Image
Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2024 16:45 Πολιτική

Βουλή: Την άρση ασυλίας της Ζωής Κωνσταντοπούλου προτείνει η επιτροπή Δεοντολογίας

Την άρση της βουλευτικής ασυλίας της προέδρου της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωής Κωνσταντοπούλου προτείνει στην Ολομέλεια της Βουλής η αρμόδια κοινοβουλευτική επιτροπή. Η ίδια η κυρία Κωνσταντοπούλου τάχθηκε υπέρ της πρότασης αυτής. Καταψήφισαν ΚΚΕ και Νέα Αριστερά, «παρών» δήλωσε ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ενώ θετικά ήταν τα υπόλοιπα κόμματα.
 
Η υπόθεση αφορά σε περιστατικό σε δικαστήριο του Βόλου τον περασμένο Μάιο, όπου η κυρία Κωνσταντοπούλου μετείχε ως συνήγορος υπεράσπισης, με την κατηγορία να σχετίζεται με «διατάραξη δικαστικών συνεδριάσεων κατ’ εξακολούθηση και αθέμιτη επιρροή σε δικαστικούς λειτουργούς».

Post
Πολιτική Κυριακή 11.10.2026

Μητσοτάκης: Ανάπτυξη 2,3% το 2027 και εφεδρείες για τον χειμώνα

Η ανάρτηση του πρωθυπουργού: Πολλές φορές, η σημασία μιας είδησης δεν βρίσκεται μόνο σε αυτό που συνέβη, αλλά και σε όσα αποκαλύπτει για τη θέση μιας χώρας και τον ρόλο της στις διεθνείς εξελίξεις.

Post
Πολιτική Σάββατο 10.10.2026

Παρέμβαση της Ελένης Βατσινά για τις μονογονεϊκές οικογένειες

Την ανάγκη να θεσπιστεί ενιαίο και ολοκληρωμένο θεσμικό πλαίσιο για τις μονογονεϊκές οικογένειες αναδεικνύει με ερώτησή της προς τους Υπουργούς Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας, Εργασίας και Κοινωνι

Post
Πολιτική Παρασκευή 09.10.2026

Πραγματοποιήθηκε η συνάντηση αντιπροσωπειών Ελλάδος και Τουρκίας στα Χανιά στο πλαίσιο των ΜΟΕ

Ο νέος γύρος συναντήσεων για τα Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης μεταξύ των αντιπροσωπειών Ελλάδας και Τουρκίας διεξήχθη σήμερα, 9 Οκτωβρίου 2026, στα Χανιά. Η συνάντηση φιλοξενήθηκε από το Υπουργείο Εθ