Image
Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2024 22:57 Βλέπω/Ακούω

Δύο συλλήψεις για εκβιασμό του αντιπεριφερειάρχη Ηλείας - «Νιώθω ανακουφισμένος», λέει

Συνελήφθησαν δύο άτομα μετά από καταγγελία για εκβιασμό που έκανε ο αντιπεριφερειάρχης Ηλείας, Νίκος Κοροβέσης. Τα δύο άτομα συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ασφάλειας Πύργου, μετά από επιχείρηση που στήθηκε στην Αμαλιάδα, σύμφωνα με το patrisnews.com.
 
Οι συλληφθέντες, είχαν ραντεβού με τον δικηγόρο του αντιπεριφερειάρχη στο γραφείο του στην Αμαλιάδα, προκειμένου να παραλάβουν το ποσό των 13.000 ευρώ που είχαν ζητήσει προκειμένου να σταματήσουν να τον εκβιάζουν για ψηφιακό υλικό που είχαν στη διάθεση τους. Οι δύο άνδρες πήγαν στο γραφείο του δικηγόρου και μόλις παρέλαβαν τα χρήματα τους συνέλαβαν οι αστυνομικοί.
 
Ο εκβιασμός

Σύμφωνα με την καταγγελία, όλα ξεκίνησαν τον Μάιο του 2023, όταν οι δύο άνδρες εκβίαζαν τον αντιπεριφερειάρχη με ψηφιακό υλικό για να του αποσπούν χρηματικά ποσά. Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, μέχρι στιγμής έχουν αποσπάσει από τον αντιπεριφερειάρχη 21.000 ευρώ, σε δύο δόσεις των 18.000 και 3.000 ευρώ.
 
«Όλο αυτό το μαρτύριο που ζούσα από τον Μάη του 2023, έφτασε στο τέλος του. Πλέον νιώθω ανακουφισμένος», είπε ο Νίκος Κοροβέσης. Τα δύο άτομα που συνελήφθησαν μεταφέρθηκαν στην ΔΑ Ηλείας όπου και κρατούνται, ενώ εξετάζεται η εμπλοκή και άλλων προσώπων.

Post
Βλέπω/Ακούω Κυριακή 24.05.2026

Σύλληψη ημεδαπού στη Θεσσαλονίκη

Τις πρωινές ώρες χθες, συνελήφθη ένας 40χρονος ημεδαπός για παράβαση του άρθρου 175 του Π.Κ. «Αντιποίηση Αρχής», του άρθρου 76 παράγραφος 1 του Ν.4070/2012 «Ποινικές κυρώσεις»

Post
Βλέπω/Ακούω Κυριακή 24.05.2026

Πρόγνωση του καιρού για σήμερα 24/5/26

Παροδικά αυξημένες νεφώσεις κυρίως το μεσημέρι – απόγευμα με τοπικές βροχές και στα ηπειρωτικά καταιγίδες. Η ορατότητα τις πρωινές ώρες στα ηπειρωτικά θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι στα

Post
Βλέπω/Ακούω Σάββατο 23.05.2026

Όλες οι πληρωμές επιδομάτων, συντάξεων και εφάπαξ από τον e-ΕΦΚΑ, ΔΥΠΑ, ΟΠΕΚΑ, από 25 Μαΐου 2026 έως 29 Μαΐου 2026

Ο προγραμματισμός των καταβολών (χάρτης πληρωμών) για την εβδομάδα από την Δευτέρα 25 Μαΐου 2026 έως και την Παρασκευή 29 Μαΐου 2026 Ειδικότερα: 1. Από τον e-ΕΦΚΑ θα καταβληθούν: Στις 26 Μαΐο