Image
Τρίτη 08 Οκτωβρίου 2024 16:45 Πολιτική

Πολάκης: Να πάρει πίσω ο Κασσελάκης το εξώδικο – Δεν μπορείς να διαγράψεις υποψήφιο Πρόεδρο

«Όχι» στη διαγραφή Κασσελάκη, τον οποίο καλεί να πάρει πίσω το εξώδικο, είπε ο Παύλος Πολάκης, προσερχόμενος στην Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ. Συγκεκριμένα ο κ. Πολάκης απαίτησε να δημοσιοποιηθεί σήμερα το πόθεν έσχες του και κάλεσε «τον Στέφανο Κασσελάκη να πάρει πίσω το απαράδεκτο εξώδικο».
 
«Καλώ όλους τους υποψήφιους να κάνουμε ένα ραντεβού, για να ορίσουμε ημερομηνίες ντιμπέιτ, να μπούμε σε προεκλογική διαδικασία με ομόνοια και πολιτική αντιπαράθεση», ανέφερε ο ίδιος. Σε κάθε περίπτωση, ο υποψήφιος για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε: «Δεν μπορείς να διαγράψεις υποψήφιο πρόεδρο, δείχνει αδυναμία».

Post
Πολιτική Παρασκευή 05.12.2025

Επαναλειτουργία της βασικής γραμμής του Μετρό Θεσσαλονίκης νωρίτερα από τον προβλεπόμενο χρόνο

ΤηΔευτέρα 8 Δεκεμβρίου 2025 θα επαναλειτουργήσει για το επιβατικό κοινό η βασική γραμμή του Μετρό Θεσσαλονίκης, όπως αποφασίστηκε σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε σήμερα υπό τον Υφυπουργό Υποδομών και

Post
Πολιτική Παρασκευή 05.12.2025

Β. Κικίλιας: «Έκτακτη προσέγγιση του “Blue Star” στη Σίφνο για διακομιδή παιδιού - Η δουλειά μας είναι να σκύβουμε πάνω από τα προβλήματα της καθημερινότητας»

Σε περιστατικό διακομιδής παιδιού από νησί των Κυκλάδων με πλοίο της γραμμής, λόγω της κακοκαιρίας και της αδυναμίας απογείωσης εναέριων μέσων, αναφέρθηκε ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής

Post
Πολιτική Παρασκευή 05.12.2025

Στέφανος Γκίκας στην 34η Σύνοδο της Ομάδας Εργασίας WPRUR του ΟΟΣΑ: «Η νησιωτική πολιτική για την Ελλάδα, δεν αποτελεί απλώς ένα ακόμη αναπτυξιακό εργαλείο. Είναι εθνική στρατηγική προτεραιότητα»

Στην 34η Σύνοδο της Ομάδας Εργασίας για την Πολιτική των Αγροτικών και Νησιωτικών Περιοχών (WPRUR) του Οργανισμού Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης (ΟΟΣΑ), παρενέβη διαδικτυακά ο Υφυπουργός Ναυτιλ