Image
Τετάρτη 26 Ιουνίου 2024 10:11 Αθλητικά

Σε εξέλιξη το το μεγάλο τουρνουά τένις της Κρήτης

Το μεγάλο τουρνουά τένις της Κρήτης, «ΗΡΑΚΛΕΙΟ» ΦΗΜΗ- ΖΑΡΟΣ, γιορτάζει φέτος την 11η του επέτειο από το ξεκίνημα του, το 2014. Το τουρνουά είναι σε εξέλιξη έως 24 Ιουλίου με τη συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης και την υποστήριξη του Δήμου Ηρακλείου. Συνολικά, συμμετέχουν 338 αθλητές και αθλήτριες με 431 συμμετοχές σε 11 κατηγορίες μονών και διπλών.
Η διοργάνωση αποτελεί θεσμό που προωθεί την άσκηση, την ευγενή άμιλλα και τη συμμετοχή, προσφέροντας αξέχαστες συγκινήσεις και συναρπαστικές αναμετρήσεις στους συμμετέχοντες.
Η φετινή διοργάνωση είναι αφιερωμένη στη μνήμη ενός ξεχωριστού και αγαπημένου δασκάλου τένις, του Λάμπη Μελισσουργάκη, που έφυγε από τη ζωή πριν λίγο καιρό, άφησε όμως για πάντα ανεξίτηλη την παρουσία του στα γήπεδο του Ομίλου.
Οι αγώνες θα διεξάγονται καθημερινά από τις 17:30 το πρωί μέχρι αργά το βράδυ στα γήπεδα του «ΗΡΑΚΛΕΙΟ», στη Δουκός Μποφώρ.
Το τουρνουά στηρίζεται από τα Κρητικά Αναψυκτικά ΦΗΜΗ και το φυσικό μεταλλικό νερό ΖΑΡΟΣ. Χορηγοί επικοινωνίας είναι η εφημερίδα ΠΑΤΡΙΣ και το ENTOS POLIS.


Post
Αθλητικά Σάββατο 12.09.2026

4η αγωνιστική: Όλα τα βλέμματα στον νέο Ολυμπιακό και στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ

Άκρως ενδιαφέρουσα είναι η 4η αγωνιστική της Super League, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει δυνατές αναμετρήσεις και αρκετά σημαντικά «τεστ» για τις ομάδες. Από το μεγάλο ντέρμπι της Θεσσαλ

Post
Αθλητικά Παρασκευή 11.09.2026

Στον ΟΦΗ ο Χατζηγιοβάνης

ΗΠΑΕ ΟΦΗ 1925ανακοίνωσε την απόκτηση του διεθνούς ποδοσφαιριστή,Τάσου Χατζηγιοβάνη, από την Ομόνοια Λευκωσίας, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο με την ομάδα ως το καλοκαίρι του 2027. Οπως αναφέρεται στη

Post
Αθλητικά Πέμπτη 10.09.2026

Τέλος ο Μεντιλίμπαρ, έρχεται Αλγκουαθίλ στον Ολυμπιακό

Ο Ολυμπιακός γυρίζει σελίδα στον πάγκο του, καθώς μετά από 2,5 άκρως επιτυχημένα χρόνια ολοκληρώθηκε η συνεργασία με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ. Ο Βάσκος τεχνικός αποτέλεσε τον άνθρωπο που οδήγησε το