Image
Δευτέρα 15 Ιουλίου 2024 15:11 Παράδοση

Μεγάλη συναυλία κρητικής μουσικής με τον Χάρη Φασουλά για την συγκέντρωση τροφίμων

Την Πέμπτη 18 Ιουλίου και ώρα 21:30μ.μ., στο Κηποθέατρο "Μάνος Χατζιδάκις" Ηρακλείου, πραγματοποιείται μεγάλη συναυλία Κρητικής Μουσικής με τον Χάρη Φασουλά και την φιλική συμμετοχή του Βασίλη Σταυρακάκη.
Με το σύνθημα: «Ενώνουμε όλοι τις δυνάμεις μας για καλό σκοπό!», οι καλλιτέχνες προσκαλούν στη μεγάλη συναυλία που γίνεται με τη διοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης και την στήριξη του Δήμου Ηρακλείου.
Η γιορτή έχει στόχο τη συγκέντρωση τροφίμων, για τα παιδιά και τις οικογένειές τους που στηρίζονται από "Το Χαμόγελο του Παιδιού" στο Ηράκλειο.
Ελάτε να διασκεδάσουμε και να χαρίσουμε χαμόγελα, αγάπη και μια μεγάλη αγκαλιά στα παιδιά και τις οικογένειες που έχουν ανάγκη, που δεν έχουν τα αυτονόητα και που ο Οργανισμός στηρίζει ολιστικά.
Η συγκέντρωση των ειδών θα πραγματοποιείται στη είσοδο της εκδήλωσης, ενώ παράλληλα θα υπάρχει και κουμπαράς ενίσχυσης του έργου του Οργανισμού.
Συμμετέχουν: Αναστασία Φασουλά, Μιχάλης Μπελιβάνης, Γιώργος Μπαμπάτσης, Μανώλης Δριμής, Δημήτρης Μανουσάκης, Νίκος Τσακουντάκης.

Post
Παράδοση Πέμπτη 06.08.2026

Στο Μάραθος θα βρεθεί αύριο η Θεατρική Ομάδα του Δήμου Μαλεβιζίου

Στο Μάραθος θα βρεθεί αύριο Παρασκευή, 7 Αυγούστου στις 21.00, η Θεατρική Ομάδα του Δήμου Μαλεβιζίου με το έργο "Ο Μίδας έχει αυτιά γαϊδάρου..." του Μανόλη Κορρέ σε σκηνοθεσία του Δομήνικου

Post
Παράδοση Τετάρτη 05.08.2026

Πανήγυρις Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στην Κάτω Βάθεια

Η Ενορία Κάτω Βάθειας τιμά και φέτος με λαμπρότητα την μεγάλη Δεσποτική Εορτή της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος, με διήμερο πρόγραμμα ιερών ακολουθιών και την παρουσία εξέχοντων εκκλησιαστικών προσώπων.

Post
Παράδοση Τετάρτη 05.08.2026

Έρχεται η 8η Γιορτή Μπανάνας στην Άρβη με τη στήριξη του Δήμου Βιάννου

Το φρούτο που αποτελεί ένα από τα σήματα κατατεθέν για τη Βιάννο, η μπανάνα Άρβης, έρχεται και φέτος στο επίκεντρο μέσα από την 8η Γιορτή Μπανάνας που «ανοίγει τις πύλες της» στο Λιμάνι τη