Image
Τετάρτη 09 Οκτωβρίου 2024 09:15 Αθλητικά

Άρης: Συμφωνία με Μορόν και νέο συμβόλαιο ως το 2027

Η επιθυμία και των δύο πλευρών ήταν δεδομένη. Άρης και Λορέν Μορόν θα συνεχίσουν την κοινή τους πορεία μέχρι το καλοκαίρι του 2027, με τον Ισπανό επιθετικό να συμφωνεί, ουσιαστικά, σε διετή επέκταση της υπάρχουσας συμφωνίας με καλύτερους οικονομικά όρους. Ο πρώην άσος της Μπέτις, που αναδείχθηκε πέρυσι πρώτος σκόρερ της Super League με 20 γκολ ενώ οδηγεί και φέτος την “κούρσα” με έξι μετά από επτά αγωνιστικές, ενέδωσε εν τέλει στο φλερτ του Θόδωρου Καρυπίδη και των ανθρώπων της ΠΑΕ Άρης.
 
Ο 30χρονος επιθετικός θα πάρει κλιμακωτά για την επόμενη τριετία κοντά στα 2,5 εκατομμύρια ευρώ, ποσό στο οποίο συνυπολογίζονται διάφορα μπόνους επίτευξης στόχων είτε προσωπικών είτε ομαδικών. Υπενθυμίζεται πως οι δύο πλευρές είχαν καθίσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων και το καλοκαίρι, αφήνοντας ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας. Οι επαφές εντάθηκαν τις τελευταίες 20 ήμερες, με αποτέλεσμα να καταλήξουν εν τέλει σε συμφωνία. Εντός των επόμενων ημερών θα υπάρξει και η σχετική, επίσημη ανακοίνωση από την ΠΑΕ Άρης.
 
Εν τω μεταξύ, στο αγωνιστικό κομμάτι, το πρόγραμμα της Τρίτης, 8 Οκτωβρίου για τους ποδοσφαιριστές του Άρη περιλάμβανε τη διεξαγωγή αγώνα προπονητικού χαρακτήρα με την ομάδα Κ19. Στο παιχνίδι, που έγινε στο Δασυγένειο Αθλητικό Κέντρο, χρησιμοποιήθηκε ένα γκρουπ ποδοσφαιριστών, ενώ οι υπόλοιποι έκαναν κανονικά προπόνηση (ασκήσεις δύναμης στο γυμναστήριο και τρέξιμο διαλειμματικής μορφής).
 
Στο πρόγραμμα δεν συμμετείχε ο Χοσέ Σιφουέντες, καθώς ταλαιπωρείται από ίωση, ενώ ο Φραν Βέλεθ έκανε θεραπεία. Σήμερα, Τετάρτη, 9 Οκτωβρίου, οι ποδοσφαιριστές του Άκη Μάντζιου θα προπονηθούν το πρωί στο «Δασυγένειο».

Post
Αθλητικά Τετάρτη 17.09.2025

Μίλτος Τεντόγλου: «Ήταν ο χειρότερος αγώνας της ζωής μου» – Απέτυχε λόγω τραυματισμού στο Παγκόσμιο Στίβου

Μακριά από τις υψηλές του επιδόσεις βρέθηκε ο Μίλτος Τεντόγλου στον τελικό του άλματος εις μήκος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου 2025 στο Τόκιο. Ο Έλληνας Ολυμπιονίκης κατέλαβε την 11η θέση με καλύτερ

Post
Αθλητικά Τετάρτη 17.09.2025

Ο Μίλτος Τεντόγλου στον τελικό: Ώρα και κανάλι τηλεόρασης

Ο Μίλτος Τεντόγλου αγωνίζεται σήμερα, Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου 2025, στον τελικό του μήκους στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου 2025, που διεξάγεται στο Τόκιο της Ιαπωνίας. Η ΕΡΤ δίνει τη δυνατότητα στου

Post
Αθλητικά Δευτέρα 15.09.2025

Ο Εμμανουήλ Καραλής στον τελικό. Ώρα και κανάλι τηλεόρασης

Ο Εμμανουήλ Καραλής αγωνίζεται σήμερα, Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου 2025, στον τελικό του επί κοντώ στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου 2025. Η ΕΡΤ δίνει τη δυνατότητα στους φιλάθλους να παρακολουθήσουν λεπτ