Image
Δευτέρα 05 Αυγούστου 2024 12:46 Παράδοση

Οι παραστάσεις στα Κηποθέατρα του Δήμου Ηρακλείου την Δευτέρα 5 Αυγούστου 2024

Κηποθέατρο «Νίκος Καζαντζάκης»
Θεατρική παράσταση: «Οκτώ Γυναίκες» Ρομπέρ Τομά
Μια έπαυλη. Ένα πτώμα. Οκτώ γυναίκες. Κανένα άλλοθι.
Εσύ μπορείς να βρεις τη δολοφόνο;

Η διάσημη αστυνομική κωμωδία του Ρομπέρ Τομά «Οκτώ Γυναίκες» ταξιδεύει φέτος το καλοκαίρι σε ολόκληρη την Ελλάδα για να προσφέρει άφθονες δόσεις γέλιου, μυστηρίου και ανατροπών, σε ένα ρεσιτάλ ερμηνειών από μια αχτύπητη γυναίκεια dream team: Υρώ Μανέ, Γιώτα Φέστα, Τάνια Τρύπη, Φωτεινή Ντεμίρη, Ευγενία Δημητροπούλου, Ιωάννα Τριανταφυλλίδου, Ευγενία Ξυγκόρου, Μαρίζα Τσάρη.

Ο πολιτιστικός οργανισμός «Λυκόφως», μετά τις μεγάλες καλοκαιρινές επιτυχίες «Αντιγόνη» το 2022 (ρεκόρ δεκαετίας προσέλευσης στο Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου) και «Οιδίπους επί Κολωνώ» το 2023, προτείνει για το καλοκαίρι του 2024 την πασίγνωστη και πολυβραβευμένη θεατρική αστυνομική κωμωδία του μετρ του θεατρικού μυστηρίου Ρομπέρ Τομά που πρόσφατα μεταφέρθηκε στον κινηματογράφο από τον σπουδαίο Φρανσουά Οζόν.

Η παράσταση παρουσιάζεται με τη σκηνοθετική υπογραφή του Χρήστου Σουγάρη, σκηνοθέτη των μεγάλων επιτυχιών «Η Αυλή των Θαυμάτων: το μιούζικαλ», «Scrooge and ghosts and rock and roll» και «Τρωάδες».

Τιμές εισιτηρίων: 22€ || 17€ (Φοιτητικό, Ανέργων, ΑμεΑ)

Post
Παράδοση Τετάρτη 10.12.2025

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 10 Δεκεμβρίου

Σήμερα, Τετάρτη, 10 Δεκεμβρίου σύμφωνα με το εορτολόγιο τιμάται η μνήμη των Μαρτύρων Μηνά του Αθηναίου Ερμογένους επισκόπου Αλεξανδρείας και Ευγράφου, Γεμέλλου του πολυάθλου και Θεοτέκνου πρεσβυτέρου.

Post
Παράδοση Τρίτη 09.12.2025

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του σωματείου Φίλων του Μουσείου Νίκου Καζαντζάκη και απολογισμός της Γενικής Συνέλευσης και των εκλογών της Κυριακής 7 Δεκεμβρίου 2025

Σε κλίμα ενθουσιασμού και δημιουργικής συνεργασίας πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 7 Δεκεμβρίου 2025 η Γενική Συνέλευση και οι αρχαιρεσίες του σωματείου Φίλων του Μουσείου Νίκου Καζαντζάκη στην αίθουσα

Post
Παράδοση Σάββατο 06.12.2025

Ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης στον εορτασμό του Πολιούχου Αγίου Νικολάου

Με θρησκευτική κατάνυξη και παρουσία αρχών και πλήθους κόσμου τιμήθηκε η μνήμη του Αγίου Νικολάου, προστάτη των ναυτικών και Πολιούχου της ομώνυμης πόλης του Λασιθίου, παρουσία του Περιφερειάρχη Κρήτη