Image
Τρίτη 30 Ιουλίου 2024 13:08 Βλέπω/Ακούω

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός με δυναμική παρουσία στην 88η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός (Ε.Ε.Σ.) θα δώσει δυναμικά το «παρών» στην 88η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης (7 - 15 Σεπτεμβρίου 2024), στο ειδικά διαμορφωμένο περίπτερο (αρ.15 - Stand: 22) που θα έχει στη διάθεσή του, στέλνοντας ηχηρό μήνυμα κοινωνικής προσφοράς και αλληλεγγύης. Τα εγκαίνια του περιπτέρου θα πραγματοποιηθούν παρουσία του Προέδρου Ε.Ε.Σ. Dr. Αντώνιου Αυγερινού, την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2024 και ώρα 12 μ.μ.
Το περίπτερο του Ε.Ε.Σ, πλαισιωμένο με εθελοντές όλων των Σωμάτων του, θα ενισχύσει την προβολή και τη διάδοση του ανθρωπιστικού έργου, των αρχών του Κινήματος και των Ανθρωπιστικών Αξιών που πρεσβεύει και προασπίζεται συνεχώς και αδιαλείπτως από το 1877. Συγκεκριμένα, το κοινό θα έχει τη δυνατότητα να ενημερωθεί πλήρως για τις δράσεις και τα προγράμματα που υλοποιεί ο Ε.Ε.Σ προς όφελος της Ελληνικής κοινωνίας και ιδιαίτερα των ευάλωτων πληθυσμιακών ομάδων, καθώς και πώς μπορεί να γίνει κάποιος μέλος της μεγάλης οικογένειας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.
***

Post
Βλέπω/Ακούω Τετάρτη 14.10.2026

Τραγωδία στη Ρόδο από την κακοκαιρία: Νεκρός 25χρονος που παρασύρθηκε με το αυτοκίνητό του στη θάλασσα

Τραγική κατάληξη είχε η σφοδρή κακοκαιρία στη Ρόδο, καθώς ένας νεαρός άνδρας, ηλικίας περίπου 25 ετών, ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από όχημα που παρασύρθηκε στη θάλασσα, στην παραλία Στεγνά του

Post
Βλέπω/Ακούω Τετάρτη 14.10.2026

Σε πανηγυρικό κλίμα η υπογραφή Μνημονίου Συνεργασίας μεταξύ του «Συνδέσμου Μελών Γυναικείων Σωματείων Ηρακλείου και Ν. Ηρακλείου και του «Συλλόγου Γυναικών Φωκίδας»

Ο «Σύνδεσμος Μελών Γυναικείων Σωματείων Ηρακλείου και Ν. Ηρακλείου» και ο «Σύλλογος Γυναικών Φωκίδας» ένωσαν τις δυνάμεις και τις καρδιές τους, εγκαινιάζοντας μία νέα διαδρομή

Post
Βλέπω/Ακούω Τετάρτη 14.10.2026

Κακοκαιρία σε όλη τη χώρα: Πλημμύρες και προβλήματα σε Αττική, Εύβοια και Σκιάθο – Σε επιφυλακή οι αρχές

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται το κύμα κακοκαιρίας που πλήττει πολλές περιοχές της χώρας, με ισχυρές βροχοπτώσεις, καταιγίδες και θυελλώδεις ανέμους να προκαλούν πλημμυρικά φαινόμενα και δυσκολίες στις με