Image
Δευτέρα 15 Ιουλίου 2024 15:11 Παράδοση

Μεγάλη συναυλία κρητικής μουσικής με τον Χάρη Φασουλά για την συγκέντρωση τροφίμων

Την Πέμπτη 18 Ιουλίου και ώρα 21:30μ.μ., στο Κηποθέατρο "Μάνος Χατζιδάκις" Ηρακλείου, πραγματοποιείται μεγάλη συναυλία Κρητικής Μουσικής με τον Χάρη Φασουλά και την φιλική συμμετοχή του Βασίλη Σταυρακάκη.
Με το σύνθημα: «Ενώνουμε όλοι τις δυνάμεις μας για καλό σκοπό!», οι καλλιτέχνες προσκαλούν στη μεγάλη συναυλία που γίνεται με τη διοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης και την στήριξη του Δήμου Ηρακλείου.
Η γιορτή έχει στόχο τη συγκέντρωση τροφίμων, για τα παιδιά και τις οικογένειές τους που στηρίζονται από "Το Χαμόγελο του Παιδιού" στο Ηράκλειο.
Ελάτε να διασκεδάσουμε και να χαρίσουμε χαμόγελα, αγάπη και μια μεγάλη αγκαλιά στα παιδιά και τις οικογένειες που έχουν ανάγκη, που δεν έχουν τα αυτονόητα και που ο Οργανισμός στηρίζει ολιστικά.
Η συγκέντρωση των ειδών θα πραγματοποιείται στη είσοδο της εκδήλωσης, ενώ παράλληλα θα υπάρχει και κουμπαράς ενίσχυσης του έργου του Οργανισμού.
Συμμετέχουν: Αναστασία Φασουλά, Μιχάλης Μπελιβάνης, Γιώργος Μπαμπάτσης, Μανώλης Δριμής, Δημήτρης Μανουσάκης, Νίκος Τσακουντάκης.

Post
Παράδοση Πέμπτη 09.07.2026

Η Περιφέρεια Κρήτης ανοίγει τις «Ημέρες Παιδικού Θεάτρου 2026» με την παράσταση «Γέφυρες χτίζουμε, σπάμε σιωπές»

Με μια ξεχωριστή θεατρική παράσταση που μεταφέρει ισχυρά μηνύματα για τον σεβασμό, τη διαφορετικότητα και τη δύναμη της αποδοχής, η Περιφέρεια Κρήτης δίνει την έναρξη του θεσμού «Ημέρες Παιδικού

Post
Παράδοση Πέμπτη 09.07.2026

Όπερα με ελεύθερη είσοδο Σάββατο και Κυριακή σε Γκουβερνιώτισσα και Χανιά από την Κρατική Ορχήστρα Αθηνών στο Φεστιβάλ της Περιφέρειας Κρήτης

Δύο βραδιές μουσικής "μυσταγωγίας" αφιερωμένες στην τέχνη της όπεραςπροσφέρει δωρεάν στους πολίτες η Περιφέρεια ΚρήτηςτοΣάββατο 11 Ιουλίου 2026, στις21:00, στον αύλειο χώρο του ιστορικού Βυζ

Post
Παράδοση Πέμπτη 09.07.2026

Εγκαίνια στις 10 Ιουλίου για την νέα έκθεση της Δημοτικής Πινακοθήκης Ηρακλείου «Γραμμές του Σώματος»

Την Παρασκευή 10 Ιουλίου στις 18:30 θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια της έκθεσης «Γραμμές του Σώματος» με έργα από τη Συλλογή της Δημοτικής Πινακοθήκης Ηρακλείου στον Πολυχώρο της Δημοτικής