Image
Τετάρτη 24 Ιουλίου 2024 16:05 Παράδοση

Γεωργία Μαστοράκη: Η χώρα των παραμυθιών στηρίζει την οικογένεια, στηρίζει τα παιδιά και τις πολύτεκνες μητέρες (vid, pics)

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος ξεκίνησαν και είναι σε εξέλιξη οι πολιτιστικές εκδηλώσεις ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΕΙΑ 2024.

Πρόκειται για 5ήμερες εκδηλώσεις που οργανώνονται επί 39 χρόνια, από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αγίας Αικατερίνης και αποτελούν πλέον θεσμό στην περιοχή του συνοικισμού της Αγίας Αικατερίνης, αναφέρει σε δήλωση της στο poo.gr (Press Office Online) η ιδιοκτήτρια του παιδικού κολεγίου, η χώρα των παραμυθιών, κ. Γεωργία Μαστοράκη.

Με ιδιαίτερη χαρά είμαστε σήμερα εδώ και στηρίζουμε την αποψινή εκδήλωση των Αικατερινείων και φυσικά τον πρόεδρο μας τον κ. Μηνά Μαυροειδή με θέμα την βράβευση των πολύτεκνων μητέρων.

Η χώρα των παραμυθιών στηρίζει την οικογένεια, στηρίζει τα παιδιά και τις πολύτεκνες μητέρες και γι’ αυτό το λόγο βρισκόμαστε εδώ για να τις βραβεύσουμε.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια οι διοργανωτές και ιδιαίτερα ο κ. Μαυροειδής που βοηθάει και οργανώνει τις 5ήμερες αυτές όμορφες εκδηλώσεις.
Του εύχομαι καλή επιτυχία και πάντα η χώρα των παραμυθιών, το παιδικό κολέγιο και εγώ προσωπικά θα είμαι κοντά τους για να τους στηρίζω όλες αυτές τις δράσεις, τονίζει χαρακτηριστικά η κ. Γεωργία Μαστοράκη.

Δείτε το βίντεο:
youtu.be/VcNzyNUlFsA

Πηγή: poo.gr
Post
Παράδοση Σάββατο 12.09.2026

Συγκίνηση στην Πορεία Μνήμης στον Αμιρά, με την παρουσία μαθητών από τη Βιάννο και τη Λάρισα (vid)

Με έντονο το παιδικό στοιχείο πραγματοποιήθηκε και φέτος - το απόγευμα της Παρασκευής 11 Σεπτεμβρίου - η φετινή Πορεία Μνήμης και Δικαιοσύνης στον Αμιρά Βιάννου, στα πλαίσια των εκδηλώσεων για την 83η

Post
Παράδοση Παρασκευή 11.09.2026

Άνοιξε τις πύλες της η εμβληματική έκθεση Εθνικής Αντίστασης στη Στοά Μακάσι – Επίσημα εγκαίνια αύριο Σάββατο 12/9 (vid)

Σε κλίμα συγκίνησης, ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης και ο Δήμαρχος Ηρακλείου Αλέξης Καλοκαιρινός, μαζί με τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων & Πρασίνου Δημήτρη Σπυριδάκη, την Πρόεδρο της

Post
Παράδοση Πέμπτη 10.09.2026

«Η Βιάννος δεν Ξεχνά»-Πορεία Μνήμης και Δικαιοσύνης στον Αμιρά στα πλαίσια των εκδηλώσεων για την 83η Επέτειο από το Ολοκαύτωμα

Έχοντας τα παιδιά σε πρώτο πλάνο θα πραγματοποιηθεί και φέτος η Πορεία Μνήμης και Δικαιοσύνης το απόγευμα της Παρασκευής 11 Σεπτεμβρίου, στις 4:30 μμ, με σημείο εκκίνησης το μνημείο πεσόντων στο Κεφαλ