Image
Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2024 10:09 Παράδοση

Θεσσαλονίκη: Η Τάνια Τσανακλίδου αύριο Κυριακή (15/9) στο Θέατρο Δάσους

Η Τάνια Τσανακλίδου μια ερμηνεύτρια που έχει “σφραγίσει” με τη φωνή και την ευαισθησία της μερικά από τα πιο αγαπημένα τραγούδια του σύγχρονου ελληνικού ρεπερτορίου έρχεται την Κυριακή, 15 Σεπτεμβρίου στο Θέατρο Δάσους. Η ερμηνεύτρια και ηθοποιός Τάνια Τσανακλίδου φέρνει στο σήμερα τους μουσικούς θησαυρούς της 50χρονης δισκογραφίας της στήνοντας μια γιορτή – αναδρομή με αυτά που καθόρισαν και διαμόρφωσαν την μεγάλη πορεία της με εκλεκτούς καλεσμένους τον Μιχάλη Δέλτα και τον Κώστα Θωμαΐδη.
 
Στην μουσική παράσταση που θα επιμεληθεί η ίδια, η ροή των τραγουδιών θα ακολουθεί τόσο την κοινωνικοπολιτική συνθήκη στην οποία γεννήθηκαν όσο και τις καλλιτεχνικές αναζητήσεις της Τσανακλίδου στο πέρασμα των χρόνων. Και κάπως έτσι η περίοδος της Χούντας και της Μεταπολίτευσης, οι μπουάτ της Πλάκας, ο Νίκος Ξυλούρης και ο Χρήστος Λεοντής θα “συνομιλήσουν επί σκηνής” με το πέρασμα από το Θέατρο Τέχνης και το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδας, τον Γιάννη Σπανό και τον Μορμόλη, την Edith Piaf, τον Τσάρλι Τσάπλιν, τον Κραουνάκη, τον Μιχάλη Δέλτα κ.ά.
 
 
 
 

Post
Παράδοση Δευτέρα 05.10.2026

Συνεχίζεται η σειρά «ΣτοχαστΙΤΕ» από τον σύλλογο φίλων ΙΤΕ

Ο Σύλλογος Φίλων ΙΤΕ (Ίδρυμα Τεχνολογίας και Έρευνας) συνεχίζει, παράλληλα με τις καθιερωμένες εκδηλώσεις του, τη σειρά «ΣτοχαστΙΤΕ», έναν κύκλο συναντήσεων, συζήτησης και αναστοχασμού.

Post
Παράδοση Δευτέρα 05.10.2026

Ειδική ενότητα: Gortys Forum NextGen – Εμπνέοντας το μέλλον «Τολμώντας το Αδύνατο: Από το Όραμα στην Πράξη»

Ο Παντελής Τζωρτζάκης καλεί τη νέα γενιά να τολμήσει το αδύνατο, να μετατρέψει τις ιδέες της σε δύναμη αλλαγής και δείχνει ότι το Όραμα Νικά τα Όρια Το Ευρωπαϊκό Ινστιτούτο, στο 2ο Gortys Forum 2026

Post
Παράδοση Παρασκευή 02.10.2026

Επιστρέφει ο επιτυχημένος κύκλος ξεναγήσεων «Χαρτοδιαδρομές… στο Δήμο μας» του Δήμου Ηρακλείου

Το Σάββατο 10/10 η πρώτη ξενάγηση στο Υστερομινωικό Νεκροταφείο Αρμένων Οι «Χαρτοδιαδρομές… στο Δήμο μας», ο επιτυχημένος κύκλος ξεναγήσεων που διοργανώνει ο Δήμος Ηρακλείου και