Image
Δευτέρα 02 Δεκεμβρίου 2024 13:49 Οικονομία

Νέος πρόεδρος της ΕΣΕΕ ο Σταύρος Καφούνης

Νέα σελίδα ανοίγει για την Εθνική Συνομοσπονδία Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας (ΕΣΕΕ) μετά την εκλογή του συνδυασμού του Σταύρου Καφούνη, καθώς κέρδισε 14 έδρες στον νέο Διοικητικό Συμβούλιο. Αυτό αναφέρεται σε ανάρτηση στην ηλεκτρονική σελίδα της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων.
 
«Ο νέος πρόεδρος της ΕΣΕΕ, που υποστηρίχθηκε από όλες τις υγιείς δυνάμεις των εμπόρων της χώρας, αφού ευχαρίστησε τον εμπορικό κόσμο για την προσέλευση στις κάλπες, δήλωσε ότι όλοι μαζί θα βρεθούν στην πρώτη γραμμή για την αντιμετώπιση των προβλημάτων του ελληνικού εμπορίου και η ΕΣΕΕ ως βασικός κοινωνικός εταίρος θα διεκδικεί πάντα, από την πολιτεία, ώστε το ελληνικό εμπόριο να βρίσκεται στην θέση που του αξίζει», σημειώνεται, επειπλέον, στην ανάρτηση. Υπενθυμίζεται, ότι ο κ. Καφούνης είναι πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών και αντιπρόεδρος στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών.

Post
Οικονομία Κυριακή 17.05.2026

Φορολογικές δηλώσεις 2024: Στο 55% η υποβολή – Πάνω από 3,6 εκατ. δηλώσεις έχουν ήδη κατατεθεί

Με σταθερούς ρυθμούς συνεχίζεται η διαδικασία υποβολής των φορολογικών δηλώσεων, καθώς εκατομμύρια φορολογούμενοι έχουν ήδη ολοκληρώσει τη διαδικασία αρκετές εβδομάδες πριν από τη λήξη της προθεσμίας.

Post
Οικονομία Τετάρτη 13.05.2026

ET-Forum στο Ηράκλειο: Μεγάλα έργα, αναπτυξιακές προοπτικές και οι ανησυχίες των Κρητικών στο επίκεντρο (vid)

Την έναρξη του ET-Forum στο Ηράκλειο έκανε ο διευθυντής του «Ελεύθερου Τύπου», Γιάννης Τσαπρούνης, ο οποίος υπογράμμισε ότι η διοργάνωση εντάσσεται σε έναν ευρύτερο σχεδιασμό ανάδειξης των

Post
Οικονομία Τετάρτη 13.05.2026

Πως βλέπουμε ηλεκτρονικά μέσω των τιμών για τον προσδιορισμό της φορολογικής αξίας των ακινήτων (αντικειμενική αξία της ακίνητης περιουσίας )

Με τις διατάξεις του νόμου 5162/2024, προβλέπεται θεσμοθέτηση και εμπλουτισμός της ψηφιακής πλατφόρμας – γεωπύλης « valuemaps.gov.gr – Αντικειμενικός προσδιορισμός αξιών σε χάρτη &ra