Image
Τετάρτη 15 Μαΐου 2024 11:14 Ειδήσεις

Σε Ηράκλειο και Χανιά το Σαββατοκύριακο η Πίστη Κρυσταλλίδου

Στην Κρήτη βρέθηκε το Σαββατοκύριακο η υποψήφια Ευρωβουλευτής της ΝΔ, Πίστη Κρυσταλλίδου, επισκεπτόμενη το Ηράκλειο και τα Χανιά, όπου συναντήθηκε με πολίτες, συλλόγους και εθελοντικές ομάδες του νησιού.

Η κα Κρυσταλλίδου ξεκίνησε την περιοδεία της από το Ηράκλειο το πρωί του Σαββάτου, όπου ενημερώθηκε για τις δράσεις της Εθελοντικής Ομάδας Διαχείρισης Ανθρωπιστικών Κρίσεων «ΕΠΙΔΡΑΣΙΣ», μένοντας εντυπωσιασμένη από τα όσα της παρουσιάστηκαν σχετικά με την αποστολή και το όραμα της συγκεκριμένης Ομάδας.

Ως Γραμματέας Εθελοντισμού της ΝΔ, άλλωστε στήριξε ανάλογες προσπάθειες και φυσικά δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην προτεραιότητα που δίνει πλέον η Ε.Ε. αλλά και η Ελλάδα, στην αντιμετώπιση φαινομένων Πολιτικής Προστασίας.

Αργότερα συνάντησε το Σύνδεσμο Γυναικείων Σωματείων, ενώ η επίσκεψη στο Ηράκλειο έκλεισε με την Εθελοντική Ομάδα «Αποστολή Αγάπης».

Την Κυριακή, στα Χανιά, βρέθηκε στην τελετή λήξης του 2 ου Φεστιβάλ Εναλλακτικού Τουρισμού και Εμπειριών, το οποίο διοργάνωσε ο Δήμος Χανίων με επαγγελματικές, φορείς και συλλογικότητες που ασχολούνται με τον εναλλακτικό τουρισμό και τον τουρισμό εμπειριών να παρουσιάζουν ειδικά δρώμενα αλλά και μια θεματική για τους αγώνες δρόμου οι οποίοι διεξάγονται σε όλη την Κρήτη.

Post
Ειδήσεις Τρίτη 18.08.2026

Γ. Αυτιάς σε Κομισιόν "Κόψτε τα κονδύλια στην Τουρκία όσο απειλεί την Ελλάδα

Ο Ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Αυτιάς, με αφορμή τις μονομερείς ανακοινώσεις της Τουρκίας για την ανακήρυξη θαλάσσιων πάρκων, που εκτείνονται και στο Βόρειο Αιγαίο και στο Καστελόριζο, ο

Post
Ειδήσεις Τρίτη 18.08.2026

Μ. Κεφαλογιάννης: Παράνομη η ανακήρυξη "θαλάσσιων πάρκων" από την Τουρκία

Ερώτηση προς την Ευρωπαϊκή Επιτροπή κατέθεσε ο ευρωβουλευτής της ΝΔ και του ΕΛΚ ως πρόεδρος της Μικτής Κοινοβουλευτικής Επιτροπής ΕΕ - Τουρκίας, Μανώλης Κ. Κεφαλογιάννης, με αφορμή «τα προεδρικά

Post
Ειδήσεις Τετάρτη 12.08.2026

ΕΕ: Δύο εκατομμύρια ευρώ στην Κολομβία για την αντιμετώπιση των συνεπειών του σεισμού

Η Ευρωπαϊκή Ένωση αποδέσμευσε δύο εκατομμύρια ευρώ για τη στήριξη της Κολομβίας, η οποία επλήγη από ισχυρό σεισμό, ανακοίνωσε σήμερα η πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν. &laqu