Image
Δευτέρα 13 Νοεμβρίου 2023 15:23 Ειδήσεις

ΑΣΕΠ 4Κ/2023: Από σήμερα οι αιτήσεις για μόνιμους σε 23 φορείς του Δημοσίου

Ξεκίνησαν σήμερα, στις 8:00 π.μ., οι αιτήσεις για την προκήρυξη 4Κ/2023 του ΑΣΕΠ, που προβλέπει την πλήρωση 77 θέσεων, μόνιμου προσωπικού ή προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου, σε 23 φορείς του Δημοσίου.

Στην προκήρυξη μπορούν να συμμετάσχουν απόφοιτοι από όλες τις βαθμίδες εκπαίδευσης (ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ, ΥΕ), κάτι που σημαίνει ότι αίτηση μπορούν να δηλώσουν και απόφοιτοι γυμνασίου και λυκείου.

Οι υποψήφιοι που επιθυμούν να πάρουν μέρος στην προκήρυξη, καλούνται να υποβάλλουν αίτηση συμμετοχής, μέσω της ιστοσελίδας του ΑΣΕΠ, το αργότερο έως και την Τρίτη, 28 Νοεμβρίου 2023 και ώρα 14:00.

Η προκήρυξη 4Κ/2023 του ΑΣΕΠ προβλέπει μόνιμες προσλήψεις σε δύο Πανεπιστήμια, στο υπουργείο Εσωτερικών, στην Εθνική Βιβλιοθήκη, στην Ακαδημία Αθηνών, καθώς και σε Δημόσιες Βιβλιοθήκες όλης της χώρας καθώς. Επιπλέον, προβλέπει νέες θέσεις εργασίας σε Πανεπιστήμια, Ιερές Μητροπόλεις, στον ΕΛΓΑ και άλλους φορείς του Δημοσίου που είναι συναφείς με την Παιδεία.

Στην προκήρυξη ζητείται προσωπικό όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης, Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής, Δευτεροβάθμιας και Υποχρεωτικής.

Σύμφωνα με το ΦΕΚ, οι υποψήφιοι μπορούν να υποβάλλουν αίτηση συμμετοχής στην προκήρυξη 4Κ/2023, μέσω της ιστοσελίδας του ΑΣΕΠ, από τη Δευτέρα 13 Νοεμβρίου 2023 και ώρα 08:00 έως και την Τρίτη, 28 Νοεμβρίου 2023 και ώρα 14:00.

Διαβάστε την προκήρυξη, πατώντας ΕΔΩ.

Οι υποψήφιοι που θέλουν να δηλώσουν συμμετοχή στις παραπάνω προκηρύξεις θα πρέπει υποχρεωτικά, για ορισμένες θέσεις, να έχουν πολύ καλή ή αρίστη γνώση της Αγγλικής γλώσσας καθώς και γνώση χειρισμού Η/Υ στα αντικείμενα: i) επεξεργασίας κειμένων, ii) υπολογιστικών φύλλων και iii) υπηρεσιών διαδικτύου.

Post
Ειδήσεις Τρίτη 18.08.2026

Γ. Αυτιάς σε Κομισιόν "Κόψτε τα κονδύλια στην Τουρκία όσο απειλεί την Ελλάδα

Ο Ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Αυτιάς, με αφορμή τις μονομερείς ανακοινώσεις της Τουρκίας για την ανακήρυξη θαλάσσιων πάρκων, που εκτείνονται και στο Βόρειο Αιγαίο και στο Καστελόριζο, ο

Post
Ειδήσεις Τρίτη 18.08.2026

Μ. Κεφαλογιάννης: Παράνομη η ανακήρυξη "θαλάσσιων πάρκων" από την Τουρκία

Ερώτηση προς την Ευρωπαϊκή Επιτροπή κατέθεσε ο ευρωβουλευτής της ΝΔ και του ΕΛΚ ως πρόεδρος της Μικτής Κοινοβουλευτικής Επιτροπής ΕΕ - Τουρκίας, Μανώλης Κ. Κεφαλογιάννης, με αφορμή «τα προεδρικά

Post
Ειδήσεις Τετάρτη 12.08.2026

ΕΕ: Δύο εκατομμύρια ευρώ στην Κολομβία για την αντιμετώπιση των συνεπειών του σεισμού

Η Ευρωπαϊκή Ένωση αποδέσμευσε δύο εκατομμύρια ευρώ για τη στήριξη της Κολομβίας, η οποία επλήγη από ισχυρό σεισμό, ανακοίνωσε σήμερα η πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν. &laqu