Image
Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2024 12:51 Βλέπω/Ακούω

Ημαθία: Πυρκαγιά σε όχημα μέσα σε τούνελ της Εγνατίας Οδού – Διεκόπη η κυκλοφορία

Πυρκαγιά ξέσπασε νωρίτερα, σήμερα, σε όχημα που κινείτο εντός της σήραγγας Σ1, 248,5ο χλμ., της Εγνατίας Οδού, με κατεύθυνση από Βέροια προς Πολύμυλο. Στο σημείο έσπευσε λίγο μετά τις 12:00, ένα όχημα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με τρεις πυροσβέστες και έθεσαν υπό έλεγχο τις φλόγες.
 
Λόγω του συμβάντος, η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας, ανακοίνωσε ότι έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων και γίνεται εκτροπή από τον κόμβο Βέροιας.
 
“Λόγω πυρκαγιάς σε όχημα στη σήραγγα Σ1 της Εγνατίας Οδού με κατεύθυνση από Βέροια προς Πολύμυλο, έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων & τα οχήματα εκτρέπονται από τον κόμβο Βέροιας. Παρακαλούνται οι οδηγοί να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί & να ακολουθούν τις υποδείξεις των τροχονόμων“, σημειώνεται στην ανακοίνωση.
 

Post
Βλέπω/Ακούω Παρασκευή 10.07.2026

ΔΑΟΕ: Δύο συλλήψεις για την πολύνεκρη επίθεση στη Marfin

Σε εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος (ΔΑΟΕ), στο πλαίσιο των ερευνών για την εξιχνίαση της εμπρηστικής επίθεσης στην τράπεζα Marfin, που σημειώθηκε στις

Post
Βλέπω/Ακούω Παρασκευή 10.07.2026

Θεσσαλονίκη: Έσπασε παράθυρο σε πτήση της Ryanair – Τραυματίστηκε επιβάτης, ασφαλής η επιστροφή του αεροσκάφους

Στιγμές αναστάτωσης εκτυλίχθηκαν σε πτήση της Ryanair με προορισμό το Μέμινγκεν της Γερμανίας, όταν παράθυρο του αεροσκάφους υπέστη θραύση ενώ αυτό βρισκόταν στον αέρα, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό ε

Post
Βλέπω/Ακούω Παρασκευή 10.07.2026

Παρουσίαση έρευνας “Helping Homes” στο Ηράκλειο: «Καμπανάκι» INZEB για την αποκατάσταση των πληγεισών περιοχών (vid)

Την επιτακτική ανάγκη για ριζική αλλαγή του τρόπου με τον οποίο η Πολιτεία διαχειρίζεται τις φυσικές καταστροφές και την αποκατάσταση των πληγεισών περιοχών ανέδειξε ο Οργανισμός INZEB. Τα αποτελέσματ