Image
Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2024 16:04 Βλέπω/Ακούω

Νεκρά βρέφη στην Αμαλιάδα: Στο Ανθρωποκτονιών και ο παππούς του Παναγιωτάκη

Νέος κύκλος καταθέσεων ξεκίνησε για την υπόθεση των νεκρών βρεφών σε Αμαλιάδα και Αχαΐα με το Τμήμα Ανθρωποκτονιών να ερευνά την υπόθεση του μικρού Παναγιώτη που έφυγε από τη ζωή τον περασμένο Αύγουστο. Σύμφωνα με το cnn.gr, στο τμήμα Ανθρωποκτονιών στην Αθήνα κατέθεσε η μητέρα του μικρού Παναγιωτάκη, ενώ φέρεται να έχει πάει και ο παππούς του μικρού παιδιού.
 
Στα χέρια των αξιωματικών του Ανθρωποκτονιών όπου έχει αναλάβει την προκαταρκτική εξέταση βρίσκεται η δικογραφία για το μωρό που πέθανε το καλοκαίρι, προκειμένου να ερευνήσουν το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας για τα πέντε βρέφη και το ενδεχόμενο απόπειρας δολοφονίας ακόμη ενός. Τις επόμενες ημέρες το κλιμάκιο των αστυνομικών αναμένεται να μεταβεί σε Πάτρα και Αμαλιάδα, προκειμένου να ληφθούν καταθέσεις από πρόσωπα του περιβάλλοντος των βρεφών. Οι αστυνομικοί αναμένεται να μεταβούν και στα σπίτια των γονέων, εκεί όπου τα βρέφη άφησαν την τελευταία τους πνοή ή βρίσκονταν πριν μεταφερθούν στο νοσοκομείο και διαπιστωθεί ο θάνατός τους.
 

Post
Βλέπω/Ακούω Πέμπτη 23.10.2025

Από 3-9 Οκτωβρίου η «Κλιματική Εβδομάδα 2025» του Δήμου Κηφισιάς

Με ιδιαίτερη χαρά ο Δήμος Κηφισιάς, Ν. Ερυθραίας και Εκάλης ανακοινώνει την διοργάνωση Κλιματικής Εβδομάδας, μια πρωτοβουλία που προσεγγίζει τα ζητήματα του περιβάλλοντος και της ενέργειας με πραγματι

Post
Βλέπω/Ακούω Πέμπτη 23.10.2025

ΥΠΠΟ: Υπογραφή Προγραμματικής με Περιφέρεια Κρήτης και Δήμο Ηρακλείου για την ανάδειξη της Ενετικής Οχύρωσης και των Νεωρίων (vid)

Υπεγράφη την Πέμπτη 23 Οκτωβρίου, στο Υπουργείο Πολιτισμού, η Προγραμματική Σύμβαση Πολιτισμικής Ανάπτυξης ανάμεσα στην Υπουργό Λίνα Μενδώνη, τον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη, τον Δήμαρχο Ηρ

Post
Βλέπω/Ακούω Πέμπτη 23.10.2025

Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Ζούσαν σε βίλες και κυκλοφορούσαν με τζιπ από τις παράνομες επιδοτήσεις

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση 37 ατόμων (ανάμεσά τους και λογιστής με κομβικό ρόλο), η οποία από το 2018 έως σήμερα είχε προκαλέσει ζημιά άνω των 5 εκατ. ευρώ στα