Image
Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2024 19:07 Πολιτική

Μαρινάκης για ΑΣΕΠ: Ποιον Ανδρουλάκη να πιστέψουμε; Της Βουλής, της Χαριλάου Τρικούπη, ή μήπως κανέναν από τους δύο;

Επίθεση στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, Νίκο Ανδρουλάκη, εξαπολύει ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, με αφορμή την επίσκεψή του κ. Ανδρουλάκη στο ΑΣΕΠ και τα σχόλιά του περί καθυστερήσεων στις προσλήψεις.
 
“Ο κ. Ανδρουλάκης της Βουλής την προηγούμενη εβδομάδα καταψήφισε το νομοσχέδιο για την επιτάχυνση των προσλήψεων μέσω του ΑΣΕΠ, ενώ και στην πρώτη του θητεία ως πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ καταψήφισε τον περασμένο Νοέμβριο το νομοσχέδιο για την επιλογή διοικητών στο Δημόσιο μέσω ΑΣΕΠ. Από την άλλη πλευρά, ο κ. Ανδρουλάκης της Χαριλάου Τρικούπη επισκέφτηκε σήμερα το ΑΣΕΠ και κατήγγειλε την Κυβέρνηση για καθυστερήσεις στις προσλήψεις, όταν ο ίδιος λίγα 24ωρα νωρίτερα είχε καταψηφίσει το νομοσχέδιο με τις συγκεκριμένες διατάξεις, που έχουν ως σκοπό την ταχύτερη ολοκλήρωση της διαδικασίας προσλήψεων στο Δημόσιο. Ποιον Ανδρουλάκη να πιστέψουμε; Της Βουλής, της Χαριλάου Τρικούπη, ή μήπως κανέναν από τους δύο;” αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Μαρινάκης.
 

Post
Πολιτική Πέμπτη 02.07.2026

Β. Κικίλιας στον ΣΚΑΪ για τη δολοφονική επίθεση στη Θεσσαλονίκη: «Η τυχοδιωκτική βία δεν είναι πολιτική διαμαρτυρία – Οι ένοχοι να οδηγηθούν στη Δικαιοσύνη»

Στην εκπομπή «Αταίριαστοι» του ΣΚΑΪ και στον Γιάννη Ντσούνο μίλησε ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Βασίλης Κικίλιας, αναφερόμενος στη δολοφονική επίθεση στη Θεσσαλονίκη, στα

Post
Πολιτική Τετάρτη 01.07.2026

Νίκος Ταχιάος: «Η Θράκη χρειάζεται μια ενιαία αναπτυξιακή στρατηγική»

Τη στρατηγική σημασία της Θράκης για την ανάπτυξη της χώρας, καθώς και το νομοθετικό πλαίσιο που διέπει το καθεστώς των απαλλαγών διοδίων στην Εγνατία Οδό, ανέπτυξε ο Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών

Post
Πολιτική Τετάρτη 01.07.2026

Χρίστος Δήμας: «Ανοίγει ο δρόμος για την υπογραφή της σύμβασης και την έναρξη κατασκευής των τριών ανισόπεδων κόμβων στον Σκαραμαγκά»

Τη στρατηγική σημασία του έργου για την κατασκευή τριών ανισόπεδων κόμβων στην ευρύτερη περιοχή του Σκαραμαγκά και την ολοκλήρωση της Δυτικής Περιφερειακής Λεωφόρου Αιγάλεω ανέδειξε ο Υπουργός Υποδομώ