Image
Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2024 14:35 Πολιτική

Χορήγηση τεχνολογικού εξοπλισμού σε σχολεία της Θράκης από το υπουργείο Εθνικής Άμυνας

Χορηγήθηκε τεχνολογικός εξοπλισμός σε Νηπιαγωγεία και Γυμνάσιο της Θράκης από το υπουργείο Εθνικής Άμυνας. Με πρωτοβουλία του υπουργού Εθνικής ‘Αμυνας Νίκου Δένδια και με μέριμνα της Διεύθυνσης Στρατιωτικής και Τεχνολογικής Υποστήριξης του υπουργείου Εθνικής ‘Αμυνας.
 
Κοινωνική προσφορά στη Θράκη

Η δράση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της κοινωνικής προσφοράς του υπουργείου Εθνικής Άμυνας και των Ενόπλων Δυνάμεων σε παιδιά και οικογένειες που διαβιούν σε ακριτικές περιοχές της επικράτειας. Τον τεχνολογικό εξοπλισμό μετέβη και παρέδωσε την Πέμπτη 28 Νοεμβρίου και την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου ο διευθυντής της ΓΔΟΣΥ/ΔΙΣΤΥ πλοίαρχος Μάριος Αρβανιτάκης ΠΝ, σε συνεννόηση με τις αρμόδιες Διευθύνσεις Εκπαίδευσης, ως επικεφαλής κλιμακίου και συνοδευόμενος από επιτελείς του Δ’ Σώματος Στρατού, στο 1ο Γυμνάσιο Κομοτηνής, στα Νηπιαγωγεία Γρατινής και Νέας Καλλίστης Ροδόπης, καθώς και στο Νηπιαγωγείο Ρούσσας Έβρου.

Post
Πολιτική Δευτέρα 20.07.2026

Ν. Ανδρουλάκης: «Καλώ τους πολίτες να επιλέξουν αλλαγή σελίδας, με αξιοπιστία, πολιτικό ήθος, σοβαρότητα και χωρίς εξαρτήσεις»

Στο πλαίσιο της συνέντευξης του στο Ράδιο Θεσσαλονίκη και τους δημοσιογράφους Στέφανο Διαμαντόπουλο και Σάκη Μόσχη, ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής Νίκος Ανδρουλάκης ερωτηθείς για τις δεσμεύσει

Post
Πολιτική Δευτέρα 20.07.2026

Ελένη Βατσινά: Να δοθεί τέλος στις πολύμηνες καθυστερήσεις πληρωμών του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης

Ερώτηση προς τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κατέθεσε η βουλευτής ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, Ελένη Βατσινά, αναδεικνύοντας τις πολύμηνες καθυστερήσεις στις πληρωμές των ανειλημμένων

Post
Πολιτική Δευτέρα 20.07.2026

Στη Βουλή η απαξίωση των εποχικών πυροσβεστών με Ερώτηση Σπυριδάκη και

Ερώτηση προς τον Υπουργό Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας κατέθεσε η Βουλευτής Λασιθίου του ΠΑΣΟΚ, Κατερίνα Σπυριδάκη, αναδεικνύοντας την άνιση μεταχείριση των εποχικών πυροσβεστών, τους απο