Image
Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2024 11:58 Πολιτική

Σπίρτζης: Έχουμε ανάγκη από μία στιβαρή αντιπολίτευση που θα ανακτήσει την φερεγγυότητά της

Καλεσμένος στο MEGA βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας (30/9) ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Σπίρτζης. Όσον αφορά τον Στέφανο Κασσελάκη και πως βλέπει το ενδεχόμενο να θέσει υποψηφιότητα για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Σπίρτζης απάντησε ότι: «δεν υπάρχει διάθεση να δηλώσει υποψηφιότητα ο κύριος Κασσελάκης. Ίσως δείξει άλλες πτυχές του εαυτού του, εγω προσωπικά δεν έχω θέμα μαζί του, αλλά δεν ανήκει στην προοδευτική παράταξη.»
 
«Ο κύριος Κασσελάκης ανήκε στο συντηρητικό κόμμα και στήριζε τον Κυριάκο Μητσότακη, όσο ήμασταν στην κυβέρνηση», συμπλήρωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ. Για την αποδοχή του Στέφανου Κασσελάκη από τον κόσμο, ο Χρήστος Σπίρτζης απάντησε, ότι οι οπαδοί του ΣΥΡΙΖΑ βρέθηκαν σε απελπισία, μετά και την αποχώρηση του Αλέξη Τσίπρα και την συσπείρωση μελών του κόμματος στην δημιουργία της Νέας Αριστεράς, οπότε βρήκαν διέξοδο στον Κασσελάκη.»
 
«Η κοινωνία έχει ανάγκη από μία στιβαρή αντιπολίτευση, που θα ανακτήσει την φερεγγυότητά της.», συμπλήρωσε χαρακτηριστικά ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.
 

Post
Πολιτική Τετάρτη 26.08.2026

Στη Βουλή η διοικητική εκκρεμότητα για την παραλία του Κομμού

Την άμεση επίλυση της διοικητικής εκκρεμότητας που αφορά την παραλία του Κομμού στον Δήμο Φαιστού ζητά με κοινοβουλευτική του παρέμβαση ο Βουλευτής Ηρακλείου και πρ. Υπουργός, Λευτέρης Αυγενάκης, κατα

Post
Πολιτική Τρίτη 25.08.2026

Το ΠΑΣΟΚ παρουσιάζει την Πέμπτη το πρόγραμμά του για το ιδιωτικό χρέος

Την Πέμπτη 27 Αυγούστου στις 18:00 το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής παρουσιάζει το πρόγραμμα του για το ιδιωτικό χρέος σε ειδική εκδήλωση με θέμα: «Ιδιωτικό χρέος: Αλλάζουμε τους κανόνες – Η δίκαιη

Post
Πολιτική Τρίτη 25.08.2026

Ελένη Βατσινά: «Τα Λινοπεράματα δεν μπορεί να καταδικαστούν σε μόνιμη ενεργειακή επιβάρυνση»

Την ανάγκη να υπάρξει σαφής σχεδιασμός για τη σταδιακή αποφόρτιση και περιβαλλοντική αναβάθμιση της περιοχής των Λινοπεραμάτων αναδεικνύει με ερώτησή της προς τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας η