Image
Τετάρτη 04 Σεπτεμβρίου 2024 17:30 Βλέπω/Ακούω

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός απευθύνει ανοιχτό κάλεσμα για τη συγκέντρωση σχολικών ειδών για ευάλωτες οικογένειες

Ο Τομέας Κοινωνικής Πρόνοιας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, στο πλαίσιο παροχής ολιστικής υποστήριξης ευάλωτων οικογενειών και ενόψει της έναρξης της σχολικής χρονιάς, διοργανώνει ανοιχτό κάλεσμα για τη συγκέντρωση σχολικών ειδών, προκειμένου να ανακουφίσει τις οικογένειες παιδιών που φοιτούν στο δημόσιο σχολείο. Τα είδη θα διατεθούν σε παιδιά οικογενειών που υποστηρίζονται από το πρόγραμμα ενισχυτικής διδασκαλίας της Υπηρεσίας Ψυχοκοινωνικής Στήριξης και το Πολυδύναμο Κέντρο Προσφύγων Αθήνας.

Όσοι επιθυμούν να συνδράμουν στην ανωτέρω δράση μπορούν να προσέλθουν στο Πολυδύναμο Κέντρο Προσφύγων της Αθήνας, επί της οδού Καποδιστρίου 2. Το Κέντρο θα είναι ανοικτό για το ευρύ κοινό από τις 05/09/2024 έως και τις 27/09/2024 και ώρες 8:00 - 19:00. Τα ζητούμενα είδη αφορούν σε σχολικές τσάντες, κασετίνες, γραφική ύλη, τετράδια, είδη ζωγραφικής και χειροτεχνίας, καινούρια ή σε καλή κατάσταση και θα διατεθούν στο σύνολο των μαθητών όλων των βαθμίδων (νηπιαγωγείο, δημοτικό, γυμνάσιο, λύκειο) που υποστηρίζονται από τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό.

Post
Βλέπω/Ακούω Παρασκευή 03.04.2026

Πρόγνωση του καιρού για σήμερα 3/4/26

Άστατος καιρός με βροχές και καταιγίδες τοπικά ισχυρές και πιθανόν χαλαζοπτώσεις. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ηπειρωτικά ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί 4 με 6, στα πελάγη 7 πρόσκαι

Post
Βλέπω/Ακούω Πέμπτη 02.04.2026

Με το 2ο βραβείο στον διαγωνισμό Γαλλοφωνίας 2026 τιμήθηκε το 2ο Δημοτικό Νέας Ερυθραίας

Το 2ο Δημοτικό σχολείο Νέας Ερυθραίας απέσπασε το 2ο βραβείο στον Εθνικό Διαγωνισμό Γαλλοφωνίας 2026 και για 4η συνεχόμενη χρονιά διακρίθηκε ανάμεσα σε πολυάριθμα σχολεία της χώρας, στο επίπεδο Α2.

Post
Βλέπω/Ακούω Πέμπτη 02.04.2026

Παγκόσμια Ημέρα Ευαισθητοποίησης για τον Αυτισμό: Δυνατό μήνυμα αποδοχής και συμπερίληψης από τα σχολεία του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ενημέρωσης και Ευαισθητοποίησης για τον Αυτισμό στις 2 Απριλίου 2026, ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας, σε συνεργασία με το Κέντρο Ημέρας για τον Αυτισμ