Image
Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2024 14:51 Βλέπω/Ακούω

Χαλκιδική: Νεκρή εντοπίστηκε 70χρονη σε παραλία της Ουρανούπολης

Tο Α΄ Λιμενικό Τμήμα Ουρανούπολης του Λιμεναρχείου Ιερισσού ενημερώθηκε χθες το απόγευμα ότι μία 70χρονη, υπήκοος Βουλγαρίας ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις της από τη θαλάσσια περιοχή «Καμπούδι», στον κόλπο της Ουρανούπολης. Σύμφωνα με το Λιμενικό, στην 70χρονη αρχικά παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από ιδιώτη ιατρό και από πλήρωμα του ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ με τη μέθοδο της Καρδιοαναπνευστικής αναζωογόνησης αλλά χωρίς αποτελέσμα.
 
Στη συνέχεια, διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Πολυγύρου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της. Προανάκριση για τις ακριβείς συνθήκες και τα αίτια διενεργείται από τη Λιμενική Αρχή της Ουρανούπολης, ενώ η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στην Ιατροδικαστική Θεσσαλονίκης για τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

 
 

Post
Βλέπω/Ακούω Τετάρτη 13.05.2026

Σύλληψη αλλοδαπών για ναρκωτικά στον Πειραιά και την Αττική

Απογευματινές ώρες της 11.05.2026, συνελήφθησαν τρεις αλλοδαποί (ένας 42χρονος και μία 66χρονη, υπήκοοι Φιλιππίνων, καθώς και 51χρονος, υπήκοος Πακιστάν), κατά παράβαση διατάξεων του Ν. 4139/13 «

Post
Βλέπω/Ακούω Τετάρτη 13.05.2026

Η Δήμαρχος Ραφήνας – Πικερμίου με τον Αντιπεριφερειάρχη Αν. Αττικής στην Καλλιτεχνούπολη

Στο σημείο του κατεστραμμένου οδικού άξονα από την κακοκαιρία «Erminio» στην Καλλιτεχνούπολη βρέθηκε σήμερα η Δήμαρχος Ραφήνας-Πικερμίου Δήμητρα Τσεβά, μαζί με τον Αντιπεριφερειάρχη Ανατο

Post
Βλέπω/Ακούω Τετάρτη 13.05.2026

Προσωρινά Εκτός Λειτουργίας η Υπηρεσία «Ατομικός Λογαριασμός Ασφάλισης» του e-ΕΦΚΑ

Σε προσωρινή αναστολή θα τεθεί η ηλεκτρονική υπηρεσία «Ατομικός Λογαριασμός Ασφάλισης» του e-ΕΦΚΑ, λόγω εργασιών μετάπτωσης δεδομένων στο νέο Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα του φορέα.