Image
Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2024 23:55 Οικονομία

Τζόκερ: Κλήρωση του τζόκερ Τρίτη 20 Φεβρουαρίου. Τζακ ποτ

Ολοκληρώθηκε η κλήρωση του Τζόκερ σήμερα Τρίτη 20/2/2024. Δείτε τα αποτελέσματα της κλήρωσης.

Οι τυχεροί αριθμοί που ανέδειξε η κληρωτίδα της αποψινής κλήρωσης είναι οι εξής: 3, 10, 25, 34, 40 και αριθμός Τζόκερ το 10.

Τζακ ποτ σημειώθηκε στην πρώτη κατηγορία κερδών ενώ ένα δελτίο με 5 επιτυχίες κερδίζει 100.000 ευρώ

Συμμετοχή στο Τζόκερ
Η Συμμετοχή στο ΤΖΟΚΕΡ επιτρέπεται:

μέσω Πρακτορείων, σε άτομα που έχουν συμπληρώσει το δέκατο όγδοο (18ο) έτος της ηλικίας τους και μέσω Διαδικτυακών Σημείων, σε άτομα που έχουν συμπληρώσει το εικοστό πρώτο (21ο) έτος της ηλικίας τους. Επίσης, διευκρινίζεται ότι:

α) Συμμετοχές γίνονται δεκτές κατά το χρονικό διάστημα που μεσολαβεί από την ολοκλήρωση της προηγούμενης κλήρωσης μέχρι και 30 λεπτά πριν την έναρξη της επόμενης κλήρωσης.
β) Ακυρώσεις συμμετοχών δεν επιτρέπονται. Η ακύρωση εκτυπωμένου Αποδεικτικού Συμμετοχής επιτρέπεται μόνο στην περίπτωση Συμμετοχής στο ΤΖΟΚΕΡ μέσω των Πρακτορείων και εφόσον οι επιλογές ενός δελτίου δεν συμπίπτουν με τις επιλογές του Αποδεικτικού Συμμετοχής. Αν δηλαδή το Αποδεικτικό Συμμετοχής έχει, λόγω τεχνικού προβλήματος, διαφορετικά στοιχεία (π.χ. επιλεγμένοι αριθμοί, αριθμός συνεχόμενων κληρώσεων) από αυτές που είχε επιλέξει ο παίκτης στο δελτίο που συμπλήρωσε για επικύρωση.
γ) Η Επιτροπή Ελέγχου, μόνο μετά τη διασφάλιση των στοιχείων και έχοντας πιστοποιήσει ότι έχουν πραγματοποιηθεί όλες οι απαραίτητες διαδικασίες, δίνει το τελικό ΟΚ για την έναρξη της κλήρωσης. Για να διασφαλιστεί η αξιοπιστία και το αδιάβλητο των κληρώσεων, ακολουθείται μια σειρά από διαδικασίες.
Πιο συγκεκριμένα:

1. Οι κληρώσεις γίνονται παρουσία Ανεξάρτητης Επιτροπής Κληρώσεων (ΕΚ) που αποτελείται από μέλη που ορίζονται από το Υπουργείο Πολιτισμού, τα οποία πιστοποιούν ότι έχουν τηρηθεί όλες οι απαραίτητες διαδικασίες (τελική έγκριση από την Επιτροπή Ελέγχου & η διαδικασία δοκιμαστικών κληρώσεων) για το αδιάβλητο της κλήρωσης.
2. Πριν ξεκινήσει η διαδικασία της κάθε κλήρωσης πραγματοποιούνται έλεγχοι στις κληρωτίδες και στα σφαιρίδια από την Επιτροπή Κληρώσεων του Υπουργείου Πολιτισμού. Πιο συγκεκριμένα, γίνονται δοκιμαστικές κληρώσεις για τον έλεγχο και των κληρωτίδων και επιλέγεται τυχαία από την ΕΚ μια από τις τρεις διαθέσιμες σειρές σφαιριδίων και τα σφαιρίδια ζυγίζονται με ζυγαριά ακριβείας, ώστε να πιστοποιείται ότι οι αποκλίσεις στο βάρους τους είναι εντός των πλαισίων που ορίζει ο κατασκευαστής.

madata.gr

Post
Οικονομία Πέμπτη 04.12.2025

Δράσεις εξωστρέφειας το νέο έτος από το Επιμελητήριο Ηρακλείου για τα μέλη του

Νέες προοπτικές για τις επιχειρήσεις – μέλη του που δραστηριοποιούνται στον τουριστικό τομέα δημιουργεί το Επιμελητήριο Ηρακλείου, σε μία προσπάθεια να ενισχύσει τη θέση τους στον παγκόσμιο τουρ

Post
Οικονομία Πέμπτη 04.12.2025

Από αύριο οι αιτήσεις για το Ειδικό πρόγραμμα απασχόλησης 150 πρώην εργαζομένων της «Ναυπηγικές και Βιομηχανικές Επιχειρήσεις Ελευσίνας Α.Ε.»

Αύριο, Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου, στις 11:00, ξεκινά η ηλεκτρονική υποβολή αιτήσεων για το νέο Ειδικό πρόγραμμα απασχόλησης 150 ανέργων, πρώην εργαζομένων της εταιρείας «Ναυπηγικές και Βιομηχανικές

Post
Οικονομία Τετάρτη 03.12.2025

Νωρίτερα φέτος οι συντάξεις Ιανουαρίου 2026 – Οι ημερομηνίες

Πότε πληρώνονται οι συντάξεις Ιανουαρίου 2026 Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2025 Καταβάλλονται οι συντάξεις για: Νέους συνταξιούχους μετά την 1/1/2017 (ν. 4387/2016) ΟΑΕΕ (μη μισθωτοί) ΟΓΑ (αγρότες)