Image
Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2024 16:44 Πολιτική

Κ. Τσουκαλάς: Ο κ. Ρωμανός αναμασά το ίδιο ξαναζεσταμένο φαγητό που παπαγαλίζει στο Διαδίκτυο η ομάδα μετακλητών διαστρεβλωτών της αλήθειας

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Κώστας Τσουκαλάς, απάντησε στην ανάρτηση του εκπροσώπου της ΝΔ σχολιάζοντας πώς «ο κ. Ρωμανός αναμασά το ίδιο ξαναζεσταμένο φαγητό, που παπαγαλίζει στο Διαδίκτυο η ομάδα μετακλητών διαστρεβλωτών της αλήθειας».
 
Ο κ. Τσουκαλάς σύμφωνα με το ΑΜΠΕ, επανέλαβε ότι είναι ξεκάθαρη η θέση του ΠΑΣΟΚ: Φορολόγηση των υπερκερδών των τραπεζών με συντελεστή από 5% έως 10% για τη στήριξη των αδύναμων κοινωνικών ομάδων, αύξηση των συντελεστών στα πολύ υψηλά διανεμόμενα μερίσματα και καμία άλλη αύξηση φόρου.
 
«Κύριοι της Νέας Δημοκρατίας, κουράσατε και εμφανώς κουραστήκατε. Στο δια ταύτα τώρα: Θα πείτε όχι στη φορολόγηση των υπερκερδών των τραπεζών; Θα πείτε όχι στο πάγωμα της golden visa σε δήμους όπου παρατηρείται αύξηση των ενοικίων;», πρόσθεσε και τόνισε: «Η κοινωνία μετράει τα “όχι” σας και βγάζει τα συμπεράσματά της».

Post
Πολιτική Τετάρτη 17.09.2025

Κατατέθηκε στη Βουλή των Ελλήνων το Σ/Ν του ΥΠΕΘΑ «Έγκριση σχεδίων συμβάσεων στον τομέα της άμυνας για την τροποποίηση των υπό στοιχεία 016B/21 και 017Β/21 συμβάσεων για την προμήθεια φρεγατών τύπου «FDI HN» και την εν συνεχεία υποστήριξή τους»

Κατατέθηκε στη Βουλή των Ελλήνων σήμερα, Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου 2025, το Σχέδιο Νόμου του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας με τίτλο « Έγκριση σχεδίων συμβάσεων στον τομέα της άμυνας για την τροποποίη

Post
Πολιτική Τετάρτη 17.09.2025

Επίσκεψη Αναπληρωτή Πρωθυπουργού και Υπουργού Άμυνας της Κροατίας Ivan Anusic στην Ελλάδα και συνάντηση με τον Έλληνα Υπουργό Εθνικής Άμυνας Νίκο Δένδια

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Δένδιας, θα υποδεχτεί στην Αθήνα, αύριο Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου 2025 (11.30 π.μ.), τον Αναπληρωτή Πρωθυπουργό και Υπουργό Άμυνας της Κροατίας, Ivan Anušic. Με

Post
Πολιτική Τετάρτη 17.09.2025

Παρουσία ΥΦΕΘΑ Θανάση Δαβάκη στην παρουσίαση του «Κοινού Ολοκληρωμένου Σχεδίου Δράσης για την Ανάπτυξη του Στρατιωτικού Τουρισμού»

Ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Θανάσης Δαβάκης παρευρέθηκε σήμερα, Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου 2025, στην παρουσίαση του «Κοινού Ολοκληρωμένου Σχεδίου Δράσης για την Ανάπτυξη του Στρατιωτικού Τουρισμού&