Image
Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2024 13:45 Πολιτική

Δούκας για συναυλία στο Καλλιμάρμαρο: Αν δε βρω το τέρμα, δε θα ησυχάσω

Ανάρτηση για τη χθεσινή συναυλία στο Καλλιμάρμαρο για τα Τέμπη έκανε ο Χάρης Δούκας.
 
Συγκεκριμένα στην ανάρτησή του ο κ. Δούκας έγραψε:
 
“«Αν δε βρω το τέρμα, Δε θα ησυχάσω, Δε θα σταματήσω, Δε θα ξαποστάσω».
 
Οι στίχοι του Φοίβου Δεληβοριά τα είπαν όλα.
 
Η χθεσινή συγκλονιστική συναυλία στο Καλλιμάρμαρο είναι μια ηχηρή υπενθύμιση ότι το έγκλημα των Τεμπών δεν πρέπει να ξεχαστεί. Οι ένοχοι πρέπει να λογοδοτήσουν στη δικαιοσύνη και η πολιτεία να διασφαλίσει ότι δε θα έχουμε ποτέ ξανά άλλα Τέμπη. Είναι το ελάχιστο που οφείλουμε στα θύματα και τις οικογένειές τους''.

Δείτε την ανάρτηση:



 
 



 
 

Post
Πολιτική Παρασκευή 24.04.2026

Υπογραφή συμφωνίας εξουσιοδότησης μεταξύ του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής και του Αναγνωρισμένου Οργανισμού «Lloyd’s Register Group Limited»

Την 24 η Απριλίου 2026 υπεγράφη συμφωνία εξουσιοδότησης, μεταξύ του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής και του Αναγνωρισμένου Οργανισμού «Lloyd’s Register Group Limited».

Post
Πολιτική Παρασκευή 24.04.2026

Β. Κικίλιας στα εγκαίνια του λιμένα Ιτέας: «Η δουλειά ενός πολιτικού είναι να υπηρετεί το δημόσιο συμφέρον»

«Σήμερα έχω μόνο καλά λόγια να πω και να δώσω ευχαριστίες και συγχαρητήρια. Σε μια περίοδο με δυσκολίες, προβλήματα και προκλήσεις, που προέρχονται κυρίως από εξωγενείς παράγοντες, τίποτε δεν θα

Post
Πολιτική Τετάρτη 22.04.2026

«Υπογραφή συμφωνίας εξουσιοδότησης μεταξύ του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής και του Αναγνωρισμένου Οργανισμού «RINA SERVICES S.p.A.»

Την 21η Απριλίου 2026 υπεγράφη συμφωνία εξουσιοδότησης, μεταξύ του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής και του Αναγνωρισμένου Οργανισμού «RINA SERVICES S.p.A.». Η νέα διμερής συμ