Image
Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2024 13:29 Βλέπω/Ακούω

Θρίλερ στην Κω: Σέρφερ εντόπισε σορό άνδρα στη θάλασσα

Θρίλερ με σορό άνδρα που βρέθηκε να επιπλέει σε θαλάσσια περιοχή της Κω και σε απόσταση μερικών μέτρων από παραλία του νησιού.
Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο σέρφερ που εντόπισε την σορό και ειδοποίησε αμέσως το λιμενικό, πρόκειται για έναν φαλακρό άνδρα, που φοράει ρούχα τα οποία παραπέμπουν σε σέρφερ, υποστηρίζοντας ότι το πτώμα θα πρέπει να βρίσκεται στο νερό αρκετές ημέρες. Η σορός του άγνωστου άνδρα εντοπίστηκε από τον σέρφερ και κάτοικο της Κω το μεσημέρι της περασμένης Κυριακής γύρω στις 3.00μμ και αμέσως ενημερώθηκε το λιμενικό του νησιού.
 
Το πτώμα το οποίο πιθανότατα βρίσκεται τουλάχιστον μια εβδομάδα στο νερό είχαν δει και τουρίστες από τα ξενοδοχεία που βρίσκονται σε κοντινή παραλία. Πιθανολογείται ακόμη ότι δεν αποκλείεται η σορός, να ανήκει σε άνδρα που έκανε σέρφινγκ προερχόμενος από την γειτονικά παράλια της Τουρκίας.


 




Post
Βλέπω/Ακούω Κυριακή 11.01.2026

Πρόγνωση του καιρού για σήμερα 11/1/26

Πιθανώς ισχυρές βροχές και καταιγίδες κατά τόπους στα Δωδεκάνησα. Τις πρωινές ώρες θυελλώδεις δυτικοί νοτιοδυτικοί άνεμοι έως 8 μποφόρ στην Κρήτη, τις Κυκλάδες και τα Δωδεκάνησα και τις βραδινές ώρες

Post
Βλέπω/Ακούω Κυριακή 11.01.2026

Ποια ονόματα γιορτάζουν σήμερα 11/1/26

Σήμερα γιορτάζουν όσοι φέρουν το όνομα Θεοδόσιος, Θεοδόσης, Δόσιος, Δόσης. Όσιος Θεοδόσιος ο κοινοβιάρχης Ο Όσιος Θεοδόσιος γεννήθηκε στο χωριό Μωγαρισσού της Καππαδοκίας από πολύ πιστούς και ενάρ

Post
Βλέπω/Ακούω Σάββατο 10.01.2026

Καιρός: Απότομη πτώση της θερμοκρασίας έως 10°C

Από σήμερα το βράδυ αναμένεται μια ψυχρή εισβολή που θα ξεκινήσει από τη Βόρεια Ελλάδα, ενώ από την Κυριακή προβλέπεται κατακόρυφη πτώση θερμοκρασίας έως και 10 βαθμούς Κελσίου, που θα ξεκινήσει από Β