Image
Τρίτη 03 Σεπτεμβρίου 2024 08:54 Αθλητικά

Παίκτης του Ολυμπιακού με κάθε επισημότητα ο Γουίλιαν - Δείτε τι είπε στο επίσημο κανάλι της ΠΑΕ Ολυμπιακός (vid)

Ο Γουίλαν μιλώντας στο επίσημο κανάλι της ΠΑΕ Ολυμπιακός σχολίασε αναλυτικά μετά την επισημοποίηση της μεταγραφής του: «Είναι ένα υπέροχο συναίσθημα για εμένα και θέλω απλώς να ευχαριστήσω τον Θεό και την οικογένειά μου που πάντα με στηρίζουν. Θα ήθελα να πω πολλά ευχαριστώ στον Πρόεδρο που ήταν πάντα υπέροχος μαζί μου και έχουμε μία υπέροχη σχέση. Είμαι πολύ ευτυχισμένος που είμαι εδώ και ανυπομονώ να ξεκινήσω να προπονούμαι και να αγωνιστώ με τους συμπαίκτες μου.

Έχω μεγάλες φιλοδοξίες. Ξέρω πόσο μεγάλος είναι αυτός ο σύλλογος. Ένας σύλλογος που φιλοδοξεί να παλέψει για περισσότερα. Ξέρω ότι κατάφεραν κάτι καλό την προηγούμενη χρονιά, την κατάκτηση του Conference League και είμαι σίγουρος ότι το κλαμπ θέλει να κερδίσει περισσότερα. Είμαι εδώ για να γίνω μέρος του συλλόγου και είμαι πολύ ευτυχισμένος και γεμάτος όρεξη να ξεκινήσω.

Είμαι εδώ! Είμαι πραγματικά ευτυχισμένος και ανυπομονώ να δω τους φιλάθλους μας εδώ στο γήπεδο. Θέλω να τους ευχαριστήσω για τα μηνύματα που έλαβα στα social media. Θα προσπαθήσω όσο μπορώ για να τους κάνω χαρούμενους».

Δείτε το βίντεο: 

Post
Αθλητικά Τρίτη 20.10.2026

Οι διαιτητές των Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού και ΟΦΗ στην Ευρώπη

Η UEFA ανακοίνωσε τους διαιτητές των ευρωπαϊκών αγώνων του Ολυμπιακού, του Παναθηναϊκού και του ΟΦΗ την Πέμπτη 22 Οκτωβρίου. Στο παιχνίδι Ολυμπιακός – Σπάρτα Πράγας (22:00), για την 3η αγωνισ

Post
Αθλητικά Σάββατο 17.10.2026

Ξεκινά σήμερα το Τουρνουά Μίνι Μπάσκετ 2026 από το Δήμο Ηρακλείου

Από σήμερα Σάββατο 17 Οκτωβρίου ξεκινά το Τουρνουά Μίνι Μπάσκετ που διοργανώνει ο Δήμος Ηρακλείου με τη συνεργασία της Ανάπτυξης Αθλητισμού Ηρακλείου ΑΕ-ΟΤΑ και της ΕΚΑΣΚ στο Κλειστό Γήπεδο Νέας Αλικα

Post
Αθλητικά Πέμπτη 15.10.2026

ΟΦΗ: Με στόχο ένα ακόμη ευρωπαϊκό αποτέλεσμα απόψε απέναντι στη Ρεν

Στη Γαλλία δοκιμάζεται απόψε, Πέμπτη (15/10), ο ΟΦΗ, με αντίπαλο τη Ρεν, στο πλαίσιο της League Phase του Europa League. Η ομάδα του Χρήστου Κόντη θέλει να συνεχίσει την ευρωπαϊκή της πορεία, διεκδικώ