Image
Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2024 22:45 Οικονομία

Νέος διευθύνων σύμβουλος στο Συμβούλιο Αειφόρων Κτιρίων Ελλάδας ο Κωνσταντίνος Κατσακιώρης

Το Συμβούλιο Αειφόρων Κτιρίων Ελλάδας SBC GREECE (Sustainable Building Council Greece) ανακοίνωσε την τοποθέτηση του Κωνσταντίνου Κατσακιώρη στη θέση του  Διευθύνοντος Συμβούλου. Το Συμβούλιο Αειφόρων Κτιρίων Ελλάδας (SBC Greece), σε σχετική ανακοίνωση αναφέρει: «ο κορυφαίος μη κερδοσκοπικός οργανισμός που προωθεί τις βιώσιμες πρακτικές στον τομέα των κτιρίων, και το επίσημο μέλος του World Green Building Council (WGBC) στην Ελλάδα  ανακοινώνει με χαρά ότι ο  Κωνσταντίνος Κατσακιώρης (στη φωτό αριστερά  μαζί με τον Αλέξανδρο Αθανασούλα, πρόεδρο του δ.σ. του SBC) με εκτεταμένη εμπειρία σε θέματα εταιρικής υπευθυνότητας και βιώσιμης ανάπτυξης, θα διαδραματίσει καθοριστικό ρόλο στην αποστολή του SBC Greece για το δομημένο περιβάλλον στην Ελλάδα».
 
«Είμαστε ενθουσιασμένοι που έχουμε τον Κωνσταντίνο μαζί μας, καθώς η εμπειρία του στη βιωσιμότητα και η ηγεσία του σε αυτόν τον τομέα θα μας βοηθήσουν να ενδυναμώσουμε τις προσπάθειές μας και να επιτύχουμε το όραμά μας για έναν πιο πράσινο και βιώσιμο μέλλον για την Ελλάδα. Η εμπειρία και το πάθος του για την αειφόρο ανάπτυξη είναι σημαντική καθώς συνεχίζουμε να δημιουργούμε θετικό αντίκτυπο στο περιβάλλον και τις κοινότητες που εξυπηρετούμε», δήλωσε ο Αλέξανδρος Αθανασούλας, Πρόεδρος του ΔΣ του SBC Greece.
 
Στο SBC Greece, αναφέρεται στην ανακοίνωση, ο κ. Κατσακιώρης θα ηγηθεί της στρατηγικής του οργανισμού για την προώθηση μιας κουλτούρας βιωσιμότητας και υπεύθυνης συμπεριφοράς σε όλους τους εμπλεκόμενους φορείς του δομημένου περιβάλλοντος στην Ελλάδα. Θα καθοδηγήσει τις δραστηριότητες του οργανισμού προκειμένου να επιτευχθεί η αποστολή του SBC Greece για την μεταμόρφωση του δομημένου περιβάλλοντος και του οικοσυστήματος των συμμετόχων μέσω αειφόρων πρακτικών.

Post
Οικονομία Παρασκευή 02.10.2026

Πρωταγωνιστεί το Ηράκλειο: Ρεκόρ επιβατικής κίνησης στα αεροδρόμια της ΥΠΑ

Ρεκόρ όλων των εποχών κατέγραψε το οκτάμηνο Ιανουαρίου-Αυγούστου 2026 η επιβατική κίνηση στα 24 αεροδρόμια που διαχειρίζεται η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας (ΥΠΑ), σημειώνοντας αύξηση 5,3% σε σχέση με

Post
Οικονομία Πέμπτη 01.10.2026

Μεγάλη επιτυχία στο σεμινάριο της ΟΕΒΕΝΗ για το Ψηφιακό Δελτίο Αποστολής – Πάροχος Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το δωρέαν σεμινάριο για το Ψηφιακό Δελτίο Αποστολής – Πάροχος Ηλεκτρονικής Τιμολόγησηςπου διοργάνωσε την Τετάρτη 23/9, ηΟμοσπονδία Επαγγελματιών Ελευθέρων Επαγγελ

Post
Οικονομία Τετάρτη 30.09.2026

Προς θετική κατεύθυνση οι τέσσερις ανακοινώσεις του πρωθυπουργού (vid)

Προς θετική κατεύθυνση είναι οι τέσσερις νέες παρεμβάσεις για την αντιμετώπιση της ακρίβειας που ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στο Υπουργικό Συμβούλιο, σχολιάζει μιλώντας στο poo.gr ο