Image
Τετάρτη 06 Δεκεμβρίου 2023 10:11 Βλέπω/Ακούω

Ζώδια 06/12 Τα φώτα της ομίχλης ανοιχτά σήμερα – Αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο

Σήμερα αποφύγετε σημαντικές κινήσεις μεταξύ 4μιση και 6μιση το απόγευμα. Γενικότερα ζητήματα που είναι ανοιχτά τις τελευταίες ημέρες ενδέχεται να είναι δύσκολα διαχειρίσιμα. Η σχέση της Σελήνης με τον Ερμή και τον Ποσειδώνα μπορεί να θολώνουν το τοπίο γύρω σας. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, καθημερινά πράγματα και ασχολίες σας βοηθά η Σελήνη στο ζώδιο της Παρθένου σήμερα να βάλετε σε τάξη. Δυσκολίες ή κάποια εμπόδια είναι στο πρόγραμμα αλλά εσείς με μαεστρία μπορείτε να τα ξεπεράσετε βάζοντας μια σειρά.

Για τους Ταύρους, σήμερα μπορείτε μέσα από την ενεργητική σας φαντασία να δώσετε ενέργεια σε μια κατάσταση η οποία σας γεμίζει χαρά. Η τάξη και η σωστή τοποθέτηση των πραγμάτων, με αντικειμενικότητα, θα είναι αρωγός στην αποτελεσματικότητά σας.

Για τους Διδύμους, σήμερα μπορεί να μην είναι τόσο εύκολο να συντονιστείτε με το περιβάλλον. Μην πιεστείτε να ταιριάξετε σε αυτό, δείτε τα πράγματα αντικειμενικά και στη πραγματική τους διάσταση.

Για τους Καρκίνους, σήμερα θέλετε να ξεφύγετε λίγο από τις καταστάσεις γύρω σας και να κάνετε κάτι καινούργιο το οποίο θα σας δώσει ικανοποίηση. Παρόλα αυτά καλό θα είναι να είστε σε επαφή με καταστάσεις οι οποίες θέλουν την ενέργειά σας για να παραμείνουν υπό έλεγχο.

Για τους Λέοντες, ένα οικονομικό ζήτημα δεν είναι εύκολο να διευθετηθεί σήμερα γιαυτό καλύτερα να το αφήσετε για μια άλλη στιγμή. Δώστε την ενέργειά σας μόνο εκεί που είναι πραγματικά ωφέλιμο για εσάς και τους ανθρώπους που έχετε κοντά σας.

Για τους Παρθένους, η Σελήνη σήμερα στο ζώδιο σας, δίνει την απαραίτητη ενέργεια για να κινηθείτε προς την οδό που σας λέει η καρδιά σας. Ωστόσο καλό είναι να δράσετε κατά περίπτωση και κατά βούληση και αυτό για να συμβεί πιθανότατα δεν είναι η καταλληλότερη ημέρα για συνεργασία.

Για τους Ζυγούς, σήμερα καλό θα είναι να βάλετε τις σκέψεις σας σε μια σειρά πριν αποφασίσετε οποιαδήποτε δράση. Μην βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα γιατί ενδέχεται να κάνετε λάθη.

Για τους Σκορπιούς, σήμερα μπορείτε να μεταφέρετε τις ιδέες και τα μηνύματά σας στους ανθρώπους γύρω σας ανεξάρτητα τα εμπόδια ή τις προκλήσεις. Σταθερά και με ευέλικτη στάση προχωρήστε στο δρόμο της επιλογής σας.

Για τους Τοξότες, δεν είναι απαραίτητο πως οι άλλοι θα ακούσουν τι έχετε να τους πείτε αλλά εσείς χρειάζεται να κάνετε την προσπάθειά σας. Ένα επαγγελματικό θέμα θέλει την προσοχή σας σήμερα.

Για τους Αιγόκερους, ευνοϊκή η θέση της Σελήνη στο ζώδιο της Παρθένου για εσάς ειδικά αν έχετε σκοπό να περάσετε τα μηνύματά σας με οποιοδήποτε κόστος. Η λογική υπερτερεί γιαυτό επιλέξτε την σωστή στιγμή και τους κατάλληλους παραλήπτες.

Για τους Υδροχόους, σήμερα μην επενδύσετε σε καταστάσεις οι οποίες έχουν πολύ προσωπικό ή συναισθηματικό χαρακτήρα. Η ημέρα προσφέρετε για δράσεις που είναι περισσότερο πρακτικές και αντικειμενικές.

Για τους Ιχθύες, δύσκολη ημέρα για συζητήσεις ή δράσεις οι οποίες συμπεριλαμβάνουν και άλλους ανθρώπους. Με προσοχή τα βήματά σας και πάντα με προσαρμοστική τάση εκεί που υπάρχει όφελος.

astroguide.gr
Post
Βλέπω/Ακούω Τρίτη 20.02.2024

Σούπερ μάρκετ: Τα προϊόντα που θα είναι πιο φτηνά κοντά στην ημερομηνία λήξης

Η τροποποίηση των αποφάσεων του υπουργείου Ανάπτυξης προβλέπει την εξαίρεση από την απαγόρευση προωθητικών ενεργειών στα σούπερ μάρκετ, για 3 μήνες, σε προϊόντα με κοντινή ημερομηνία λήξης, για τα οπο

Post
Βλέπω/Ακούω Τρίτη 20.02.2024

Νίκος Γιαλιτάκης: 100 υπόγειοι κάδοι θα τοποθετηθούν στην περιοχή του Μπεντεβή, της Κηπούπολης και του Αγίου Κωνσταντίνου (vid)

Το αμέσως επόμενο διάστημα ξεκινά η εγκατάσταση 100 νέων υπόγειων κάδων στην νοτιοανατολική περιοχή της εκτός των τειχών πόλης του Ηρακλείου. Σε πρώτη φάση πρόκειται να προχωρήσει η εγκατάσταση 10

Post
Βλέπω/Ακούω Τρίτη 20.02.2024

Βασίλης Παπακωνσταντίνου: «Πήγα να φάω πόρτα σε συναυλία μου» - Πώς «έριξε» την Ελένη Ράντου

Για τα πρώτα του βήματα στο «πεντάγραμμο», τις προσπάθειες να βγάλει τα προς το ζην, αστείες στιγμές της καριέρας του και φυσικά για την Ελένη Ράντου, μίλησε το βράδυ της Δευτέρας (20/2) ο