Image
Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2024 20:31 Βλέπω/Ακούω

Black Friday: Ουρές στα μαγαζιά, γεμάτη κόσμο η Ερμού

Στο κυνήγι των προσφορών έχουν επιδοθεί οι καταναλωτές, για να εκμεταλλευτούν την Black Friday. Η κίνηση στους δρόμους του Λεκανοπεδίου είναι αυξημένη, αφού ο κόσμος συρρέει στους εμπορικούς δρόμους για να ψωνίσει. Μαγαζιά της γειτονιάς, αλυσίδες ηλεκτρονικών ειδών και e-shops επιχειρούν με τις εκπτώσεις να προσεγγίσουν τους καταναλωτές, αφού οι έμποροι θέλουν να «ζεστάνουν» τα ταμεία τους πριν την έναρξη της εορταστικής περιόδου.
 
Οι προσφορές κυμαίνονται από 25% και φτάνουν το 50% ενώ καταστήματα έχουν επιλέξει ακόμη και έκπτωση που φτάνει το 70%. Ο εμπορικός πεζόδρομος της Ερμού γέμισε από κόσμο. Όσο για το πού ξοδεύουν τα χρήματά τους οι Έλληνες, σε έρευνα που είχε διενεργήσει η Ένωση Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδας της ΓΣΕΕ, το 38,2% είχε απαντήσει πως τη φετινή Black Friday θα αγοράσει τεχνολογικά είδη, το 33,7% ρούχα-παπούτσια, το 22,1% χριστουγεννιάτικα δώρα, 19,1% είδη σπιτιού και 15,8% προϊόντα ομορφιάς.

Post
Βλέπω/Ακούω Παρασκευή 02.01.2026

Σεισμός στην Θεσσαλονίκη μεγέθους 3.1 Ρίχτερ

Σεισμός στην Θεσσαλονίκη μεγέθους 3.1 Ρίχτερ με επίκεντρο την περιοχή του Σοχού Θεσσαλονίκης (10 χλμ νοτιοανατολικά) Γεωδυναμικό Ινστιτούτο (Αναθεωρημένη Λύση) Ημερομηνία και ώρα: 02/01/2026 03:

Post
Βλέπω/Ακούω Παρασκευή 02.01.2026

Ανεύρεση σορού άνδρα αγνώστων λοιπών στοιχείων στον Βόλο

Τις μεσημβρινές ώρες χθες, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή του Βόλου από την Ελληνική Αστυνομία (ΕΛ.ΑΣ.) για τον εντοπισμό μίας σορού άνδρα, αγνώστων λοιπών στοιχείων, στη θαλάσσια περιοχή ¨ΠΕΥΚΑΚΙΑ&u

Post
Βλέπω/Ακούω Παρασκευή 02.01.2026

Πρόγνωση του καιρού για σήμερα 2/1/2026

Στα δυτικά λίγες νεφώσεις που γρήγορα θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές από το μεσημέρι στο βόρειο Ιόνιο και την Ήπειρο και βαθμιαία και στα υπόλοιπα νησιά του Ιονίου, τη δυτική Στερεά και