Image
Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 2024 09:13 Βλέπω/Ακούω

Θυελλώδεις άνεμοι θα σαρώσουν Αιγαίο και Ιόνιο – Προβλήματα στη ναυσιπλοΐα. Πού υπάρχει απαγορευτικό

Η κακοκαιρία express αναμένεται να φέρει θυελλώδεις ανέμους σε Αιγαίο και Ιόνιο.
Λόγω των ισχυρών ανέμων που πνέουν, το Λιμεναρχείο έθεσε σε ισχύ απαγορευτικό απόπλου για τα δελφίνια στον Αργοσαρωνικό.

Τα δρομολόγια των ανοιχτών τύπου πλοία συνεχίζονται κανονικά σε Πειραιά και Λαύριο.

 Σύμφωνα με τη μετεωρολόγο του MEGA Χριστίνα Ρήγου, έντονες ριπές ανέμων αναμένονται στο Αιγαίο, όπου θα φτάσει τα 8 τοπικά και 9 μποφόρ.

Στο Ιόνιο θα είναι πιο ήπια η ένταση των ανέμων, με τα περισσότερα προβλήματα να εντοπίζονται στο ανατολικό Αιγαίο.

Πού θα χτυπήσει η κακοκαιρία τις επόμενες ώρες
Ένα σύμπλεγμα καταιγίδων εκτείνεται από το πρωί της Δευτέρας από την κεντρική Μακεδονία, περνά από τις Σποράδες, τη βόρεια Εύβοια, θα φτάσει στην ανατολική Στερεά Ελλάδα μέχρι και την ανατολική Πελοπόννησο.

Ισυχρές καταιγίδες σημειώνονται αυτή τη στιγμή στα Βίλια, ενώ μέσα στις επόμενες ώρες ο καιρός θα είναι άστατος στο μεγαλύτερο μέρος της βόρειας και δυτικής Αττικής.

Το μέτωπο θα μετατοπιστεί ανατολικά, συγκεκριμένα στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου μέχρι και τα Δωδεκάνησα, όπου αναμένεται η κακοκαιρία να περιοριστεί τις βραδινές ώρες.

Στη Θράκη και το ανατολικό Αιγαίο αναμένονται καταιγίδες και μεγάλο ύψος βροχόπτωσης σήμερα, Δευτέρα.

madata.gr

Post
Βλέπω/Ακούω Πέμπτη 20.11.2025

Κ. Χατζηδάκης: Εγκρίθηκε από την Κομισιόν το σχέδιο για τις πληρωμές από τον ΟΠΕΚΕΠΕ - Σε περίπου 10 ημέρες οι καταβολές

Δόθηκε η έγκριση από την Κομισιόν για την καταβολή των επιδοτήσεων σε αγρότες και κτηνοτρόφους, δήλωσε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Κωστής Χατζηδάκης σήμερα (20.11.2025) στο Open. Όπως ανέφερε ο

Post
Βλέπω/Ακούω Πέμπτη 20.11.2025

Με επιτυχία η παρουσίαση δράσης για την εξωστρέφεια των επιχειρήσεων στο Επιμελητήριο Ηρακλείου

Αναλυτικές πληροφορίες για τη νέα δράση ενίσχυσης της εξωστρέφειας των επιχειρήσεων παρουσιάστηκαν κατά την ειδική ενημερωτική εκδήλωση που διοργάνωσε το Επιμελητήριο Ηρακλείου, μέλος του δικτύου Ent

Post
Βλέπω/Ακούω Πέμπτη 20.11.2025

Τρεις επιχειρήσεις διάσωσης εκατό και πλέον αλλοδαπών νοτίως της Κρήτης

Τρία περιστατικά εντοπισμού και διάσωσης αλλοδαπών καταγράφτηκαν σε μερικές ώρες στη θαλάσσια περιοχή νοτίως της Κρήτης υπό συντονισμό του Ενιαίου Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης (ΕΚΣΕΔ).