Image
Τετάρτη 04 Σεπτεμβρίου 2024 17:19 Βλέπω/Ακούω

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης κηρύχθηκε η Δημοτική Ενότητα Γαζίου με αφορμή τα προβλήματα που προκάλεσε η κακοκαιρία της Κυριακής

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης κηρύχθηκε η Δημοτική Ενότητα Γαζίου έπειτα από τις συντονισμένες ενέργειες του Δημάρχου Μαλεβιζίου Μενέλαου Μποκέα προς το υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας. Ο Μενέλαος Μποκέας λίγες ώρες μετά την κακοκαιρία το πρωί της Κυριακής, είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Υφυπουργό Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Χρήστο Τριαντόπουλο, ενημερώνοντας τον για τα προβλήματα που προκάλεσαν οι έντονες βροχοπτώσεις στο Παλαιόκαστρο και σε άλλες περιοχές του Δήμου, ενώ τη Δευτέρα είχε διαδοχικές επαφές με τα Υπουργεία Εσωτερικών και Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας.
Η απόφαση κήρυξης σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης της Δημοτικής Ενότητας Γαζίου ισχύει για έναν μήνα ,από 1η Σεπτεμβρίου μέχρι 1η Οκτωβρίου, προκειμένου να μπορέσει ο Δήμος Μαλεβιζίου να διαχειριστεί τις συνέπειες που προήλθαν από τις έντονες βροχοπτώσεις.
Ήδη η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Μαλεβιζίου έχει προχωρήσει σε μία λεπτομερή αποτύπωση των ζημιών που προκλήθηκαν σε Παλαιόκαστρο, Λυγαριά και Φόδελε σε υποδομές και δίκτυα προκειμένου να σταλεί το σχετικό αίτημα για τη χρηματοδότηση των εργασιών αποκατάστασης.



Post
Βλέπω/Ακούω Παρασκευή 07.08.2026

Οι τιμές οινοστάφυλων από την Ενωση Ηρακλείου

Η ΕΝΩΣΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ενημερώνει τους παραγωγούς – μέλη της για τις τιμές ανά ποικιλία σταφυλιών εσοδείας 2026, όπως αναφέρονται στον παρακάτω πίνακα. ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΤΙΜΗ Ασύρτικο 1,20€ Θραψαθή

Post
Βλέπω/Ακούω Πέμπτη 06.08.2026

Νίκος Χαρδαλιάς: «Με το Παρατηρητήριο Έργων η Περιφέρεια Αττικής αποκτά ένα από τα πρώτα ολοκληρωμένα ψηφιακά εργαλεία στην Ευρώπη για τη διαφάνεια και τη λογοδοσία»

Υπεγράφη η σύμβαση για τη δημιουργία του Παρατηρητηρίου Έργων της Περιφέρειας Αττικής - «Από το πρώτο εξάμηνο του 2027 οι πολίτες θα γνωρίζουν την πορεία κάθε έργου στην περιοχή τους», υπο

Post
Βλέπω/Ακούω Πέμπτη 06.08.2026

Μητσοτάκης:μεγάλη μέρα για τον πρωτογενή τομέα- Νέα εποχή στις αγροτικές επιδοτήσεις με την πλατφόρμα myAGRO

Τη νέα ψηφιακή πλατφόρμα myAGRO για τη διαχείριση των αγροτικών επιδοτήσεων παρουσίασε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά τη διάρκεια εκδήλωσης στην ΑΑΔΕ, υπογραμμίζοντας ότι πρόκειται για ένα σ