Image
Κυριακή 01 Σεπτεμβρίου 2024 23:13 Αθλητικά

Παραολυμπιακοί Αγώνες 2024: Ο Γρηγόρης Πολυχρονίδης πήρε το χάλκινο μετάλλιο

Ο Γρηγόρης Πολυχρονίδης είναι ένας θρύλος των Παραολυμπιακών Αγώνων και το απέδειξε και φέτος στο Παρίσι αφού πήρε το χάλκινο μετάλλιο και συνολικά 7ο (!) για τον ίδιο στο μπότσια στην κατηγορία BC3.

Χρυσό στο Λονδίνο το 2012, ασημένια στο Πεκίνο το 2008, στο Ρίο το 2016 και στο Τόκιο το 2020, χάλκινα στο ΡΊο το 2016 (ζευγάρια), στο Τόκιο το 2020 (ζευγάρια) και στο Παρίσι το 2024. Ο 43χρονος Πολυχρονίδης, με λίγα λόγια, έχει… καθιερώσει το να ανεβαίνει στο βάθρο σε Παραολυμπιακούς Αγώνες, έχοντας γίνει θρύλος του μπότσια.

Ο Έλληνας αθλητής, έχοντας ως ramp operator τη σύζυγό του, Κατερίνα Πατρώνη, κατάφερε να κατακτήσει το χάλκινο μετάλλιο στο Παρίσι και είναι συνολικά το 7ο για τον ίδιο σε Παραολυμπιακούς Αγώνες, έχοντας ήδη, πλέον, θέσει ως στόχο το… 8ο!

Post
Αθλητικά Σάββατο 20.06.2026

Στον ΟΦΗ θα συνεχίσει την καριέρα του ο Ανδρέας Μπουχαλάκης

Στον ΟΦΗ θα συνεχίσει την καριέρα του ο Ανδρέας Μπουχαλάκης για τα επόμενα δυο χρόνια καθώς ολοκληρώθηκαν οι συζητήσεις με την ΠΑΕ-ΟΦΗ. Στην ανακοίνωση του ΟΦΗ αναφέρεται: «Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ανακ

Post
Αθλητικά Τρίτη 16.06.2026

Ο Borja Gonzalez μένει στον ΟΦΗ

Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Borja Gonzalez ως το καλοκαίρι του 2027 και σε ανακοίνωση της τονίζει: Μετρώντας 60 συμμετοχές, οκτώ γκολ και 14 ασίστ στα δύο χρόνια

Post
Αθλητικά Τετάρτη 10.06.2026

Με 41 ομάδες και 630 εργαζόμενους – αθλητές συνεχίζεται το Τουρνουά Μπάσκετ Εργαζομένων Δήμου Ηρακλείου «Νίκος Τούλης»

Με μεγάλη επιτυχία και τη συμμετοχή 41 ομάδων και 630 αθλητών συνεχίζεται στα Κλειστά Γυμναστήρια Νέας Αλικαρνασσού και «Μελίνα Μερκούρη», το Τουρνουά Μπάσκετ Εργαζομένων Δήμου Ηρακλείου &