Image
Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2024 18:01 Πολιτική

Ανδρουλάκης από Ιεράπετρα: Θα δώσω όλες μου τις δυνάμεις για να ανατραπεί η σημερινή κατάσταση

Στην Κρήτη και ειδικότερα στο νομό Λασιθίου, συνεχίζει σήμερα την περιοδεία του ο Νίκος Ανδρουλάκης, ο οποίος το πρωί είχε επαφές με στελέχη και φίλους του κόμματος στην Ιεράπετρα. Απευθυνόμενος σε πολίτες σε καφέ της πόλης, ο Νίκος Ανδρουλάκης ζήτησε τη στήριξη του ΠΑΣΟΚ, προκειμένου να ανατραπεί, όπως σημείωσε, η συντηρητική πολιτική που εφαρμόζει η Νέα Δημοκρατία.
 
«Είδαμε στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης τον κ. Μητσοτάκη μακριά από την πραγματικότητα, να ανακοινώνει μέτρα που δεν λύνουν κανένα πρόβλημα, μέτρα μπαλώματα» είπε ο κ. Ανδρουλάκης, συμπληρώνοντας ότι ο ίδιος έβαλε οκτώ εθνικούς στόχους, «που εάν μας δώσει τη δύναμη ο λαός να είμαστε η επόμενη προοδευτική κυβέρνηση και υλοποιήσουμε αυτό το σχέδιο, η ζωή των Ελλήνων θα βελτιωθεί άμεσα».
 
«Οι άνθρωποι ζουν μια πολύ δύσκολη καθημερινότητα, χωρίς γιατρούς, χωρίς νοσηλευτές και με τεράστιες ελλείψεις», σημείωσε ο Νίκος Ανδρουλάκης. Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε σε δηλώσεις του σε μέσα ενημέρωσης, «η παιδεία θα βελτιωθεί, θα έχουμε ισχυρή πρωτοβάθμια, δευτεροβάθμια και τριτοβάθμια εκπαίδευση για όλα τα ελληνόπουλα», όπως επίσης ότι «θα έχουμε μια ηθική διακυβέρνηση και όχι συνεχώς φαινόμενα διαφθοράς».
 
«Η Νέα Δημοκρατία απογοήτευσε τον ελληνικό λαό. Της έδωσε ο λαός την ευκαιρία το 2019, νέα ευκαιρία το 2023 και αντί να βελτιωθεί η θέση της Ελλάδας, είμαστε σήμερα στη δεύτερη χειρότερη θέση σε αγοραστική δύναμη σε όλη την Ευρώπη. Τα κέρδη των ολίγων γίνονται περισσότερα και οι μισθοί πέφτουν συνεχώς, διότι ο πληθωρισμός τρώει το οικογενειακό εισόδημα. Χρειάζεται λοιπόν η χώρα μας μια άλλη πολιτική. Θα δώσω λοιπόν όλες μου τις δυνάμεις για να ανατραπεί η σημερινή δύσκολη κατάσταση και η σημερινή συντηρητική πολιτική του κ. Μητσοτάκη», τόνισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.
 
Ο κ. Ανδρουλάκης αναφέρθηκε και στο αυξημένο κόστος ζωής όπως και το κόστος παραγωγής, αλλά και το παράδοξο, όπως τόνισε, που δεν είναι άλλο από το ότι «ο λαός με τη δεύτερη χειρότερη αγοραστική δύναμη πληρώνει τα δεύτερα περισσότερα χρήματα για την υγεία, σε όλη την Ευρώπη».
 
Τέλος ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ θα επισκεφθεί τη Σητεία, ενώ το βράδυ θα πραγματοποιήσει ομιλία στην Αίθουσα του Εμπορικού Επιμελητηρίου Λασιθίου, στον Άγιο Νικόλαο.

Post
Πολιτική Τετάρτη 26.08.2026

Στη Βουλή η διοικητική εκκρεμότητα για την παραλία του Κομμού

Την άμεση επίλυση της διοικητικής εκκρεμότητας που αφορά την παραλία του Κομμού στον Δήμο Φαιστού ζητά με κοινοβουλευτική του παρέμβαση ο Βουλευτής Ηρακλείου και πρ. Υπουργός, Λευτέρης Αυγενάκης, κατα

Post
Πολιτική Τρίτη 25.08.2026

Το ΠΑΣΟΚ παρουσιάζει την Πέμπτη το πρόγραμμά του για το ιδιωτικό χρέος

Την Πέμπτη 27 Αυγούστου στις 18:00 το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής παρουσιάζει το πρόγραμμα του για το ιδιωτικό χρέος σε ειδική εκδήλωση με θέμα: «Ιδιωτικό χρέος: Αλλάζουμε τους κανόνες – Η δίκαιη

Post
Πολιτική Τρίτη 25.08.2026

Ελένη Βατσινά: «Τα Λινοπεράματα δεν μπορεί να καταδικαστούν σε μόνιμη ενεργειακή επιβάρυνση»

Την ανάγκη να υπάρξει σαφής σχεδιασμός για τη σταδιακή αποφόρτιση και περιβαλλοντική αναβάθμιση της περιοχής των Λινοπεραμάτων αναδεικνύει με ερώτησή της προς τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας η