Image
Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 2024 12:50 Είς Υγείαν

Επιτυχημένη συμμετοχή του ΕΑΠ στην εθελοντική αιμοδοσία 9-2-2024

 Το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο (Ε.Α.Π.), και ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών του Καραμανδάνειου Νοσοκομείου «Ο Άγιος Στυλιανός», συνεργάστηκαν και πάλι για το κοινό καλό.

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή, 9 Φεβρουαρίου 2024 στην έδρα του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου (Παρ. Αριστοτέλους 18, Περιβόλα – Πάτρα) εθελοντική αιμοδοσία.

Μεγάλη ήταν η ανταπόκριση του Διοικητικού και Εκπαιδευτικού Προσωπικού του Ιδρύματος, οι οποίοι ανταποκρίθηκαν στην πρόκληση που έλαβαν, ώστε να προσφέρουν αίμα για τον άγνωστο πάσχοντα συνάνθρωπο.

Το Ε.Α.Π. αρωγός σε δράσεις κοινωνικού χαρακτήρα, συνδιοργάνωσε για δεύτερη φορά εθελοντική αιμοδοσία στην έδρα του με το Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών του Καραμανδάνειου Νοσοκομείου «Ο Άγιος Στυλιανός» και στόχος του Προέδρου, Καθηγητή Ιωάννη Καλαβρουζιώτη, της Διοίκησης και των εργαζομένων, είναι να εξελιχθεί σε θεσμό προσφοράς για την πόλη.
Επόμενη δράση το διήμερο Εθελοντικής Αιμοδοσίας στις 15 και 16 Φεβρουαρίου 2024 στην Πλατεία Γεωργίου με τη συνεργασία της Αιμοδοσίας του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών (Π.Γ.Ν.Π.) και καλούν τους συμπολίτες να στηρίξουν την προσπάθεια.

Post
Είς Υγείαν Δευτέρα 15.12.2025

Την Τετάρτη από τις 09:30 στο Δημαρχείο Καισαριανής η Εθελοντική Αιμοδοσία

Με σύνθημα «δώσε ζωή – είναι στο αίμα σου» το 1 ο ΕΠΑΛ και ο Δήμος Καισαριανής σε συνεργασία με το Νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς» διοργανώνουν την 74 η Εθελοντική Αιμοδοσία

Post
Είς Υγείαν Κυριακή 14.12.2025

Η σωστή συχνότητα λουσίματος δεν είναι ίδια για όλους – Τι ισχύει σύμφωνα με δερματολόγους

Όταν μπαίνει στο τραπέζι το θέμα του λουσίματος, η πρώτη αλήθεια που επισημαίνουν οι ειδικοί είναι μία: δεν υπάρχει ένας κανόνας που να ταιριάζει σε όλους. Η συχνότητα με την οποία πρέπει να λούζουμε

Post
Είς Υγείαν Σάββατο 13.12.2025

Γιατί πρέπει να πλένεις πάντα τις πατάτες ακόμη κι αν τις ξεφλουδίζεις

Η πατάτα είναι από τα πιο βασικά τρόφιμα της κουζίνας μας και καταναλώνεται με δεκάδες τρόπους: βραστή, τηγανητή, ψητή ή στον φούρνο. Κι όμως, ένα κρίσιμο βήμα πριν το μαγείρεμα συχνά παραλείπεται ή υ