Image
Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 2024 12:50 Είς Υγείαν

Επιτυχημένη συμμετοχή του ΕΑΠ στην εθελοντική αιμοδοσία 9-2-2024

 Το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο (Ε.Α.Π.), και ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών του Καραμανδάνειου Νοσοκομείου «Ο Άγιος Στυλιανός», συνεργάστηκαν και πάλι για το κοινό καλό.

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή, 9 Φεβρουαρίου 2024 στην έδρα του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου (Παρ. Αριστοτέλους 18, Περιβόλα – Πάτρα) εθελοντική αιμοδοσία.

Μεγάλη ήταν η ανταπόκριση του Διοικητικού και Εκπαιδευτικού Προσωπικού του Ιδρύματος, οι οποίοι ανταποκρίθηκαν στην πρόκληση που έλαβαν, ώστε να προσφέρουν αίμα για τον άγνωστο πάσχοντα συνάνθρωπο.

Το Ε.Α.Π. αρωγός σε δράσεις κοινωνικού χαρακτήρα, συνδιοργάνωσε για δεύτερη φορά εθελοντική αιμοδοσία στην έδρα του με το Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών του Καραμανδάνειου Νοσοκομείου «Ο Άγιος Στυλιανός» και στόχος του Προέδρου, Καθηγητή Ιωάννη Καλαβρουζιώτη, της Διοίκησης και των εργαζομένων, είναι να εξελιχθεί σε θεσμό προσφοράς για την πόλη.
Επόμενη δράση το διήμερο Εθελοντικής Αιμοδοσίας στις 15 και 16 Φεβρουαρίου 2024 στην Πλατεία Γεωργίου με τη συνεργασία της Αιμοδοσίας του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών (Π.Γ.Ν.Π.) και καλούν τους συμπολίτες να στηρίξουν την προσπάθεια.

Post
Είς Υγείαν Παρασκευή 20.12.2024

Το ανάποδο περπάτημα φέρνει επανάσταση στη φυσική κατάσταση

Ζούμε σε έναν κόσμο όπου οι τάσεις στη φυσική κατάσταση διαρκώς εξελίσσονται και ολοένα νέα trends προκύπτουν κυρίως μέσα από τα social media. Τώρα μια αρχαία πρακτική αναδεικνύεται ως σύγχρονη λύση γ

Post
Είς Υγείαν Παρασκευή 20.12.2024

ΕΦΕΤ: Οδηγίες για το χριστουγεννιάτικο τραπέζι – Τι να προσέξουν οι καταναλωτές

Η περίοδος των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς είναι συνδεδεμένη με οικογενειακά και φιλικά τραπέζια, γιορτινά γεύματα και αυξημένη κατανάλωση πολλών ειδών τροφίμων, όπως είναι τα κρέατα, τα πουλερ

Post
Είς Υγείαν Παρασκευή 20.12.2024

Άνοια: Ποια φαγητά αυξάνουν τον κίνδυνο κατά 84%, σύμφωνα με νέα μελέτη

Τα φλεγμονώδη τρόφιμα, όπως το κόκκινο κρέας, τα γλυκά και το ψωμί, σχετίζονται με αυξημένο κίνδυνο να αναπτύξει κάποιος ενήλικας άνοια. Οι διατροφικές συνήθειες που αποτελούνται σε μεγάλο βαθμό από