Image
Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2024 22:57 Βλέπω/Ακούω

Δύο συλλήψεις για εκβιασμό του αντιπεριφερειάρχη Ηλείας - «Νιώθω ανακουφισμένος», λέει

Συνελήφθησαν δύο άτομα μετά από καταγγελία για εκβιασμό που έκανε ο αντιπεριφερειάρχης Ηλείας, Νίκος Κοροβέσης. Τα δύο άτομα συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ασφάλειας Πύργου, μετά από επιχείρηση που στήθηκε στην Αμαλιάδα, σύμφωνα με το patrisnews.com.
 
Οι συλληφθέντες, είχαν ραντεβού με τον δικηγόρο του αντιπεριφερειάρχη στο γραφείο του στην Αμαλιάδα, προκειμένου να παραλάβουν το ποσό των 13.000 ευρώ που είχαν ζητήσει προκειμένου να σταματήσουν να τον εκβιάζουν για ψηφιακό υλικό που είχαν στη διάθεση τους. Οι δύο άνδρες πήγαν στο γραφείο του δικηγόρου και μόλις παρέλαβαν τα χρήματα τους συνέλαβαν οι αστυνομικοί.
 
Ο εκβιασμός

Σύμφωνα με την καταγγελία, όλα ξεκίνησαν τον Μάιο του 2023, όταν οι δύο άνδρες εκβίαζαν τον αντιπεριφερειάρχη με ψηφιακό υλικό για να του αποσπούν χρηματικά ποσά. Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, μέχρι στιγμής έχουν αποσπάσει από τον αντιπεριφερειάρχη 21.000 ευρώ, σε δύο δόσεις των 18.000 και 3.000 ευρώ.
 
«Όλο αυτό το μαρτύριο που ζούσα από τον Μάη του 2023, έφτασε στο τέλος του. Πλέον νιώθω ανακουφισμένος», είπε ο Νίκος Κοροβέσης. Τα δύο άτομα που συνελήφθησαν μεταφέρθηκαν στην ΔΑ Ηλείας όπου και κρατούνται, ενώ εξετάζεται η εμπλοκή και άλλων προσώπων.

Post
Βλέπω/Ακούω Τετάρτη 30.09.2026

Έκτακτο δελτίο ΕΜΥ: Ισχυρές βροχές και καταιγίδες στην Κρήτη

Σε επιδείνωση οδηγείται ο καιρός στην Κρήτη, με την ΕΜΥ να εκδίδει Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων και κόκκινη προειδοποίηση για ισχυρές βροχές και καταιγίδες. Τα έντονα φαινόμενα αναμ

Post
Βλέπω/Ακούω Τετάρτη 30.09.2026

1η Οκτωβρίου – Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων- Τιμούμε τους απόμαχους της δουλειάς με αγώνες και διεκδικήσεις

Η 1η Οκτωβρίου, Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, αποτελεί ημέρα τιμής και αναγνώρισης για τους ανθρώπους που εργάστηκαν, δημιούργησαν και αγωνίστηκαν σε όλη τους τη ζωή. Για εμάς, όμως, η τιμή προς την

Post
Βλέπω/Ακούω Τετάρτη 30.09.2026

Μητσοτάκης: Νέα μέτρα για καύσιμα και οφειλές – Έως 20 λεπτά η ελάφρυνση στο πετρέλαιο κίνησης

Τέσσερις νέες παρεμβάσεις για την αντιμετώπιση της ακρίβειας ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στο Υπουργικό Συμβούλιο, με έμφαση στα καύσιμα, τις ρυθμίσεις οφειλών και την προστασία των σ