Image
Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 17:37 Βλέπω/Ακούω

Δημήτρης Κόκοτας: «Μαθαίνω ότι τα πράγματα δεν πήγαν όπως περίμεναν» – Τα νεότερα για την υγεία του

Συνεχίζει να νοσηλεύεται διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του νοσοκομείου «Γεννηματάς» ο Δημήτρης Κόκοτας. Υπενθυμίζεται ότι ο τραγουδιστής υπέστη καρδιακή ανακοπή το απόγευμα της Πέμπτης 28 Μαρτίου, κατά την διάρκεια των προβών του με την Τραϊάνα Ανανία για το J2US.

Σήμερα (19/4) ο Γιώργος Λιάγκας, μέσα από την εκπομπή του, είπε: «Μας είχες δώσει την πληροφορία Θάνο, ότι περί το τέλος αυτής της εβδομάδας, δηλαδή σήμερα, θα γίνει η προσπάθεια αποσωλήνωσης του Δημήτρη Κόκοτα. Μαθαίνω ότι τα πράγματα δεν πήγαν όπως περίμεναν».

 Από την πλευρά του, ο δημοσιογράφος Θάνος Βάγιος ανέφερε: «Η γενικότερη κλινική του εικόνα, τελικά δεν ήταν αυτή που θα επέτρεπε να προχωρήσει η παροχή μειωμένης δόσης φαρμάκων. Οπότε, η σταδιακή αφύπνιση θα έρθει τελικά την ερχόμενη εβδομάδα και μάλλον όχι τις πρώτες μέρες της. Από τα μέσα της επόμενης εβδομάδας θα ξεκινήσει η προσπάθεια για να οδηγήσει τελικά στην αποσωλήνωσή του».

madata.gr

Post
Βλέπω/Ακούω Παρασκευή 27.03.2026

Πρόγνωση του καιρού για σήμερα 27/3/26

Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας. Σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν στο Ιόνιο, κυρίως στα δυτικά και τα βόρεια ηπειρωτικά, βαθμιαία στα νησιά του Ανατολικ

Post
Βλέπω/Ακούω Πέμπτη 26.03.2026

Μετέωρη η μεταφορά του Αγίου Φωτός στην Ελλάδα – Τι δήλωσε ο Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης Φιλόθεος

Ο πόλεμος στη Μέση Ανατολή απειλεί την καθιερωμένη πτήση από τα Ιεροσόλυμα. «Ό,τι είναι να γίνει, θα γίνει», τονίζει ο Μητροπολίτης, ενώ ξεκαθαρίζει ότι η Αφή στον Πανάγιο Τάφο θα τελεστεί

Post
Βλέπω/Ακούω Πέμπτη 26.03.2026

Κακοκαιρία «Deborah»: Προ των πυλών νέο κύμα βροχοπτώσεων – Πότε θα «χτυπήσει» την Αττική

Σε επιφυλακή οι μετεωρολόγοι για το βαρομετρικό χαμηλό που φέρνει καταιγίδες από αύριο. Ποιες περιοχές θα επηρεαστούν και ποιες είναι οι πιο «δύσκολες» ημέρες. Νέα μεταβολή αναμένεται να