Image
Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2024 22:45 Οικονομία

Νέος διευθύνων σύμβουλος στο Συμβούλιο Αειφόρων Κτιρίων Ελλάδας ο Κωνσταντίνος Κατσακιώρης

Το Συμβούλιο Αειφόρων Κτιρίων Ελλάδας SBC GREECE (Sustainable Building Council Greece) ανακοίνωσε την τοποθέτηση του Κωνσταντίνου Κατσακιώρη στη θέση του  Διευθύνοντος Συμβούλου. Το Συμβούλιο Αειφόρων Κτιρίων Ελλάδας (SBC Greece), σε σχετική ανακοίνωση αναφέρει: «ο κορυφαίος μη κερδοσκοπικός οργανισμός που προωθεί τις βιώσιμες πρακτικές στον τομέα των κτιρίων, και το επίσημο μέλος του World Green Building Council (WGBC) στην Ελλάδα  ανακοινώνει με χαρά ότι ο  Κωνσταντίνος Κατσακιώρης (στη φωτό αριστερά  μαζί με τον Αλέξανδρο Αθανασούλα, πρόεδρο του δ.σ. του SBC) με εκτεταμένη εμπειρία σε θέματα εταιρικής υπευθυνότητας και βιώσιμης ανάπτυξης, θα διαδραματίσει καθοριστικό ρόλο στην αποστολή του SBC Greece για το δομημένο περιβάλλον στην Ελλάδα».
 
«Είμαστε ενθουσιασμένοι που έχουμε τον Κωνσταντίνο μαζί μας, καθώς η εμπειρία του στη βιωσιμότητα και η ηγεσία του σε αυτόν τον τομέα θα μας βοηθήσουν να ενδυναμώσουμε τις προσπάθειές μας και να επιτύχουμε το όραμά μας για έναν πιο πράσινο και βιώσιμο μέλλον για την Ελλάδα. Η εμπειρία και το πάθος του για την αειφόρο ανάπτυξη είναι σημαντική καθώς συνεχίζουμε να δημιουργούμε θετικό αντίκτυπο στο περιβάλλον και τις κοινότητες που εξυπηρετούμε», δήλωσε ο Αλέξανδρος Αθανασούλας, Πρόεδρος του ΔΣ του SBC Greece.
 
Στο SBC Greece, αναφέρεται στην ανακοίνωση, ο κ. Κατσακιώρης θα ηγηθεί της στρατηγικής του οργανισμού για την προώθηση μιας κουλτούρας βιωσιμότητας και υπεύθυνης συμπεριφοράς σε όλους τους εμπλεκόμενους φορείς του δομημένου περιβάλλοντος στην Ελλάδα. Θα καθοδηγήσει τις δραστηριότητες του οργανισμού προκειμένου να επιτευχθεί η αποστολή του SBC Greece για την μεταμόρφωση του δομημένου περιβάλλοντος και του οικοσυστήματος των συμμετόχων μέσω αειφόρων πρακτικών.

Post
Οικονομία Παρασκευή 24.07.2026

Η Ένωση Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών Ηρακλείου εκφράζει τα θερμά της συγχαρητήρια σε όλους τους επιτυχόντες

Η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των Πανελλαδικών Εξετάσεων αποτελεί μια σημαντική στιγμή για χιλιάδες νέους και νέες, καθώς ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή τους, γεμάτο ευκαιρίες, γνώσεις, εμπειρίες κ

Post
Οικονομία Τετάρτη 22.07.2026

Συνάντηση του Διοικητή της ΑΑΔΕ Γιώργου Πιτσιλή με τη Διοίκηση του 14ου Περιφερειακού ΟΕΕ/ΤΑΚ στο Ηράκλειο

Το 14ο Περιφερειακό Τμήμα Ανατολικής Κρήτης του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος υποδέχθηκε σήμερα στα γραφεία του τον Διοικητή της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ), κ. Γιώργο Πιτσιλή, στο πλ

Post
Οικονομία Τρίτη 21.07.2026

Δήλωνε άστεγη, ζούσε σε βίλα με πισίνα – Στο φως κύκλωμα εκατομμυρίων με εικονικά τιμολόγια που εντόπισε η ΑΑΔΕ-ΔΕΟΣ

Ένα ακόμα μεγάλο δίκτυο φυσικών προσώπων και επιχειρήσεων, που αποκόμιζε τεράστια κέρδη εις βάρος του συνόλου των φορολογουμένων, μέσω ενός καλά οργανωμένου κυκλώματος εικονικών τιμολογίων, εταιρειών