Image
Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2024 18:01 Πολιτική

Ανδρουλάκης από Ιεράπετρα: Θα δώσω όλες μου τις δυνάμεις για να ανατραπεί η σημερινή κατάσταση

Στην Κρήτη και ειδικότερα στο νομό Λασιθίου, συνεχίζει σήμερα την περιοδεία του ο Νίκος Ανδρουλάκης, ο οποίος το πρωί είχε επαφές με στελέχη και φίλους του κόμματος στην Ιεράπετρα. Απευθυνόμενος σε πολίτες σε καφέ της πόλης, ο Νίκος Ανδρουλάκης ζήτησε τη στήριξη του ΠΑΣΟΚ, προκειμένου να ανατραπεί, όπως σημείωσε, η συντηρητική πολιτική που εφαρμόζει η Νέα Δημοκρατία.
 
«Είδαμε στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης τον κ. Μητσοτάκη μακριά από την πραγματικότητα, να ανακοινώνει μέτρα που δεν λύνουν κανένα πρόβλημα, μέτρα μπαλώματα» είπε ο κ. Ανδρουλάκης, συμπληρώνοντας ότι ο ίδιος έβαλε οκτώ εθνικούς στόχους, «που εάν μας δώσει τη δύναμη ο λαός να είμαστε η επόμενη προοδευτική κυβέρνηση και υλοποιήσουμε αυτό το σχέδιο, η ζωή των Ελλήνων θα βελτιωθεί άμεσα».
 
«Οι άνθρωποι ζουν μια πολύ δύσκολη καθημερινότητα, χωρίς γιατρούς, χωρίς νοσηλευτές και με τεράστιες ελλείψεις», σημείωσε ο Νίκος Ανδρουλάκης. Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε σε δηλώσεις του σε μέσα ενημέρωσης, «η παιδεία θα βελτιωθεί, θα έχουμε ισχυρή πρωτοβάθμια, δευτεροβάθμια και τριτοβάθμια εκπαίδευση για όλα τα ελληνόπουλα», όπως επίσης ότι «θα έχουμε μια ηθική διακυβέρνηση και όχι συνεχώς φαινόμενα διαφθοράς».
 
«Η Νέα Δημοκρατία απογοήτευσε τον ελληνικό λαό. Της έδωσε ο λαός την ευκαιρία το 2019, νέα ευκαιρία το 2023 και αντί να βελτιωθεί η θέση της Ελλάδας, είμαστε σήμερα στη δεύτερη χειρότερη θέση σε αγοραστική δύναμη σε όλη την Ευρώπη. Τα κέρδη των ολίγων γίνονται περισσότερα και οι μισθοί πέφτουν συνεχώς, διότι ο πληθωρισμός τρώει το οικογενειακό εισόδημα. Χρειάζεται λοιπόν η χώρα μας μια άλλη πολιτική. Θα δώσω λοιπόν όλες μου τις δυνάμεις για να ανατραπεί η σημερινή δύσκολη κατάσταση και η σημερινή συντηρητική πολιτική του κ. Μητσοτάκη», τόνισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.
 
Ο κ. Ανδρουλάκης αναφέρθηκε και στο αυξημένο κόστος ζωής όπως και το κόστος παραγωγής, αλλά και το παράδοξο, όπως τόνισε, που δεν είναι άλλο από το ότι «ο λαός με τη δεύτερη χειρότερη αγοραστική δύναμη πληρώνει τα δεύτερα περισσότερα χρήματα για την υγεία, σε όλη την Ευρώπη».
 
Τέλος ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ θα επισκεφθεί τη Σητεία, ενώ το βράδυ θα πραγματοποιήσει ομιλία στην Αίθουσα του Εμπορικού Επιμελητηρίου Λασιθίου, στον Άγιο Νικόλαο.

Post
Πολιτική Τετάρτη 26.11.2025

Σφοδρή αντιπαράθεση στη Βουλή: Κωνσταντοπούλου - Γεωργιάδης σε ανταλλαγή σκληρών χαρακτηρισμών

Ένα από τα πιο εκρηκτικά επεισόδια της κοινοβουλευτικής περιόδου σημειώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης (26/11), όταν η Ζωή Κωνσταντοπούλου και ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, βρέθηκαν σε σφοδρή αν

Post
Πολιτική Τετάρτη 26.11.2025

Τα προβλήματα στο σύστημα της ΔΥΠΑ φέρνουν γιορτές χωρίς επίδομα ανεργίας για πολλούς ξενοδοχοϋπάλληλους

Τα προβλήματα στο σύστημα της ΔΥΠΑ που έχουν ως αποτέλεσμα πολλοί ξενοδοχοϋπάλληλοι να κάνουν γιορτές χωρίς επίδομα ανεργίας, αναδεικνύει ο Τομεάρχης Οικονομικών & Ανάπτυξης της Κ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Βο

Post
Πολιτική Τετάρτη 26.11.2025

Β. Κικίλιας στον ΙΜΟ: «Οι Έλληνες είμαστε άνθρωποι της θάλασσας»

«Είναι τιμή για εμάς να είμαστε υποψήφιοι στην Κατηγορία Α του ΙΜΟ και να ζητούμε την ψήφο σας. Οι Έλληνες είμαστε άνθρωποι της θάλασσας. Ταξιδέψαμε σε όλο τον κόσμο. Πιστέψαμε στο εμπόριο. Από