Image
Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2024 20:38 Πολιτική

Αντώνης Σαμαράς: Δεν θα πάει στην εκδήλωση για τα 50 χρόνια της ΟΝΝΕΔ το Σάββατο

Απών από την επικείμενη εκδήλωση -το Σάββατο στο Ωδείο Αθηνών- για τα 50 χρόνια της ΟΝΝΕΔ, θα είναι ο Αντώνης Σαμαράς. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο πρώην πρωθυπουργός φέρεται να ενημέρωσε με επιστολή του πως δεν θα παραστεί, επικαλούμενος τη χρονική μετάθεση της εκδήλωσης της ΟΝΝΕΔ και αναφέροντας ότι έχει ανειλημμένες υποχρεώσεις.
 
O κ. Σαμαράς, άλλωστε, δεν είχε δώσει το «παρών» και στα γενέθλια της ΝΔ, στις 4 Οκτωβρίου, έξω από τα ιστορικά γραφεία του κόμματος στη Ρηγίλλης. Απών από την εκδήλωση της ΟΝΝΕΔ, θα είναι και ο πρώην πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλής. Ο κ. Καραμανλής αναμένεται να ήδη έχει αναχωρήσει για τη Θεσσαλονίκη, καθώς τη Δευτέρα 4 Νοεμβρίου μιλά στην παρουσίαση του βιβλίου του δημοσιογράφου Βαγγέλη Πλάκα για τον Κωνσταντίνο Καραμανλή και το αποτύπωμά του στην πόλη, ιδίως στο σκέλος των υποδομών.
 

Post
Πολιτική Πέμπτη 02.07.2026

Β. Κικίλιας στον ΣΚΑΪ για τη δολοφονική επίθεση στη Θεσσαλονίκη: «Η τυχοδιωκτική βία δεν είναι πολιτική διαμαρτυρία – Οι ένοχοι να οδηγηθούν στη Δικαιοσύνη»

Στην εκπομπή «Αταίριαστοι» του ΣΚΑΪ και στον Γιάννη Ντσούνο μίλησε ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Βασίλης Κικίλιας, αναφερόμενος στη δολοφονική επίθεση στη Θεσσαλονίκη, στα

Post
Πολιτική Τετάρτη 01.07.2026

Νίκος Ταχιάος: «Η Θράκη χρειάζεται μια ενιαία αναπτυξιακή στρατηγική»

Τη στρατηγική σημασία της Θράκης για την ανάπτυξη της χώρας, καθώς και το νομοθετικό πλαίσιο που διέπει το καθεστώς των απαλλαγών διοδίων στην Εγνατία Οδό, ανέπτυξε ο Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών

Post
Πολιτική Τετάρτη 01.07.2026

Χρίστος Δήμας: «Ανοίγει ο δρόμος για την υπογραφή της σύμβασης και την έναρξη κατασκευής των τριών ανισόπεδων κόμβων στον Σκαραμαγκά»

Τη στρατηγική σημασία του έργου για την κατασκευή τριών ανισόπεδων κόμβων στην ευρύτερη περιοχή του Σκαραμαγκά και την ολοκλήρωση της Δυτικής Περιφερειακής Λεωφόρου Αιγάλεω ανέδειξε ο Υπουργός Υποδομώ