Image
Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2024 19:13 Πολιτική

Ανδρουλάκης: Το ζήτημα των γερμανικών επανορθώσεων παραμένει ανοικτό – Στην Ιστορία δεν χωρούν παραγραφές

Με αφορμή την επίσκεψη του Γερμανού προέδρου Στάινμαϊερ στην Ελλάδα, ο Νίκος Ανδρουλάκης σχολιάζει για τις γερμανικές επανορθώσεις πως «τίποτα δεν θα ξεχαστεί».
 
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ σε ανάρτηση στα social media λίγες ώρες μετά την συνάντηση του προέδρου της Γερμανίας με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, τονίζει ότι «το ζήτημα των γερμανικών πολεμικών επανορθώσεων για τις ναζιστικές θηριωδίες που διαπράχθηκαν εναντίον της πατρίδας μας, παραμένει ανοικτό και εκκρεμές ως σήμερα».
 
»Αποτελεί ζωντανή και δίκαιη ιστορική αξίωση της πατρίδας μας, που η Κυβέρνηση οφείλει να εγείρει και να διεκδικεί σε κάθε ευκαιρία πολιτικού διαλόγου με τη Γερμανία. Τίποτα δεν θα αφήσουμε να ξεχαστεί. Στην Ιστορία δεν χωρούν παραγραφές», καταλήγει στην ανάρτησή του ο Νίκος Ανδρουλάκης.

Δείτε την ανάρτηση:






Post
Πολιτική Δευτέρα 18.05.2026

Β. Κικίλιας: «Δημοπρατούνται Ψηφιακό Κέντρο Επιχειρήσεων, νέα σκάφη και drones ιπτάμενα, επιφανείας και υποβρύχια»

«Το νέο ΚΕΠΙΧ είναι η μετεξέλιξη του Θαλάμου Επιχειρήσεων του παλιού Υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας. Δυστυχώς, από το 1980 ο Θάλαμος παραμένει ο ίδιος. Αυτό είναι μη αποδεκτό», δήλωσε ο Υπ

Post
Πολιτική Δευτέρα 18.05.2026

Φλωρίδης από Ηράκλειο: «Τα δικαστικά κτίρια δεν είναι σε καλή κατάσταση – πρέπει να κινηθούμε έξυπνα» (vid)

Στο Ηράκλειο βρίσκεται ο Υπουργός Δικαιοσύνης Γιώργος Φλωρίδης, με βασικό αντικείμενο τα κτιριακά προβλήματα του Δικαστικού Μεγάρου Ηρακλείου. Ο Υπουργός πραγματοποιεί σειρά επαφών στην Περιφέρεια Κρή

Post
Πολιτική Δευτέρα 18.05.2026

Παράταση υποβολής αιτήσεων στη δράση «e-Astypalea»

Δημοσιεύθηκε σε ΦΕΚ η με αριθμό 70255 Κοινή Υπουργική Απόφαση (Β’ 2757/15.05.2026) με την οποία παρατείνονται η προθεσμία υποβολής αιτήσεων και η ημερομηνία ολοκλήρωσης της δράσης. Πλέον, η