Image
Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2024 20:31 Βλέπω/Ακούω

Black Friday: Ουρές στα μαγαζιά, γεμάτη κόσμο η Ερμού

Στο κυνήγι των προσφορών έχουν επιδοθεί οι καταναλωτές, για να εκμεταλλευτούν την Black Friday. Η κίνηση στους δρόμους του Λεκανοπεδίου είναι αυξημένη, αφού ο κόσμος συρρέει στους εμπορικούς δρόμους για να ψωνίσει. Μαγαζιά της γειτονιάς, αλυσίδες ηλεκτρονικών ειδών και e-shops επιχειρούν με τις εκπτώσεις να προσεγγίσουν τους καταναλωτές, αφού οι έμποροι θέλουν να «ζεστάνουν» τα ταμεία τους πριν την έναρξη της εορταστικής περιόδου.
 
Οι προσφορές κυμαίνονται από 25% και φτάνουν το 50% ενώ καταστήματα έχουν επιλέξει ακόμη και έκπτωση που φτάνει το 70%. Ο εμπορικός πεζόδρομος της Ερμού γέμισε από κόσμο. Όσο για το πού ξοδεύουν τα χρήματά τους οι Έλληνες, σε έρευνα που είχε διενεργήσει η Ένωση Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδας της ΓΣΕΕ, το 38,2% είχε απαντήσει πως τη φετινή Black Friday θα αγοράσει τεχνολογικά είδη, το 33,7% ρούχα-παπούτσια, το 22,1% χριστουγεννιάτικα δώρα, 19,1% είδη σπιτιού και 15,8% προϊόντα ομορφιάς.

Post
Βλέπω/Ακούω Δευτέρα 18.05.2026

Πάτρα: Έρχεται η 1η Πανελλαδική Έκθεση Τροφίμων & Ποτών Agro Food & Drink Expo, στις 5–7 Ιουνίου 2026 στο Παλαιό Λιμάνι (vid)

Η Πάτρα ετοιμάζεται να φιλοξενήσει ένα από τα σημαντικότερα γεγονότα του κλάδου: την 1η Πανελλαδική Έκθεση Τροφίμων & Ποτών Agro Food & Drink Expo, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 5, 6 και 7 Ι

Post
Βλέπω/Ακούω Δευτέρα 18.05.2026

Ξεκίνησε η εξεταστική περίοδος στα λύκεια και γυμνάσια

Σήμερα ξεκίνησε επίσημα η περίοδος των εξετάσεων για τα λύκεια όλης της χώρας. Οι μαθητές της Α’ και Β’ Λυκείου μπαίνουν στη διαδικασία των προαγωγικών εξετάσεων, ενώ οι μαθητές της Γ&rsqu

Post
Βλέπω/Ακούω Δευτέρα 18.05.2026

Πρόγνωση του καιρού για σήμερα 18/5/26

Γενικά αίθριος καιρός. Πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά με τοπικούς όμβρους κυρίως στα βόρεια ορεινά. Η ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες στα δυτικά και