Image
Τρίτη 09 Ιουλίου 2024 13:23 Πολιτική

Πολύ αργά αντιλήφθηκε η Κυβέρνηση τα προβλήματα του αεροδρομίου «Νίκος Καζαντζάκης»

Με αφορμή την βιαστική επίσκεψη του Υπουργού Υποδομών & Μεταφορών στο Ηράκλειο, ο Τομεάρχης Υποδομών & Μεταφορών Κ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία, Βουλευτής Ηρακλείου Χάρης Μαμουλάκης, προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση:

«Στις 8 Ιουλίου, στην καρδιά της τουριστικής περιόδου, η Κυβέρνηση της ΝΔ «ανακαλύπτει» να σοβαρά λειτουργικά προβλήματα του αεροδρομίου Ηρακλείου. Ενός αεροδρομίου που παρά το ότι εξυπηρετεί εκατομμύρια ξένων επισκεπτών, έχει αφεθεί στην τύχη του από την Κυβέρνηση της ΝΔ και χωρίς επαρκείς πόρους, χωρίς ουσιαστική υποστήριξη, λειτουργεί με το φιλότιμο των εργαζομένων του. Θα ήταν αστείο, αν αυτή η εικόνα του αεροδρομίου, η πρώτη και η τελευταία που αντικρίζει κάθε επισκέπτης, δεν είχε εκθέσει κατ’ επανάληψη την χώρα μας διεθνώς, μέσα από τις αξιολογήσεις των χρηστών.

Προβληματισμό δημιουργούν και τα μισόλογα του Υπουργού Υποδομών και Μεταφορών για την επόμενη μέρα της έκτασης του αεροδρομίου Νίκος Καζαντζάκης, καθώς επίσης και το γεγονός ότι δεν έκανε καμία αναφορά στο κομβικό έργο του ΒΟΑΚ, που με τις κυβερνητικές παρεμβάσεις διχοτομεί την πόλη του Ηρακλείου και επιβαρύνει με διόδια όλους τους οδηγούς. Όπως δεν έκανε καμία αναφορά για τη σύνδεση του αεροδρομίου Καστελίου με μέσο σταθερής τροχιάς, ούτε για τη σύνδεσή του απ’ ευθείας με την Μεσαρά, ούτε για την ασφάλεια του αγωγού καυσίμων. Γιατί άραγε;».


Post
Πολιτική Παρασκευή 14.08.2026

Σάκης Αρναούτογλου: Το GSI δεν είναι μόνο ένα καλώδιο, είναι τεστ ευρωπαϊκής συνοχής.

Η επίσημη παρέμβαση μελών του αμερικανικού Κογκρέσου για το Great Sea Interconnector αναδεικνύει ξανά τη στρατηγική σημασία των ενεργειακών διασυνδέσεων στην Ανατολική Μεσόγειο. Για μένα όμως αυτή η

Post
Πολιτική Παρασκευή 14.08.2026

Την ενίσχυση και αναβάθμιση της Ανώτερης Σχολής Τουριστικής Εκπαίδευσης Κρήτης (ΑΣΤΕΚ) ζητάει ο Χάρης Μαμουλάκης

Την ανάγκη ενίσχυσης και αναβάθμισης της Ανώτερης Σχολής Τουριστικής Εκπαίδευσης Κρήτης (ΑΣΤΕΚ) αναδεικνύει ο Βουλευτής ΗρακλείουΧάρης Μαμουλάκης, καταθέτοντας ως Αναφορά προς την Υπουργό Υπουργείο Πα

Post
Πολιτική Τρίτη 11.08.2026

Επίθεση Βατσινά στον Άδωνι Γεωργιάδη: «Κύριε Υπουργέ, αφήστε τα posts και ελάτε στην Κρήτη: Στο Βενιζέλειο πέφτουν οι σοβάδες!»

Η βουλευτής Ηρακλείου ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής καλεί για ακόμη μία φορά τον Υπουργό Υγείας να επισκεφθεί την Κρήτη, για να δει με τα μάτια του την πραγματικότητα του ΕΣΥ στο νησί αλλά και να απαντήσει