Image
Τετάρτη 09 Οκτωβρίου 2024 09:15 Αθλητικά

Άρης: Συμφωνία με Μορόν και νέο συμβόλαιο ως το 2027

Η επιθυμία και των δύο πλευρών ήταν δεδομένη. Άρης και Λορέν Μορόν θα συνεχίσουν την κοινή τους πορεία μέχρι το καλοκαίρι του 2027, με τον Ισπανό επιθετικό να συμφωνεί, ουσιαστικά, σε διετή επέκταση της υπάρχουσας συμφωνίας με καλύτερους οικονομικά όρους. Ο πρώην άσος της Μπέτις, που αναδείχθηκε πέρυσι πρώτος σκόρερ της Super League με 20 γκολ ενώ οδηγεί και φέτος την “κούρσα” με έξι μετά από επτά αγωνιστικές, ενέδωσε εν τέλει στο φλερτ του Θόδωρου Καρυπίδη και των ανθρώπων της ΠΑΕ Άρης.
 
Ο 30χρονος επιθετικός θα πάρει κλιμακωτά για την επόμενη τριετία κοντά στα 2,5 εκατομμύρια ευρώ, ποσό στο οποίο συνυπολογίζονται διάφορα μπόνους επίτευξης στόχων είτε προσωπικών είτε ομαδικών. Υπενθυμίζεται πως οι δύο πλευρές είχαν καθίσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων και το καλοκαίρι, αφήνοντας ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας. Οι επαφές εντάθηκαν τις τελευταίες 20 ήμερες, με αποτέλεσμα να καταλήξουν εν τέλει σε συμφωνία. Εντός των επόμενων ημερών θα υπάρξει και η σχετική, επίσημη ανακοίνωση από την ΠΑΕ Άρης.
 
Εν τω μεταξύ, στο αγωνιστικό κομμάτι, το πρόγραμμα της Τρίτης, 8 Οκτωβρίου για τους ποδοσφαιριστές του Άρη περιλάμβανε τη διεξαγωγή αγώνα προπονητικού χαρακτήρα με την ομάδα Κ19. Στο παιχνίδι, που έγινε στο Δασυγένειο Αθλητικό Κέντρο, χρησιμοποιήθηκε ένα γκρουπ ποδοσφαιριστών, ενώ οι υπόλοιποι έκαναν κανονικά προπόνηση (ασκήσεις δύναμης στο γυμναστήριο και τρέξιμο διαλειμματικής μορφής).
 
Στο πρόγραμμα δεν συμμετείχε ο Χοσέ Σιφουέντες, καθώς ταλαιπωρείται από ίωση, ενώ ο Φραν Βέλεθ έκανε θεραπεία. Σήμερα, Τετάρτη, 9 Οκτωβρίου, οι ποδοσφαιριστές του Άκη Μάντζιου θα προπονηθούν το πρωί στο «Δασυγένειο».

Post
Αθλητικά Τρίτη 21.04.2026

Ξεκίνησε το Κύπελλο Ελλάδας ¨ΒΙΚΟΣ¨ στη Θεσσαλονίκη

Ξεκίνησε τη Δευτέρα 20/4, το Κύπελλο Ελλάδας «ΒΙΚΟΣ», που διεξάγεται για ακόμη μία χρονιά, υπό της αιγίδα της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης, στις εγκαταστάσεις του Ομίλου Α

Post
Αθλητικά Δευτέρα 20.04.2026

Ο Ευαγγέλου σφυρίζει στον τελικό κυπέλλου ΟΦΗ-ΠΑΟΚ

Η κεντρική επιτροπή διαιτησίας της ΕΠΟ (ΚΕΔ) όρισε σήμερα τον Αγγελο Ευαγγέλου για να σφυρίξει στο μεγάλο τελικό του κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον ΟΦΗ (Σάββατο 25 Απριλίου), στο Πανθεσσαλ

Post
Αθλητικά Παρασκευή 17.04.2026

Στην Κρήτη το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Taekwon-Do ITF με συμμετοχή-ρεκόρ 1.050 αθλητών από 31 χώρες

Στο επίκεντρο του ευρωπαϊκού αθλητισμού θα βρεθεί η Κρήτη από τις19 έως τις 25 Απριλίου 2026, φιλοξενώντας τοΕυρωπαϊκό Πρωτάθλημα Taekwon-Do ITFστο Κλειστό Γυμναστήριο Νέας Αλικαρνασσού. Η κορυφαία δι