Image
Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2024 12:43 Βλέπω/Ακούω

Απόστολος Λύτρας: Τέλος η άσκηση επαγγέλματος για έξι μήνες - Τι αποφάσισε ο Δικηγορικός Σύλλογος

 Όπως έγινε γνωστό ο Απόστολος Λύτρας θα πρέπει να παραδώσει τη δικηγορική του ταυτότητα κατά συνέπεια δεν θα μπορέσει να εξασκήσει το επάγγελμά του για έξι μήνες.

Η απόφαση αυτή φυσικά έρχεται μετά τις καταγγελίες για τον ξυλοδαρμό της συζύγου του και την φυλάκισή του για το περιστατικό.

Ο δικηγόρος και η πρώην σύζυγός του, Σοφία Πολυζωγοπούλου βρέθηκαν μαζί πριν λίγα εικοσιτετράωρα για πρώτη φορά μετά το σοβαρό επεισόδιο ξυλοδαρμού εις βάρος της δικηγόρου αλλά και την αποφυλάκιση του ποινικολόγου.


Για την ακρίβεια το πρώην ζευγάρι έδωσε το παρών στη συνεδρίαση του Πειθαρχικού του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών. Σύμφωνα με πληροφορίες τέθηκε στο Πειθαρχικό το ερώτημα της οριστικής παύσης από τα καθήκοντα του Απόστολου Λύτρα.

Η διαδικασία ξεκίνησε με την κατάθεση ως μάρτυρα της Σοφία Πολυζωγοπούλου και ακολούθησαν οι εξηγήσεις του Απόστολου Λύτρα, σε έντονη συναισθηματική φόρτιση.

Σήμερα (30/9) ωστόσο έγινε γνωστή η ποινή.

eleftherostypos.gr
Post
Βλέπω/Ακούω Τετάρτη 13.05.2026

Σύλληψη αλλοδαπών για ναρκωτικά στον Πειραιά και την Αττική

Απογευματινές ώρες της 11.05.2026, συνελήφθησαν τρεις αλλοδαποί (ένας 42χρονος και μία 66χρονη, υπήκοοι Φιλιππίνων, καθώς και 51χρονος, υπήκοος Πακιστάν), κατά παράβαση διατάξεων του Ν. 4139/13 «

Post
Βλέπω/Ακούω Τετάρτη 13.05.2026

Η Δήμαρχος Ραφήνας – Πικερμίου με τον Αντιπεριφερειάρχη Αν. Αττικής στην Καλλιτεχνούπολη

Στο σημείο του κατεστραμμένου οδικού άξονα από την κακοκαιρία «Erminio» στην Καλλιτεχνούπολη βρέθηκε σήμερα η Δήμαρχος Ραφήνας-Πικερμίου Δήμητρα Τσεβά, μαζί με τον Αντιπεριφερειάρχη Ανατο

Post
Βλέπω/Ακούω Τετάρτη 13.05.2026

Προσωρινά Εκτός Λειτουργίας η Υπηρεσία «Ατομικός Λογαριασμός Ασφάλισης» του e-ΕΦΚΑ

Σε προσωρινή αναστολή θα τεθεί η ηλεκτρονική υπηρεσία «Ατομικός Λογαριασμός Ασφάλισης» του e-ΕΦΚΑ, λόγω εργασιών μετάπτωσης δεδομένων στο νέο Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα του φορέα.