Image
Τρίτη 30 Ιουλίου 2024 15:26 Πολιτική

Ανακοίνωση του Υφυπουργού παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικού Εκπροσώπου Παύλου Μαρινάκη

Η σημερινή ανάρτηση του κ. Κασσελάκη είναι άκρως αποκαλυπτική για τρεις ξεχωριστούς λόγους:
Πρώτον, για το πόσο υποκριτικά αντιλαμβάνεται τον ρόλο του. Ως αρχηγός του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, παριστάνει ότι σέβεται την ανεξαρτησία της Δικαιοσύνης, όπως ορίζει το Σύνταγμά μας, αλλά, ως «απλός πολίτης» που κάνει τις διακοπές του στα σοκάκια της Μυκόνου, μπορεί να λέει και μια κουβέντα παραπάνω.

Δεύτερον, για το ότι είναι γνήσιος συνεχιστής του κόμματος των αμετάκλητα καταδικασμένων από τη Δικαιοσύνη για σοβαρά αδικήματα. Εκείνων που κυβέρνησαν υπονομεύοντας τους θεσμούς και τη Δικαιοσύνη.
Σήμερα στην Ελλάδα δεν λειτουργούν «παραϋπουργεία Δικαιοσύνης» στο Μαξίμου, όπως επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με όσα κυνικά είχε παραδεχθεί ο πρώην Υπουργός Σταύρος Κοντονής. Οι δικαστές αποφασίζουν όπως εκείνοι κρίνουν, με βάση τον ανεξάρτητο ρόλο τους.

Τρίτον, γιατί εκφράζει, με τον πιο αντιπροσωπευτικό τρόπο, το θράσος που διαχρονικά χαρακτηρίζει τον ΣΥΡΙΖΑ. Αντί να απολογηθούν για τον Ποινικό Κώδικα που ψήφισαν «νύχτα», λίγο πριν φύγουν από την εξουσία και ο οποίος φαίνεται ότι εφαρμόζεται σε μια σειρά από δικαστικές υποθέσεις, κουνάνε και το δάχτυλο.

Post
Πολιτική Τρίτη 10.03.2026

Φωταγώγηση της Βουλής των Ελλήνων για την Παγκόσμια Ημέρα Γλαυκώματος

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Γλαυκώματος, η πρόσοψη του κτηρίου της Βουλής των Ελλήνων φωταγωγήθηκε απόψε στέλνοντας ένα ισχυρό μήνυμα ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για το γλαύκωμα – μία από

Post
Πολιτική Τρίτη 10.03.2026

Αύριο η συζήτηση της Επίκαιρης Ερώτηση του Λευτέρη Αυγενάκη για το ΝΟΑΚ- Απαντά ο Υφυπουργός Υποδομών Νίκος Ταχιάος

Το ζήτημα τηςυλοποίησης του Νότιου Οδικού Άξονα Κρήτης (ΝΟΑΚ)επαναφέρει στην Ολομέλεια της Βουλής ο πρ. Υπουργός και Βουλευτής Ηρακλείου,Λευτέρης Αυγενάκης, με επίκαιρη ερώτηση προς τον Υπουργό Υποδομ

Post
Πολιτική Τρίτη 10.03.2026

Ελένη Βατσινά: Κοινοβουλευτική παρέμβαση για τα προβλήματα των ελαιοκαλλιεργητών του Δήμου Βιάννου

Η προσοχή της Βουλής και του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων εφιστάται στα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος των ελαιοκαλλιεργητών του Δήμου Βιάννου, με επίσημη αναφορά που κατα