Image
Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2024 09:00 Είς Υγείαν

Δωρεάν μαστολογικός έλεγχος σε ανασφάλιστες γυναίκες σήμερα από τον δήμο Ωραιοκάστρου και τον Σύλλογο “Νέα Ελπίδα Θεσσαλονίκης”

Δωρεάν μαστολογικό έλεγχο (ψηλάφηση) σε ανασφάλιστες γυναίκες προσφέρουν η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης του Δήμου Ωραιοκάστρου, σε συνεργασία με τον Σύλλογο «Νέα Ελπίδα Θεσσαλονίκης».
 
Η δράση πρόληψης για τον καρκίνο του μαστού θα γίνει την Πέμπτη, 31 Οκτωβρίου 2024, από τις 11 το πρωί ως τη 1 το μεσημέρι στις εγκαταστάσεις των Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου Ωραιοκάστρου (Αργυρουπόλεως 4, έναντι του Δημαρχείου Ωραιοκάστρου). Οι ενδιαφερόμενες μπορούν να κλείσουν ραντεβού καλώντας στο τηλέφωνο 2313304068.
 
«Συνεργαζόμαστε με τον Σύλλογο «Νέα Ελπίδα Θεσσαλονίκης» και την ιδρύτριά του, Γιώτα Σασοπούλου, χειρουργό – μαστολόγο, με στόχο να ενημερωθούν οι συνδημότισσές μας σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις όσον αφορά στην πρόληψη του καρκίνου του μαστού και για να έχουν την δυνατότητα να κάνουν δωρεάν πλήρη μαστολογικό έλεγχο ανασφάλιστες γυναίκες», αναφέρει ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης του Δήμου Ωραιοκάστρου, Χρήστος Σαραμούρτσης.
 

Post
Είς Υγείαν Τρίτη 25.11.2025

Διάλεξη στο Δ.Ε.Α.Π. Περιστερίου με θέμα: «Οξειδωτικό στρες: Πόσο μας βλάπτει και πώς μπορούμε να το καταπολεμήσουμε;»

Στο πλαίσιο του Δημοτικού Ελεύθερου Ανοικτού Πανεπιστημίου (Δ.Ε.Α.Π.) Περιστερίου πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2025 μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα διάλεξη με θέμα: «Οξειδωτικό στρες: Πό

Post
Είς Υγείαν Τρίτη 25.11.2025

74 η Εθελοντική Αιμοδοσία: ένας θεσμός… ζωής!*

Την Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου στον φιλόξενο χώρο της αίθουσας εκδηλώσεων του Δημαρχείου, από τις 09:30 έως τη 13:00, ο Δήμος και το 1 ο ΕΠΑΛ Καισαριανής διοργανώνουν την 74 η Εθελοντική Αιμοδοσία. Με τη

Post
Είς Υγείαν Κυριακή 23.11.2025

Σπορέλαια: Η αλήθεια πίσω από τον μύθο - Yγιεινή επιλογή ή παρεξηγημένος κίνδυνος;

Τα σπορέλαια—όπως το ηλιέλαιο, το κραμβέλαιο, το λάδι σταφυλιού και το λινέλαιο—χρησιμοποιούνται καθημερινά στη μαγειρική και στη βιομηχανία τροφίμων, όμως τα τελευταία χρόνια προκαλούν έν