Image
Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 17:27 Αθλητικά

Παρτιζάν – Ολυμπιακός: Το κανάλι και η ώρα του αγώνα της Euroleague

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για την εκτός έδρας αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Παρτιζάν, στο πλαίσιο της 32ης αγωνιστικής της Euroleague, με τους «ερυθρόλευκους» να έχουν στόχο το πλεονέκτημα έδρας για τα επερχόμενα Playoffs.

Οι Πειραιώτες βρίσκονται στην 5η θέση της βαθμολογίας με ρεκόρ 19-12 και προέρχονται από την νίκη επί της Βιλερμπάν, ενώ οι Σέρβοι με ρεκόρ 14-17 μάχονται για μια θέση στην πρώτη δεκάδα.

Το τζάμπολ του αγώνα είναι προγραμματισμένο για τις 21:30 και το κανάλι που θα τον μεταδώσει ζωντασνά είναι το Novasports Prime.

«Αυτό το παιχνίδι θέλει μεγάλη συγκέντρωση»

Μία ημέρα πριν τον αγώνα ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας, είπε: «Δεν διαφέρει από άλλα παιχνίδια. Δεν κάναμε κάτι διαφορετικό. Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, σε μία καυτή έδρα. Θέλει μεγάλη συγκέντρωση από τους παίκτες να μείνουν στο αγωνιστικό πλάνο.

Να ελέγξεις τα συναισθήματά σου, να μην παρασυρθείς από την ένταση που παίζει ο αντίπαλος, αλλά και φυσικά από την κρισιμότητα του παιχνιδιού που είναι και για τους δύο αντιπάλους ιδιαίτερη. Για την Παρτίζαν ίσως είναι λίγο περισσότερο. Οπότε, αυτό είναι το θέμα, πώς θα εμφανιστούμε, αν θα είμαστε συγκεντρωμένοι και αν θα μείνουμε στο πλάνο μας».

Πηγή: ieidiseis.gr


Post
Αθλητικά Σάββατο 17.10.2026

Ξεκινά σήμερα το Τουρνουά Μίνι Μπάσκετ 2026 από το Δήμο Ηρακλείου

Από σήμερα Σάββατο 17 Οκτωβρίου ξεκινά το Τουρνουά Μίνι Μπάσκετ που διοργανώνει ο Δήμος Ηρακλείου με τη συνεργασία της Ανάπτυξης Αθλητισμού Ηρακλείου ΑΕ-ΟΤΑ και της ΕΚΑΣΚ στο Κλειστό Γήπεδο Νέας Αλικα

Post
Αθλητικά Πέμπτη 15.10.2026

ΟΦΗ: Με στόχο ένα ακόμη ευρωπαϊκό αποτέλεσμα απόψε απέναντι στη Ρεν

Στη Γαλλία δοκιμάζεται απόψε, Πέμπτη (15/10), ο ΟΦΗ, με αντίπαλο τη Ρεν, στο πλαίσιο της League Phase του Europa League. Η ομάδα του Χρήστου Κόντη θέλει να συνεχίσει την ευρωπαϊκή της πορεία, διεκδικώ

Post
Αθλητικά Τετάρτη 14.10.2026

Οι διαιτητές της 7ης αγωνιστικής στη Super League

Η επιτροπή διαιτησίας της ΕΠΟ (ΚΕΔ) ανακοίνωσε σήμερα τους διαιτητές για την 7η αγωνιστική της Super League, με τον διεθνή Βασίλη Φωτιά να ορίζεται στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Ηρ