Image
Σάββατο 20 Απριλίου 2024 12:40 Βλέπω/Ακούω

Πάσχα: Ακόμη και στα 14 ευρώ το κιλό η τιμή του αρνιού

Λίγες ημέρες από το Πάσχα και οι καταναλωτές έχουν ήδη ξεκινήσει να κάνουν την έρευνα τους για το αρνί και το κατσίκι.

Από νωρίς έχουν ξεκινήσει πολλοί καταναλωτές την έρευνα αγοράς για το παραδοσιακό αρνάκι του πασχαλινού τραπεζιού.

Ο Χρήστος Μόσχος μίλησε στο «MEGA Σαββατοκύριακο» για τις τιμές που θα κυμανθούν το αρνί και το κατσίκι το φετινό Πάσχα.

«Αυτή την στιγμή οι έμποροι κάνουν ό,τι κάνουν κάθε χρόνο με το αρνί, δηλαδή περιμένουν μέχρι την τελευταία στιγμή ώστε να πιέσουν τον κτηνοτρόφο για να πάρουν το αρνί στην πιο χαμηλή τιμή. Σήμερα από τον κτηνοτρόφο φεύγει το αρνί στα 7 – 8 ευρώ το κιλό».

Παράλληλα, ανέφερε ο κ. Μόσχος  «το έχουμε πει πολλές φορές ότι δεν επιδοτείται η παραγωγή» και συμπλήρωσε «η Βουλγαρία έκανε αίτηση στην ΕΕ για να πάρει αποζημίωση επιδότησης, λόγω του πολέμου στην Ουκρανία για τα αγροτικά της προϊόντα, η επιδότηση που πήρε η Βουλγαρία είναι μεγαλύτερη από την συνδεδεμένη επιδότηση που παίρνουμε εμείς εδώ».

«Μας έχουν στείλει εξώδικα για τα μπλόκα»

«Η κυβέρνηση επεμβαίνει αυτή την στιγμή στην τιμή του αρνιού, ενώ μας έχουν στείλει εξώδικα για τα μπλόκα που κάναμε οι μισοί αγρότες και πηγαίνουμε στον εισαγγελέα να απολογηθούμε».

πηγή: MEGA TV

 

Post
Βλέπω/Ακούω Κυριακή 19.07.2026

Τραυματισμός επιβάτη Ε/Γ-ΚΑΤ/ΡΑΝ πλοίου στη Νάξο

Τις μεσημβρινές ώρες σήμερα, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή της Νάξου για τον τραυματισμό ενός 68χρονου ημεδαπού επιβάτη Επιβατηγού – Καταμαράν (Ε/Γ-ΚΑΤ/ΡΑΝ) πλοίου. Συγκεκριμένα, κατά τη διαδικασί

Post
Βλέπω/Ακούω Κυριακή 19.07.2026

Συνεδριάζει τη Δευτέρα 20 Ιουλίου το Δημοτικό Συμβούλιο Ηρακλείου

Τη Δευτέρα 20 Ιουλίου στις 18:30 θα συνεδριάσει στο Δημοτικό Κατάστημα Ηρακλείου (αίθουσα Ελευθερίου Βενιζέλου, Λότζια) το Δημοτικό Συμβούλιο Ηρακλείου. Προτάσσονται προς ενημέρωση και συζήτηση τα ακ

Post
Βλέπω/Ακούω Σάββατο 18.07.2026

Άνοιξαν οι αιτήσεις για τα voucher παιδικών σταθμών και ΚΔΑΠ 2026-2027 – Χωρίς εισοδηματικά κριτήρια οι πολύτεκνες οικογένειες

Ξεκίνησε σήμερα, Σάββατο 18 Ιουλίου, η ηλεκτρονική υποβολή αιτήσεων για τον δεύτερο κύκλο της δράσης που αφορά τη χορήγηση voucher για βρεφικούς, βρεφονηπιακούς και παιδικούς σταθμούς, καθώς και για Κ