Image
Τρίτη 01 Οκτωβρίου 2024 10:15 Παράδοση

Προβολή της ταινίας «ΕΥΤΥΧΙΑ» του Άγγελου Φρατζή στον Κρουσώνα

 Η Κινητή Μονάδα Ηρακλείου του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ αναπτύσσει διαρκώς κοινοτικές δράσεις πρόληψης και ενημέρωσης για θέματα εξαρτήσεων σε όλη την ανατολική Κρήτη.
Στα πλαίσια αυτά, διοργανώνεται η προβολή της ταινίας «Ευτυχία» του Άγγελου Φρατζή, την Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2024 στις 6:00μμ στην αίθουσα της ενορίας της Αγίας Τριάδας Κρουσώνα. Η προβολή θα πραγματοποιηθεί χωρίς αντίτιμο και απευθύνεται σε όλους τους ενήλικες και τους έφηβους πάνω από 12 ετών. Την ταινία θα προλογίσει το προσωπικό της Κινητής Μονάδας του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ και θα ακολουθήσει συζήτηση.
Η θέαση μιας ταινίας μπορεί πάντοτε να αποτελέσει μία αφορμή για εσωτερικές αναζητήσεις, προβληματισμούς και συζητήσεις σχετικά με τα θέματα που παρουσιάζονται, όπως το θέμα της εξάρτησης από το τζόγο, και πως αυτή επηρεάζει τις σχέσεις των χαρακτήρων και τα γεγονότα που διαδραματίζονται.
Η δράση πραγματοποιείται σε συνεργασία με: το Κοινοτικό Συμβούλιο Κρουσώνα, την Ενορία Κρουσώνα, τον Πολιτιστικό Σύλλογο Κρουσώνα «Νέα Γενιά», τον Πολιτιστικό Σύλλογο Κιθαρίδας, τον ΠΑΟΚ Κρουσώνα και τις Ακαδημίες του, τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων Νηπιαγωγείων, Δημοτικών, Γυμνασίου και Λυκείου Κρουσώνα, το Αυτοτελές Τμήμα Προστασίας και Παιδείας Δήμου Μαλεβιζίου καθώς και το Βοήθεια στο Σπίτι Κρουσώνα.
Θα χαρούμε πολύ να σας δούμε εκεί!

Post
Παράδοση Τετάρτη 02.09.2026

Ολοκληρώθηκαν οι εκδηλώσεις του 3ου Φεστιβάλ «Ο Κύκλος του Πολιτισμού» που ανέδειξαν τον πολιτιστικό πλούτο του Δήμου Μινώα Πεδιάδας

Με επιτυχία στέφθηκαν όλες οι εκδηλώσεις του 3ου Θεματικού Φεστιβάλ «Ο Κύκλος του Πολιτισμού», με τίτλο «Από το Βυζάντιο στην Ενετοκρατία στο Δήμο Μινώα Πεδιάδας - Μέρος Β΄», π

Post
Παράδοση Τετάρτη 02.09.2026

Με τέχνη, μουσική και αστροπαρατήρηση συνεχίζεται το 3ο Φεστιβάλ των Τειχών του Δήμου Ηρακλείου

Με εκπαιδευτικές δράσεις για την αστρονομία, συναυλίες και κινηματογραφικές προβολές, συνεχίζεται την Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου το 3ο Φεστιβάλ των Τειχών που διοργανώνεται από τον Δήμο Ηρακλείου και την Αν

Post
Παράδοση Τετάρτη 02.09.2026

Περισσότεροι από 67.000 επισκέπτες στην αναδρομική έκθεση «Θωμάς Φανουράκης

Στις 12 Σεπτεμβρίου ολοκληρώνεται στην Δημοτική Πινακοθήκη Ηρακλείου-Βασιλική Αγίου Μάρκου η μεγάλη αναδρομική έκθεση ζωγραφικής με τίτλο «Θωμάς Φανουράκης. 5 δεκαετίες ζωγραφικής» η οποία