Image
Τετάρτη 17 Απριλίου 2024 22:14 Αθλητικά

Η UEFA έβαλε τέλος στην υπόθεση ντόπινγκ - Κανένα θετικό δείγμα Έλληνα παίκτη

Κανένα θετικό δείγμα ντόπινγκ δεν βρέθηκε σε ποδοσφαιριστή της Εθνικής Ελλάδος, με τα δημοσιεύματα να αναφέρουν πως η UEFA ενημέρωσε την ΕΠΟ για την συγκεκριμένη υπόθεση. Έτσι έληξε ο συναγερμός που ξέσπασε νωρίτερα σήμερα αναφορικά με τις εικασίες για το κρούσμα ντόπινγκ στις τάξεις της «γαλανόλευκης» που προκάλεσε γενικότερη αναστάτωση.

Υπενθυμίζεται πως από το μεσημέρι της Τετάρτης (17/04) πολλά δημοσιεύματα έκαναν λόγο για παίκτη της Εθνικής Ελλάδος ο οποίος βρέθηκε θετικός σε τεστ ντόπινγκ μετά τον αγώνα κόντρα στην Γεωργία.

Αργότερα, η ΕΠΟ εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία τονίζει πως δεν είχε λάβει σχετική ενημέρωση για τα όσα ακούγονταν αναφορικά με το φερόμενο θετικό δείγμα. Αναλυτικότερα έγραψε: «Σχετικά με δημοσιεύματα που αναφέρονται σε εύρεση θετικού δείγματος ποδοσφαιριστή της Εθνικής Ομάδας Ανδρών, γνωστοποιείται ότι η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία δεν έχει λάβει καμία σχετική ενημέρωση».

Πηγή: ieidiseis.gr


Post
Αθλητικά Παρασκευή 11.07.2025

Ο Παναθηναϊκός απέρριψε πρόταση 10+2 εκατ. ευρώ της Σπόρτινγκ για Βαγιαννίδη

Οι Πορτογάλοι αναφέρουν πως ο Παναθηναϊκός... κρατάει αντιστάσεις για Βαγιαννίδη, καθώς φέρεται να απέρριψε πρόταση της Σπόρτινγκ Λισαβόνας για τον παίκτη Οι Πορτογάλοι συνεχίζουν να ασχολούνται στ

Post
Αθλητικά Πέμπτη 10.07.2025

Ευρωμπάσκετ U20 στο Ηράκλειο με την στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης

Η Εθνική Ομάδα Νέων Ανδρών βρίσκεται στην τελική ευθεία για το τζάμπολ του Ευρωμπάσκετ U20 και το Ηράκλειο ετοιμάζεται να υποδεχτεί τη νέα γενιά του ελληνικού μπάσκετ! Από τις 12 έως τις 20 Ιουλίου, τ

Post
Αθλητικά Κυριακή 15.06.2025

Ντουπλάντις: Νέο παγκόσμιο ρεκόρ με 6,28μ.ο απίθανος Σουηδός

Ακόμη ένα παγκόσμιο ρεκόρ, το 12ο συγκεκριμένα, έκανε στο άλμα επί κοντώ ο Μόντο Ντουπλάντις, ο οποίος στο Diamond League της Στοκχόλμης… πέταξε στα 6,28μ. Ο 26χρονος Σουηδός Ολυμπιονίκης είνα