Image
Κυριακή 16 Ιουνίου 2024 10:36 Τουρισμός

Άπιαστο όνειρο πλέον οι διακοπές στις Κυκλάδες για την ελληνική οικογένεια – Στα ύψη ακτοπλοϊκά και διαμονή

Μία περιουσία καλούνται να πληρώσουν οι Ελληνες για να ταξιδέψουν και να βρουν κατάλυμα σε κάποιο νησί των Κυκλάδων στη high season του καλοκαιριού.

Οπως τονίζουν τουριστικοί πράκτορες, είναι προτιμότερο για την ελληνική οικογένεια να αναζητήσει ένα πακέτο διακοπών μέσο ξένων τουριστικών πρακτόρων, παρά με τον παραδοσιακό τρόπο. Είναι χαρακτηριστικό ότι τα ναύλα για ένα ζευγάρι σε ένα κυκλαδίτικο νησί με αυτοκίνητο μπορεί να φτάσουν και τα 300 ευρώ, με το κόστος διαμονής για 5 ημέρες να ξεπερνάει τα 500 ευρώ, αν φυσικά, βρει διαθέσιμο δωμάτιο σε ξενοδοχείο, ενοικιαζόμενο δωμάτιο ή Airbnb.

Aπό σήμερα ξεκινάει ουσιαστικά το πρώτο κύμα των αδειούχων του καλοκαιριού και η αναζήτηση ενός μικρού έστω τουριστικού πακέτου, αποτελεί σταυρόλεξο για δυνατούς λύτες.

newsbeast.gr


Post
Τουρισμός Παρασκευή 14.11.2025

Η Αθήνα στη λίστα με τις 100 καλύτερες πόλεις του κόσμου για το 2025 – Η θέση της στη διεθνή κατάταξη

9Η Αθήνα συγκαταλέγεται στις 100 καλύτερες πόλεις του κόσμου για να ζει και να εργάζεται κανείς το 2025, σύμφωνα με την Ετήσια Έκθεση World’s Best Cities της Resonance Consultancy – μιας α

Post
Τουρισμός Παρασκευή 14.11.2025

Όλγα Κεφαλογιάννη: Ο ελληνικός τουρισμός σπάει τα ρεκόρ, επεκτείνεται σε 12μηνη δραστηριότητα – Στους 10 κορυφαίους προορισμούς παγκοσμίως η Ελλάδα

Συνεχίζεται η ανοδική πορεία του ελληνικού τουρισμού, με την υπουργό Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη να δηλώνει, μιλώντας στο ΕΡΤnews, ότι το 2025 οδεύει σε νέα χρονιά-ρεκόρ, ενώ ήδη «το πρώτο οκτάμ

Post
Τουρισμός Τρίτη 11.11.2025

Έναρξη λειτουργίας νέου γραφείου του ΕΟΤ στην Αυστραλία

Με στόχο την ενισχυμένη παρουσία της Ελλάδας και την ενδυνάμωση του brand της χώρας μας στην ιδιαίτερα σημαντική τοπική τουριστική αγορά, ξεκίνησε η επίσημη λειτουργία γραφείου του ΕΟΤ στην Αυστραλία.