Image
Σάββατο 15 Ιουνίου 2024 23:45 Ειδήσεις

«Βία, ένα φαινόμενο με χίλια πρόσωπα. Η βία στο σχολικό περιβάλλον της Κρήτης - Τοπικά χαρακτηριστικά»

Η Ομάδα Κοινωνικής Αλληλεγγύης των Εθελοντών της παράταξης «Δικαίωμα στην Πόλη» δίνει βήμα για δημόσιο διάλογο τη Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024 και ώρα 8:00 μ.μ., στον Κοινωνικό Χώρο των Ιδρυμάτων Α. και Μ. Καλοκαιρινού με θέμα «Βία, ένα φαινόμενο με χίλια πρόσωπα. Η βία στο σχολικό περιβάλλον της Κρήτης - Τοπικά χαρακτηριστικά».

Μαζί μας θα συζητήσει ο Γιώργος Μόσχος, Νομικός και Εγκληματολόγος, Διευθυντής του προγράμματος Νεανικής Συμμετοχής της Πρωτοβουλίας για την Ψυχική Υγεία Παιδιών και Εφήβων.

Ο δημόσιος αυτός διάλογος έχει στόχο την ευαισθητοποίηση σε θέματα βίας, στο πώς αυτή εκφράζεται στην Κρήτη καθώς και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της.

Post
Ειδήσεις Τρίτη 24.02.2026

Ουκρανία: σύνοδος της ολομέλειας του ΕΚ για τα τέσσερα χρόνια από την επίθεση της Ρωσίας

Την Τρίτη, ο πρόεδρος της Ουκρανίας Volodymyr Zelenskyy θα απευθύνει ομιλία στο πλαίσιο έκτακτης συνόδου της ολομέλειας, τέσσερα χρόνια από την πλήρους κλίμακας εισβολή της Ρωσίας. Η συνεδρίαση του

Post
Ειδήσεις Τετάρτη 18.02.2026

Σάκης Αρναούτογλου προς Κομισιόν: «Το νερό χάνεται. Η Ελληνική Κυβέρνηση καθυστερεί και οι αγρότες πληρώνουν»

Την ανάγκη άμεσων Ευρωπαϊκών και Εθνικών παρεμβάσεων για τη διαχείριση των υδάτινων πόρων, με έμφαση στην επιδεινούμενη κατάσταση στην Ελλάδα, αναδεικνύει με δύο κοινοβουλευτικές ερωτήσεις προς την Ευ

Post
Ειδήσεις Πέμπτη 12.02.2026

Σάκης Αρναούτογλου προς Κομισιόν: «Ναι στην προστασία των θαλασσών — όχι σε οριζόντιες απαγορεύσεις που πλήττουν τους αλιείς και τον αλιευτικό τουρισμό»

Ερώτηση προς την Ευρωπαϊκή Επιτροπή κατέθεσε ο ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ Σάκης Αρναούτογλου, με αφορμή πληροφορίες για επικείμενο εθνικό νομοσχέδιο σχετικά με τη δημιουργία νέων θαλάσσιων πάρκων στην Ελ