Image
Τρίτη 30 Ιουλίου 2024 15:26 Πολιτική

Ανακοίνωση του Υφυπουργού παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικού Εκπροσώπου Παύλου Μαρινάκη

Η σημερινή ανάρτηση του κ. Κασσελάκη είναι άκρως αποκαλυπτική για τρεις ξεχωριστούς λόγους:
Πρώτον, για το πόσο υποκριτικά αντιλαμβάνεται τον ρόλο του. Ως αρχηγός του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, παριστάνει ότι σέβεται την ανεξαρτησία της Δικαιοσύνης, όπως ορίζει το Σύνταγμά μας, αλλά, ως «απλός πολίτης» που κάνει τις διακοπές του στα σοκάκια της Μυκόνου, μπορεί να λέει και μια κουβέντα παραπάνω.

Δεύτερον, για το ότι είναι γνήσιος συνεχιστής του κόμματος των αμετάκλητα καταδικασμένων από τη Δικαιοσύνη για σοβαρά αδικήματα. Εκείνων που κυβέρνησαν υπονομεύοντας τους θεσμούς και τη Δικαιοσύνη.
Σήμερα στην Ελλάδα δεν λειτουργούν «παραϋπουργεία Δικαιοσύνης» στο Μαξίμου, όπως επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με όσα κυνικά είχε παραδεχθεί ο πρώην Υπουργός Σταύρος Κοντονής. Οι δικαστές αποφασίζουν όπως εκείνοι κρίνουν, με βάση τον ανεξάρτητο ρόλο τους.

Τρίτον, γιατί εκφράζει, με τον πιο αντιπροσωπευτικό τρόπο, το θράσος που διαχρονικά χαρακτηρίζει τον ΣΥΡΙΖΑ. Αντί να απολογηθούν για τον Ποινικό Κώδικα που ψήφισαν «νύχτα», λίγο πριν φύγουν από την εξουσία και ο οποίος φαίνεται ότι εφαρμόζεται σε μια σειρά από δικαστικές υποθέσεις, κουνάνε και το δάχτυλο.

Post
Πολιτική Πέμπτη 30.04.2026

Β. Κικίλιας για ναυτιλία και ενεργειακή μετάβαση: «Χρειάζονται ρεαλιστικές λύσεις που να μην επιβαρύνουν τους Ευρωπαίους πολίτες» (

Στο Άτυπο Υπουργικό Συμβούλιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης για τις Ναυτιλιακές Υποθέσεις, που πραγματοποιήθηκε στη Λευκωσία, συμμετείχε ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Βασίλης Κικίλιας, αναδει

Post
Πολιτική Πέμπτη 30.04.2026

Χρίστος Δήμας: Άνω των 2,3 δισ. ευρώ η αξιοποίηση πόρων σε έργα για το 2026

«Οι υποδομές δεν αποτελούν απλώς τεχνικά έργα, αλλά στρατηγικές επενδύσεις στο μέλλον της χώρας», τόνισε ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Χρίστος Δήμας στο Ετήσιο Συνέδριο, HAPCO & DE

Post
Πολιτική Πέμπτη 30.04.2026

Στέφανος Γκίκας από τη Σαλαμίνα: «Η Πολιτεία στηρίζει κάθε πρωτοβουλία που ενισχύει την καινοτομία, την Ελληνική βιομηχανική συμμετοχή, την αμυντική τεχνολογία και την ασφάλεια του θαλάσσιου χώρου».

Στην Τελετή Ονοματοδοσίας της Πλωτής Πλατφόρμας Θαλάσσιας Επιτήρησης USSPS «Πανόπτης», που πραγματοποιήθηκε στα Ναυπηγεία Σαλαμίνας, παρέστη και απηύθυνε χαιρετισμό ο Υφυπουργός Ναυτιλίας