Image
Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2024 14:35 Πολιτική

Χορήγηση τεχνολογικού εξοπλισμού σε σχολεία της Θράκης από το υπουργείο Εθνικής Άμυνας

Χορηγήθηκε τεχνολογικός εξοπλισμός σε Νηπιαγωγεία και Γυμνάσιο της Θράκης από το υπουργείο Εθνικής Άμυνας. Με πρωτοβουλία του υπουργού Εθνικής ‘Αμυνας Νίκου Δένδια και με μέριμνα της Διεύθυνσης Στρατιωτικής και Τεχνολογικής Υποστήριξης του υπουργείου Εθνικής ‘Αμυνας.
 
Κοινωνική προσφορά στη Θράκη

Η δράση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της κοινωνικής προσφοράς του υπουργείου Εθνικής Άμυνας και των Ενόπλων Δυνάμεων σε παιδιά και οικογένειες που διαβιούν σε ακριτικές περιοχές της επικράτειας. Τον τεχνολογικό εξοπλισμό μετέβη και παρέδωσε την Πέμπτη 28 Νοεμβρίου και την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου ο διευθυντής της ΓΔΟΣΥ/ΔΙΣΤΥ πλοίαρχος Μάριος Αρβανιτάκης ΠΝ, σε συνεννόηση με τις αρμόδιες Διευθύνσεις Εκπαίδευσης, ως επικεφαλής κλιμακίου και συνοδευόμενος από επιτελείς του Δ’ Σώματος Στρατού, στο 1ο Γυμνάσιο Κομοτηνής, στα Νηπιαγωγεία Γρατινής και Νέας Καλλίστης Ροδόπης, καθώς και στο Νηπιαγωγείο Ρούσσας Έβρου.

Post
Πολιτική Τετάρτη 29.04.2026

Συνεδριάζει το απόγευμα το υπουργικό συμβούλιο - Με τον Εμίρη του Κατάρ συναντάται ο Μητσοτάκης

Στις 16:00 θα συνεδριάσει υπό τον πρωθυπουργό, στο Μέγαρο Μαξίμου, το υπουργικό συμβούλιο. Τα θέματα της συνεδρίασης του υπουργικού συμβουλίου είναι: ·Παρουσίαση από τον αντιπρόεδρο της κυβέρ

Post
Πολιτική Τρίτη 28.04.2026

Β. Κικίλιας στην Υπουργική Συνδιάσκεψη για τους Ναυτικούς στη Λεμεσό: «Επενδύουμε 90 εκατ. ευρώ επιπλέον στη ναυτική εκπαίδευση – Ανοίγουμε τη ναυτιλία στη νέα γενιά»

Την απόφαση της ελληνικής κυβέρνησης να αυξήσει κατά 25%, δηλαδή επιπλέον 90 εκατομμύρια ευρώ, τον προϋπολογισμό για την εκπαίδευση των ναυτικών τα επόμενα επτά χρόνια, ανακοίνωσε ο Υπουργός Ναυτιλίας

Post
Πολιτική Τρίτη 28.04.2026

Στην Κύπρο ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Β. Κικίλιας

Στην Κύπρο έχει μεταβεί ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Βασίλης Κικίλιας, για να συμμετάσχει ως κεντρικός ομιλητής στην Υπουργική Διάσκεψη για τους Ναυτικούς (Seafarer’s High Leve