Image
Τρίτη 07 Νοεμβρίου 2023 11:21 Ειδήσεις

Αγανακτισμένος ο κόσμος για την ακρίβεια και τα νέα μέτρα της κυβέρνησης - "Ο μισθός δεν φτάνει πια για τίποτα" λένε οι πολίτες (vid)

«Μας έχουν κάνει να φοβόμαστε να πάμε στο σούπερ μάρκετ. Ο μισθός δεν φτάνει για τίποτα πια»...

Με αυτές τις λέξεις απαντούν οι πολίτες στο σοβαρό θέμα της ακρίβειας που μαστίζει τα ελληνικά νοικοκυριά τα τελευταία χρόνια.

Απογοητευμένοι από τις εκάστοτε κυβερνήσεις, μιας και όπως λένε οι πολίτες κανείς ποτέ τα τελευταία χρόνια δεν κατάφερε να βάλει φρένο στην άνοδο των τιμών στα αγαθά και κυρίως στα είδη πρώτης ανάγκης, το να καταφέρουν να έχουν ένα πιάτο φαγητό και να φανούν συνεπείς στις καθημερινές τους υποχρεώσεις, αποτελεί για τον Έλληνα του 2023, καθημερινό μαρτύριο.

Οι τιμές στα περισσότερα προϊόντα, στα καύσιμα και σε όλα αυτά που καλούνται να πληρώσουν οι πολίτες σε καθημερινή βάση, συνεχώς ανεβαίνουν, χωρίς να μπαίνει ένα φρένο, σε αντίθεση με τους μισθούς, τις συντάξεις και το εισόδημα του μέσου Έλληνα πολίτη, που συνεχώς μειώνονται και δεν επαρκούν πια για να καλύψει ούτε τις βασικές του ανάγκες.

«Δεν έχουμε πια την δυνατότητα να καλύψουμε τα βασικά μας έξοδα. Ένας οικογενειάρχης δεν μπορεί στο οικονομικό επίπεδο που τον έχουν φέρει, να στηρίξει την οικογένειά του. Φοβόμαστε για το μέλλον των παιδιών μας. Τα έξοδα τρέχουν και εμείς δεν μπορούμε να τα πληρώσουμε» λένε αγανακτισμένοι οι πολίτες που στο ρεπορτάζ του Press Office Online (poo.gr), ζητούν δραστικά μέτρα στήριξης από την κυβέρνηση και κυρίως να μπει επιτέλους τέλος στην ανεξέλεγκτη αύξηση των τιμών που τους έχει γονατίσει και δεν έχουν δυνάμεις να σταθούν στα πόδια τους προκειμένου να παλέψουν για το αύριο.

Δείτε το βίντεο: 
www.youtube.com/watch

 

poo.gr
Post
Ειδήσεις Τρίτη 08.07.2025

Συνελήφθη γνωστός ηθοποιός που οδηγούσε μεθυσμένος μετά από παράσταση στον Βόλο

Επιασε τιμόνι ενώ είχε καταναλώσει αλκοόλ Από το δημοτικό θέατρο Βόλου «Μελίνα Μερκούρη» στα κρατητήρια οδηγήθηκε χθες το βράδυ γνωστός ηθοποιός, που επισκέφθηκε τον Βόλο για παράσταση κα

Post
Ειδήσεις Τρίτη 08.07.2025

Εντοπισμός και διάσωση 115 αλλοδαπών νοτιοανατολικά της Γαύδου

Τις μεσημβρινές ώρες χθες, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή της Αγίας Γαλήνης από το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης (Ε.Κ.Σ.Ε.Δ.) του Αρχηγείου Λιμενικού Σώματος-Ελληνικής Ακτοφυλακής, για τ

Post
Ειδήσεις Κυριακή 06.07.2025

Βάσεις 2025: Οι εκτιμήσεις Στρατηγάκη για τις ΕΒΕ - Σε τι επιπέδα θα κινηθούν Ιατρικές, Νομικές, Πολυτεχνείο, Στρατιωτικές Σχολές

Το ενδιαφέρον των υποψηφίων ΓΕΛ και ΕΠΑΛ πλέον εστιάζεται στη συμπλήρωση του Μηχανογραφικού που παίζει ρόλο «κλειδί» στο πώς θα διαμορφωθούν οι Βάσεις 2025 που είναι δρομολογημένες για να