Image
Σάββατο 15 Ιουνίου 2024 23:45 Ειδήσεις

«Βία, ένα φαινόμενο με χίλια πρόσωπα. Η βία στο σχολικό περιβάλλον της Κρήτης - Τοπικά χαρακτηριστικά»

Η Ομάδα Κοινωνικής Αλληλεγγύης των Εθελοντών της παράταξης «Δικαίωμα στην Πόλη» δίνει βήμα για δημόσιο διάλογο τη Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024 και ώρα 8:00 μ.μ., στον Κοινωνικό Χώρο των Ιδρυμάτων Α. και Μ. Καλοκαιρινού με θέμα «Βία, ένα φαινόμενο με χίλια πρόσωπα. Η βία στο σχολικό περιβάλλον της Κρήτης - Τοπικά χαρακτηριστικά».

Μαζί μας θα συζητήσει ο Γιώργος Μόσχος, Νομικός και Εγκληματολόγος, Διευθυντής του προγράμματος Νεανικής Συμμετοχής της Πρωτοβουλίας για την Ψυχική Υγεία Παιδιών και Εφήβων.

Ο δημόσιος αυτός διάλογος έχει στόχο την ευαισθητοποίηση σε θέματα βίας, στο πώς αυτή εκφράζεται στην Κρήτη καθώς και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της.

Post
Ειδήσεις Παρασκευή 05.06.2026

Μ. Κ. Κεφαλογιάννης: «Η Ευρώπη χρειάζεται ψηφιακή αυτονομία χωρίς απομόνωση στην εποχή της Τεχνητής Νοημοσύνης»

«Η Ευρωπαϊκή Ένωση οφείλει να πρωταγωνιστήσει στην παγκόσμια κούρσα της Τεχνητής Νοημοσύνης. Ο νέος αυτός Κανονισμός αποτελεί ένα σημαντικό βήμα για την ενίσχυση της ευρωπαϊκής τεχνολογικής κυρι

Post
Ειδήσεις Πέμπτη 04.06.2026

Στο Ευρωκοινοβούλιο οι εκπρόσωποι των Επιμελητηρίων Κρήτης

Επίσκεψη στο Ευρωκοινοβούλιο πραγματοποίησαν οι Πρόεδροι και μέλη των διοικήσεων των Επιμελητηρίων Κρήτης με αφορμή την παρουσία τους στις Βρυξέλλες για τη διοργάνωση του 1ου EXPO Παγκρήτιου Forum. Στ

Post
Ειδήσεις Πέμπτη 04.06.2026

Πράσινο φως από την ΕΕ για την έναρξη ενταξιακών διαπραγματεύσεων με Ουκρανία και Μολδαβία

Σημαντικό βήμα στην ευρωπαϊκή πορεία της Ουκρανίας και της Μολδαβίας αποτελεί η συμφωνία όλων των κρατών-μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την έναρξη ενταξιακών διαπραγματεύσεων με τις δύο χώρες. Την ε