Image
Τετάρτη 17 Απριλίου 2024 22:14 Αθλητικά

Η UEFA έβαλε τέλος στην υπόθεση ντόπινγκ - Κανένα θετικό δείγμα Έλληνα παίκτη

Κανένα θετικό δείγμα ντόπινγκ δεν βρέθηκε σε ποδοσφαιριστή της Εθνικής Ελλάδος, με τα δημοσιεύματα να αναφέρουν πως η UEFA ενημέρωσε την ΕΠΟ για την συγκεκριμένη υπόθεση. Έτσι έληξε ο συναγερμός που ξέσπασε νωρίτερα σήμερα αναφορικά με τις εικασίες για το κρούσμα ντόπινγκ στις τάξεις της «γαλανόλευκης» που προκάλεσε γενικότερη αναστάτωση.

Υπενθυμίζεται πως από το μεσημέρι της Τετάρτης (17/04) πολλά δημοσιεύματα έκαναν λόγο για παίκτη της Εθνικής Ελλάδος ο οποίος βρέθηκε θετικός σε τεστ ντόπινγκ μετά τον αγώνα κόντρα στην Γεωργία.

Αργότερα, η ΕΠΟ εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία τονίζει πως δεν είχε λάβει σχετική ενημέρωση για τα όσα ακούγονταν αναφορικά με το φερόμενο θετικό δείγμα. Αναλυτικότερα έγραψε: «Σχετικά με δημοσιεύματα που αναφέρονται σε εύρεση θετικού δείγματος ποδοσφαιριστή της Εθνικής Ομάδας Ανδρών, γνωστοποιείται ότι η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία δεν έχει λάβει καμία σχετική ενημέρωση».

Πηγή: ieidiseis.gr


Post
Αθλητικά Τετάρτη 15.04.2026

Στο Κλειστό Γυμναστήριο Νέας Αλικαρνασσού Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ταεκβοντό ITF

Το Κλειστό Γυμναστήριο Νέας Αλικαρνασσού στα Δύο Αοράκια θα φιλοξενήσει το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Taekwon-Do ITF, με τη συμμετοχή περίπου 1.400 αθλητών και αθλητριών από 35 χώρες της Ευρώπης. Η κορυφαί

Post
Αθλητικά Σάββατο 04.04.2026

Παραμένει για ακόμη 3 χρόνια στον ΟΦΗ ο Ανδρούτσος

Παραμένει για ακόμη 3 χρόνια στον ΟΦΗ ο Ανδρούτσος και συγκεκριμένα ωςτο καλοκαίρι του 2029, καθώςυπέγραψε επέκταση του συμβολαίου του. Στην ανακοίνωση της η ΠΑΕ_ΟΦΗ αναφέρει: ΗΠΑΕ ΟΦΗ 1925, με ιδια

Post
Αθλητικά Πέμπτη 02.04.2026

Στο Παγκρήτιο Στάδιο η προετοιμασία γερμανικών ομάδων στίβου

Για άλλη μια χρονιά, οι εγκαταστάσεις του Παγκρητίου Σταδίου αποτελούν πόλο έλξης για την προετοιμασία αθλητών στίβου από ευρωπαϊκές χώρες. Σε εξέλιξη βρίσκεται η δεκαήμερη προετοιμασία δύο ομάδων Γε