Image
Τρίτη 30 Ιουλίου 2024 15:25 Βλέπω/Ακούω

Ηράκλειο: Έκτακτη συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής την Τετάρτη 31 Ιουλίου

Την Τετάρτη 31 Ιουλίου 2024, στις 12.00 μ.μ., θα συνεδριάσει εκτάκτως με τηλεδιάσκεψη η Δημοτική Επιτροπή Ηρακλείου με θέματα στην ημερήσια διάταξη:

1. Επικύρωση του 2ου πρακτικού ελέγχου οικονομικής προσφοράς (ανακήρυξη προσωρινού αναδόχου), του ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού με θέμα: «Προμήθεια, εγκατάσταση και θέση σε λειτουργία συστημάτων αυτοματισμού – τηλελέγχου – τηλεχειρισμού για την εξοικονόμηση ενέργειας και διαχείρισης νερού στο αρδευτικό δίκτυο του Δήμου Ηρακλείου Κρήτης», Δήμου Ηρακλείου.
2. Παράταση της με αρ. πρωτ. 75122/05-08-2022 Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ των ΔΗΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ και της εταιρείας «ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ–ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Α.Ε.» με τίτλο «Εξωστρέφεια αγροτικής οικονομίας Ηρακλείου» για την διοικητική ολοκλήρωση της (διαπίστωση ολοκλήρωσης και εκκαθάριση των εκατέρωθεν υποχρεώσεων των συμβαλλόμενων).
3. Εισήγηση στο Δημοτικό Συμβούλιο έγκρισης του νέου κανονισμού αναφορικά με τον καθορισμό των προδιαγραφών και της διαδικασίας χορήγησης αδειών τομής ή εκσκαφής σε οδούς και λοιπούς κοινόχρηστους χώρους του Δήμου Ηρακλείου, μετά από τη λήξη της δημόσιας διαβούλευσης (απόφαση 404/2024 της Δημοτικής Επιτροπής).



Post
Βλέπω/Ακούω Κυριακή 18.01.2026

Αγρότες: Τι περιμένουν από τη συνάντηση με τον πρωθυπουργό

Οι αγρότες προσδοκούν στη συνάντηση της Δευτέρας να θέσουν τα επιχειρήματά τους με τέτοιο τρόπο ώστε να πείσουν το κυβερνητικό επιτελείο ότι υπάρχουν και περιθώρια για μεγαλύτερη στήριξη αλλά και ανάγ

Post
Βλέπω/Ακούω Κυριακή 18.01.2026

Διακοπή δρομολογίων Παλούκια Σαλαμίνας

Τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή της Σαλαμίνας για την εκδήλωση πυρκαγιάς σε δεξαμενές πετρελαίων στο Πέραμα, με αποτέλεσμα την προληπτική διακοπή των δρομολογίων, της πορθμ

Post
Βλέπω/Ακούω Κυριακή 18.01.2026

Εθνική σύνταξη: Πόσα χρόνια ασφάλισης χρειάζονται

Η Εθνική Σύνταξη καταβάλλεται ακέραια εφόσον έχουν συμπληρωθεί τουλάχιστον 20 έτη ασφάλισης. Το ποσό της εθνικής σύνταξης βαίνει μειούμενο κατά 2% για κάθε έτος ασφάλισης που υπολείπεται των 20 ετών,